Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Μπλοκ παροχής υπηρεσιών για εφημερίες σε ιδιωτική Κλινική...?
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα θεωρήσει βιβλίο εσόδων-εξόδων και ΔΠΥ και κατόπιν αναζητεί εργοδότη.
Όταν αποκτήσει ιατρείο, θεωρεί και βιβλίο ασθενών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό ρώτησα σήμερα στην εφορία και ήταν απόλυτοι στην απάντησή τους: "Αυτό δεν γίνεται. Ως ιατρός χρειάζεστε υποχρεωτικά έδρα.[/i]".
Γι'αυτό θέλω να μου πείτε τον αντίστοιχο νόμο για να μπορέσω να τους δικαιολογήσω το ερώτημά μου. Γιατί αυτοί(στην εφορία) μου "κατέβασαν" ένα σωρό διατάγματα και νόμους(τους οποίους είχα) και δεν μπόρεσα να επιμείνω στο ερώτημά μου.
Ευχαριστώ πολύ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σου ζήτησαν έδρα. Δεν σου ζήτησαν ιατρείο.
α) Σκέψου μόνο ότι για να ενοικιάσεις, υλοποιήσεις στέγη και να αγοράσεις εξοπλισμό απαιτείται βιβλίο εσόδων-εξόδων και έναρξη επαγγέλματος.Άρα προηγούνται της στέγης(ιατρείο).
β) Εάν κάνεις εσωτερικές εφημερίες σε μια κλινική περιστασιακά, απαιτείται έναρξη, έχεις έδρα (πχ το σπίτι σου) βιβλιο εσόδων-εξόδων και θεωρημένες ΑΠΥ αλλά δεν έχεις στέγη-εγκατάσταση(ιατρείο) και βιβλιο ασθενών.
Στα έξοδα σου μπαίνουν τα έξοδα της στέγης-εγκατάστασης αλλά όχι της έδρας.Όταν υπάρχει εγκατάσταση-στέγη είναι υποχρεωτικά και η έδρα.
medicus:
Εγγραφή ή Είσοδος...
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά, άμεσα μου ζήτησαν έδρα και όχι ιατρείο, αλλά επειδή χρειάζονται απαραιτήτως και την βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου και ο ιατρικός σύλλογος προϋποθέτει ύπαρξη ιατρείου συνεπάγεται, έμμεσα, ότι πρέπει να έχω και ιατρείο.
Εκτός από τις δύο παρακάτω περιπτώσεις, απ'ότι μου είπαν:
1. ο ιατρικός σύλλογος δίνει τη βεβαίωση χωρίς την ύπαρξη του ιατρείου. (άρα δεν τηρεί τα νόμιμα ο σύλλογος)
2. ο υπάλληλος της εφορίας σού θεωρεί χωρίς την βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου. (άρα ο υπάλληλος της εφορίας δεν τηρεί τα νόμιμα)
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος...
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστά, άμεσα μου ζήτησαν έδρα και όχι ιατρείο, αλλά επειδή χρειάζονται απαραιτήτως και την βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου και ο ιατρικός σύλλογος προϋποθέτει ύπαρξη ιατρείου συνεπάγεται, έμμεσα, ότι πρέπει να έχω και ιατρείο.
Εκτός από τις δύο παρακάτω περιπτώσεις, απ'ότι μου είπαν:
1. ο ιατρικός σύλλογος δίνει τη βεβαίωση χωρίς την ύπαρξη του ιατρείου. (άρα δεν τηρεί τα νόμιμα ο σύλλογος)
2. ο υπάλληλος της εφορίας σού θεωρεί χωρίς την βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου. (άρα ο υπάλληλος της εφορίας δεν τηρεί τα νόμιμα)
--- Τέλος παράθεσης ---
Χρειάζεται βεβαίωση ότι είσαι εγγεγραμμένος στο συγκεκριμένο σύλλογο. Καθώς τουλάχιστον μέχρι πρότινος επιτρεπόταν η άσκηση της ιατρικής μόνο εντός του νομού του συλλόγου που ανήκεις. Και συνεπώς κανένας δεν παρανομεί.
Denominator:
Εγγραφή ή Είσοδοςαλλά επειδή χρειάζονται απαραιτήτως και την βεβαίωση του ιατρικού συλλόγου και ο ιατρικός σύλλογος προϋποθέτει ύπαρξη ιατρείου συνεπάγεται, έμμεσα, ότι πρέπει να έχω και ιατρείο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορείς να είσαι γραμμένος στον οικείο Ι.Σ. χωρίς να διατηρείς ιατρείο.
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος Καθώς τουλάχιστον μέχρι πρότινος επιτρεπόταν η άσκηση της ιατρικής μόνο εντός του νομού του συλλόγου που ανήκεις.
--- Τέλος παράθεσης ---
ΓΙατί τουλάχιστον; Δεν ισχύει πια;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση