Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές
ΚΥΘΗΡΑ=ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
Ενημερωτικά,ο Ι.Σ. Πειραιά στην προσπάθεια μου να επικοινωνήσω με το νομικό τμήμα και αφού έστειλα κάποια ενημερωτικά,τελικά ύστερα απο πολλά με πληροφόρησαν ότι δεν υπάρχει σταθερό νομικό τμήμα αλλά ...ανάλογα με την περίπτωση επιλέγουν δικηγόρο!
Επ'αυτού κάποιο σχόλιο κανείς?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕνημερωτικά,ο Ι.Σ. Πειραιά στην προσπάθεια μου να επικοινωνήσω με το νομικό τμήμα και αφού έστειλα κάποια ενημερωτικά,τελικά ύστερα απο πολλά με πληροφόρησαν ότι δεν υπάρχει σταθερό νομικό τμήμα αλλά ...ανάλογα με την περίπτωση επιλέγουν δικηγόρο!
Επ'αυτού κάποιο σχόλιο κανείς?
--- Τέλος παράθεσης ---
Το ίδιο γίνεται στον Ι.Σ.Ξάνθης.
Υπάρχει και το νομικό συμβούλιο του ΠΙΣ, εφόσον παραπεμφθεί εκεί το θέμα από τον Ι.Σ.
medicus:
Καλημέρα σε όλες και όλους.
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο "πραγματικό" πληθυσμό έχουν τα Κύθηρα και αν υπάρχουν ιδιωτικά ιατρεία. Απλά σκέφτομαι, αν φυσικά υπάρχει πληθυσμιακή δυναμική, την εναλλακτική οργάνωσης ενός ιδιωτικού ιατρείου αντί του διορισμού σε ένα Κέντρο Υγείας, για έναν ειδικευμένο Γενικό Ιατρό. Η προσφορά δεν σταματάει στο Δημόσιο και ειδικότερα για τους Γενικούς Ιατρούς που έχουν εξειδικευτεί στην Πρωτοβάθμια Υγεία και έχουν αποκτήσει την ικανότητα αντιμετώπισης περιστατικών σε διάφορες συνθήκες, γεωγραφικές και πολιτισμικές. Η Γενική Ιατρική είναι "πρώτης γραμμής" ιατρική ειδικότητα και, κατά προσωπική άποψη, βρίσκει καλύτερη εφαρμογή σε "δύσκολα" μέρη. Με ένα ιδιωτικό ιατρείο Πρωτοβάθμιας Υγείας απαλλάσσεται ο ιατρός από διοικητικά "καθήκοντα" και "επιταγές ανωτέρων". Όσο για το οικονομικό κομμάτι δεν τίθεται θέμα συζήτησης, για όποιον φυσικά θέλει να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του.
Ευχαριστώ.
ΛΟΥΜΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ:
ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ....ΚΥΘΗΡΑ=ΑΝΤΙ-ΚΥΘΗΡΑ ,ΚΑΙ σημειωτέον ,οι μετακινούμενοι στο βράχο των Αντικυθήρων υπόχρεοι συνάδελφοι δεν έχουν ούτε τα προνόμια του δυσπρόσιτου..και στοιχίζουν φυσικά φθηνότερα.
Οσο,για το ιδιωτικό ιατρείο στα Κύθηρα:3500 το χειμώνα πληθυσμός,αλλάμόνο 1 παθολόγος τελικά υπάρχει ,σύζυγος κάποιου αυτόχθονα επιχειρηματία...οσοι θέλετε προσπαθείστε,αλλά δεν θα σας το συνιστούσα...συνήθως ιδιώτες αλλά και ΕΣΥτες ιατροί φεύγουν απ'οτι έχω διασταυρώσει απο το μέρος.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Βγαίνεις σε κανονική άδεια μέχρι συμπληρώσεως τουλάχισον 15θημέρου,οπότε και με την 2η υποβολή της παραίτησης λύεται αυτοδίκαια η σχέση....αλλά ξέρετε τι λέω εγώ: Σας δείχνω το δάσος και βλέπετε το δέντρο ή μάλλον το δάχτυλο..για την κατάφωρη αδικία τι γνώμη έχετε(και βέβαια δεν θα'λλάξει άμεσα κάτι αλλά μακροπρόθεσμα ίσως) πιστέψτεμε πάντως,θα έχω πολύ λιγότερο πρόβλημα απ'οτι αν ήμουν εξώριστος στο βράχο..."υγιείας απούσης πάντα άχρεια.." ΟΚ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Για την κατάφωρη αδικία εις βάρος σου έναντι του άλλου Γ.Ι. έχω αναφέρει παραπάνω ότι έχεις χίλια δίκια. Όπως επεσήμανα ότι θεωρώ αδικία να "χώνονται" μόνο οι αγροτικοί έναντι των ειδικευμένων. Αφού δεν υπάρχει συναδελφικότητα μεταξύ όλων, τότε ο καθένας πράττει ότι νομίζει καλύτερο για να προασπίσει το συμφέρον του! Για το αν θα αλλάξει κάτι άμεσα, όπως γράφεις, πιστεύω ότι και άμεσα και μακροπρόθεσμα θα αλλάξει. Μόνο που θα είναι πάντα προς το χειρότερο. Όσες ενδιαφέρουσες και πρακτικές προτάσεις κι αν κατατεθούν.
Μια απορία που μου δημιουργήθηκε από όλο αυτό το θέμα: Πριν δηλώσεις τη συγκεκριμένη θέση δεν είχες πληροφόρηση; (προσωπική εμπειρία το θεωρώ απίθανο αφού λογικά δεν θα είχες δηλώσει). Είχες λανθασμένη πληροφόρηση; Δε μπορεί το πρόβλημα με τα Αντικύθηρα να δημιουργήθηκε μόλις παρουσιάστηκες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση