Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές

Μπλοκ παροχής υπηρεσιών για εφημερίες σε ιδιωτική Κλινική...?

<< < (7/10) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεγώ πάντως δεν κατάλαβα συνάδελφοι...μπορώ να έχω το αμάξι μου με όλα τα απαραίτητα μέσα και να πηγαίνω κατ'οίκον επισκέψεις και να κόβω απόδειξη (ενδεχομένως να συνταγογραφώ στο σπίτι) χωρίς να έχω ιατρείο?ναι ή οχι?

--- Τέλος παράθεσης ---
Εκ της νομοθεσίας οφείλεις να έχεις έδρα. Εάν δεν είναι ο χώρος που είσαι υπάλληλος, πρέπει να έχεις ένα ιατρείο.

DrGar:
Δραττομαι της  ευκαιριας   να  σας  ρωτησω  κ εγω   ποιο   βιβλιο συμπληρωνει καποιος   συναδελφος  που εργαζεται αποκλειστικα σε   ιδιωτικη κλινικη, με το καθεστως   των ΑΠΥ  , οχι σε σταθερη σχεση εργασιας. Το  βιβλιο  εσοδων-εξοδων ή το  βιβλιο ασθενων ( αν κ δεν εχω  επαγγελματικη στεγη  ο λογιστης  μου  μου ζητησε  να εχω  κ αυτο το βιβλιο) .Τωρα  ομως   , διαβαζοντας   τα   προηγουμενα  ποστς  , εχω   μπερδευτει..

Xouzouris:
Το εσοδων-εξοδων.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεγώ πάντως δεν κατάλαβα συνάδελφοι...μπορώ να έχω το αμάξι μου με όλα τα απαραίτητα μέσα και να πηγαίνω κατ'οίκον επισκέψεις και να κόβω απόδειξη (ενδεχομένως να συνταγογραφώ στο σπίτι) χωρίς να έχω ιατρείο?ναι ή οχι?

--- Τέλος παράθεσης ---
Εκ της νομοθεσίας οφείλεις να έχεις έδρα. Εάν δεν είναι ο χώρος που είσαι υπάλληλος, πρέπει να έχεις ένα ιατρείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχουν όμως εταιρίες που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες αποκλειστικά κατ' οίκον! Αυτό είναι επιτρεπτό/νόμιμο για μια εταιρία (που απασχολεί γιατρούς) και παράνομο για έναν γιατρό μόνο του;

vlyras:
Οκ..έκανα πολύ πρόσφατα έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος..με έδρα την οικία μου. Διαθέτω θεώρημενες ΑΠΥ και βιβλίο εσοδων-εξόδων. Πιστοποιουμε απο τον εοππυ για απόκτηση κωδικών χωρίς πρόβλημα..μόνο που αντί για ιατρειο έγραψα έδρα στο έντυπο που αποστελλουμε. Όλο χαρά μπαίνω στο συστημα και τι διαπιστώνω? δεν μπορείς να συνταγογραφησεις απο την οικία σου. Όπου αλλού βρ´ισκεσαι κόβεις θεωρημενη ΑΠΥ Μα ένα λεπτό..πάω σπιτι κάποιου ασθενή..τι θα κάνω? αν κόψω απόδειξη και την άλλη μέρα γράψω συνταγή απο το σπιτι μου η εφορία θα μου πει ότι κάνω παράνομο ιατρειο σπιτι μου.
ΠΑιρνω τηλ το e-dapy κανείς δεν ήξερε..και τελικά μου είπαν ότι συνταγή γράφεται σπιτι σας και διαλέγεται ως τοποθεσίας ιδιωτικό ιατρειο. Το έιπαν για να ξεμπερδευουν διότι όταν τυπωθει συνταγή με ένδειξη ιδιωτικό ιατρειο η εφορία θα βγάλει καπνούς...
 Συμπέρασμα μπορεί να ισχύει ότι τελικά το ιατρειο είναι υποχρεωτικό και το αλλαλουμ καλά κρατεί...αν όχι βοηθειστε με ...
Φυσικά και δεν έχω εργοδότη είμαι γιατρός που όλοι λένε οτι δυναμαι να ασκησω το επαγγελμα με εδρα το σπιτι αλλα τελικα μαλλον δεν δυναμαι....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση