Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα - Άλλες μορφές
Μπλοκ παροχής υπηρεσιών για εφημερίες σε ιδιωτική Κλινική...?
Δ. Κουναλάκης:
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
α) ιατρός σε εργοδότη, ιατρείο σε χώρο του εργοδότη, έδρα εφορίας σπίτι του, χωρίς βιβλίο ασθενών, θεωρημένο μπλοκ εφορίας μόνο, επισκέψεις κατ οίκον μέσω του εργοδότη του.
β) ιατρός με δικό του ιατρείο (με άδεια), έδρα εφορίας το ιατρείο, μπορεί να επισκέπτεται ασθενείς στο σπίτι (κόβει θεωρημένη ΑΠΥ), έχει βιβλίο ασθενών για το ιατρείο με αθεώρητες για όσους προσέρχονται στο ιατρείο.
Ο δεύτερος μπορεί να δουλεύει και σε εργοδότη κάποιες ώρες αλλά οφείλει να διατηρεί ιατρείο.
Ο δεύτερος μπορεί και το 90% του τζίρου του να είναι επισκέψεις στο σπίτι. Αλλά έχει ιατρείο.
depy:
Καλησπέρα!
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση από τους συναδέλφους που ως πιο πεπειραμένοι μας διαφωτίζουν σχετικά με θέματα εμάς τους νεότερους.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Ζω μόνιμα σ'έναν νομό Α και θέλω να κάνω εφημερίες με μπλοκ παροχής υπηρεσιών σε ιδιωτική κλινική που ανήκει σε διπλανό νομό (Β) {ακριβώς στα σύνορα με τον Α, γι'αυτό και μπορώ να πηγαινοέρχομαι}.
Θέλοντας να κάνω έναρξη επαγγέλματος και έχοντας μοναδική έδρα να δηλώσω στον νομό Α, σε ποια εφορία θα κάνω έναρξη επαγγέλματος?
Σε ποιον ιατρικό σύλλογο θα εγγραφώ?
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα!
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση από τους συναδέλφους που ως πιο πεπειραμένοι μας διαφωτίζουν σχετικά με θέματα εμάς τους νεότερους.
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Ζω μόνιμα σ'έναν νομό Α και θέλω να κάνω εφημερίες με μπλοκ παροχής υπηρεσιών σε ιδιωτική κλινική που ανήκει σε διπλανό νομό (Β) {ακριβώς στα σύνορα με τον Α, γι'αυτό και μπορώ να πηγαινοέρχομαι}.
Θέλοντας να κάνω έναρξη επαγγέλματος και έχοντας μοναδική έδρα να δηλώσω στον νομό Α, σε ποια εφορία θα κάνω έναρξη επαγγέλματος?
Σε ποιον ιατρικό σύλλογο θα εγγραφώ?
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά το Ν 3919/2011 και την εφαρμοστική του εγκύκλιο, μπορεί ένας γιατρός να δουλεύει όπου θέλει. Η επιλογή φορολογικής έδρας δεν επηρεάζει αυτές τις δυνατότητες.
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μετά το Ν 3919/2011 και την εφαρμοστική του εγκύκλιο, μπορεί ένας γιατρός να δουλεύει όπου θέλει. Η επιλογή φορολογικής έδρας δεν επηρεάζει αυτές τις δυνατότητες.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδη με τον νόμο αυτό, μπορώ να έχω ιατρείο σε ένα νομό που θα το δουλεύω το πρωι πχ και να έχω και ένα δεύτερο σε διπλανό νομό που θα το δουλεύω το απόγευμα; Και αν ισχύει αυτό σε ποιον από τους δυο συλλόγους θα ανήκω; που μπορώ να μάθω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα;
Xouzouris:
Σε οποιον συλλογο απο τους δυο (ή περισσοτερους) θες. Εχω συναδελφο που κανει ιατρειο (δικο του ιατρειο με παπα και με κουμπαρο, οχι λαθραια σε ιατρειο αλλουνου) μια φορα την εβδομαδα στην Καλαμάτα και τις αλλες μερες στην Αθηνα οπου και κατοικοεδρεύει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση