Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Υπολογίζοντας το κέρδος του φαρμακοποιού
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτό που με ενδιαφέρει είναι πως σε παραστατικά πώλησης 100Ε δικά μου είναι τα 10Ε,τα υπόλοιπα ονομάστε τα όπως θέλετε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι συνεπώς ότι η περαίωση κάθε χρόνο σας είναι άγνωστη λέξη.
gas_fmy:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτό που με ενδιαφέρει είναι πως σε παραστατικά πώλησης 100Ε δικά μου είναι τα 10Ε,τα υπόλοιπα ονομάστε τα όπως θέλετε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φαντάζομαι συνεπώς ότι η περαίωση κάθε χρόνο σας είναι άγνωστη λέξη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Βγηκαμε offtopic οπότε ας ασχοληθούμε με τον ΕΟΠΥΥ και οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Δ. Κουναλάκης:
Μη στενοχωριέσαι τώρα είμαστε On-topic
Και ξαναρωτώ:
Τελικά, το 32.38% η διαφορά τιμής αγοράς-πώλησης (άρα εμπεριέχει και ΦΠΑ επί του markup) ή είναι το markup?
Κάνεις περαίωση κάθε χρόνο;
Είναι τόσο δύσκολα αυτά που ρωτάω;
tasath:
Ξαναγράφω: "32,38% επί της χονδρικής". Δεν εμπεριέχει ΦΠΑ.
Μάλιστα στα 2 τελευταία δελτία τιμών το ποσοστό παίζει μεταξύ 32,38-32,43, οπότε ας θεωρήσουμε ένα μέσο 32,4%.
Παράδειγμα με AERIUS F.C.TABL 30X5MG
Χονδρική 7,07€
Markup 32,4%
ΦΠΑ 6,5%
Άρα λιανική 9,97€
Ποσοστό κέρδους: 22,9% (markup δια λιανικής)
Update: και βέβαια δεν υπολογίζω το rebate επί του αιτούμενου όπως σωστά επισημαίνει ο gas_fmy, το οποίο μειώνει αναλογικά το ποσοστό κέρδους.
Περαίωση:
Εμείς συγκεκριμένα δεν έχουμε κάνει ποτέ, ας έρθουν να ελέγξουν όποτε θέλουν. Εσείς;
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠεραίωση:
Εμείς συγκεκριμένα δεν έχουμε κάνει ποτέ, ας έρθουν να ελέγξουν όποτε θέλουν. Εσείς;
--- Τέλος παράθεσης ---
Στα ιατρεία συνήθως (στους κλινικούς τουλάχιστο σε αρκετούς συναδέρφους που ξέρω) τα έσοδα-έξοδα είναι περισσότερα απο τα έσοδα επί συντελεστή οπότε η αυτοπεραίωση είναι αυτονόητη....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση