Γενικά > Νομικά θέματα
Μεγιστος αριθμος εφημεριων
(1/1)
AION:
Μεχρι ποσες εφημεριες(οποιουδηποτε τυπου) μπορει η Διοικηση να υποχρεωσει τον ιαρτο να εκτελεσει τον μηνα ;
Aυτο το διαστημα μειναμε δυο στο τμημα ,σε Νοσοκομειο που εφημερευει ολο το μηνα και στο προγραμμα κανω ι( ειμαι Επιμελητης Α) 11(9 ετοιμοτητος και 2 μικτες ) και ο Διευθυντης 10 (4 ενεργεις και 6 ετοιμοτητας ).
Εμαι βεβαιος οτι με αδικουν προκλητικα και θελω ιση αντιμετωπιση.
Εχω ηδη αποτανθει σε δικηγορο ο οποιος ειπε θα ερευνησει το θεμα, ενω σε τηλ επικοινωνια με τον κ.Βαρναβα(προεδρος ΟΕΝΓΕ) μου ανεφερε για 11/μηνα.
Παρακαλω ζητω την βοηθεια σας...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σε ποια ζώνη εφημέρευσης βρίσκεσαι; Βάσει προφίλ, Άρτα;
Αν είναι Γ' ζώνη το "πλαφόν" σου είναι 11 εφημερίες (7 ενεργές - 1 σ/κ - και 4 ετοιμότητας)
Συγκριτικά με το διευθυντή αδικείσαι αλλά και οι 2 είστε εκτός των προβλεπόμενων. Εσύ θα έπρεπε να πληρωθείς 4 ετοιμότητας κι ο διευθυντής 4 ενεργές και 4 ετοιμότητας.
Ισχύει ακόμη το "πακέτο"; Δηλ ποσό (maximum) που αντιστοιχεί σε 7 ενεργές και 4 ετοιμότητας και το είδος των εφημεριών θα το καθορίσει η υπηρεσία;
Αν και ο υπουργός στο τελευταίο έγγραφό του αναφέρει ότι όλες οι μορφές εφημερίας μπορούν να συμπεριληφθούν ώστε να βγει ένα ασφαλές πρόγραμμα για τη εύρυθμη λειτουργία της μονάδας προσαρμοσμένο πάντα στα οικονομικά δεδομένα/περιορισμούς.
AION:
Η Αρτα ειναι στη Β ζωνη ...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση