Ο οτινανισμός σε όλο το μεγαλείο του.
ότι εγώ δεν κάνω κατ'οίκον επισκέψεις να παίρνω 100 ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ
Ούτε εγώ, και ας τρέχω με το ασθενοφόρο να καλύπτω τις ανάγκες όποιου σήκωσε το ακουστικό του και σχημάτισε το 166.
(Δεν παραπονούμαι όμως γι' αυτό: είναι μέρος των καθηκόντων μου, τα οποία έχω αποδεχτεί και αναλάβει.)
οι γιατροί στο κέντρο υγείας της περιοχής έρχονται 9πρωί και φεύγουν 12 με διάλλειμα για καφέ και τσιγάρο!
Ποιό ΚΥ είναι αυτό; Όλα όσα ξέρω, εξυπηρετούν τόσους ασφαλισμένους και ανασφάλιστους ενώ στενάζουν από έλλειψη προσωπικού, που κυριολεκτικά δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Επίσης, αν δεν το ξέρετε, τα ΚΥ εξυπηρετούν και επείγοντα, διακομιδές, κ.α.
Μήπως οι συγκεκριμένοι ιατροί στους οποίους αναφέρεστε έχουν "παλιώσει" ή τα έχουν κάνει πλακάκια με τίποτε φμφ για "ειδικές" υπηρεσίες;
οπότε δεν έχω άλλο εισόδημα
Ούτε κι εγώ. Ούτε καν από καλλυντικά και παραφάρμακα.
αν το κέρδος του φαρμακοποιού είναι τόσο μεγάλο πως κρίνετε το κέρδος στο φούρνο( γνωστός μου σε φούρνο είπε πως για κάθε τυρόπιτα που πουλάει βγάζει 3 200%κέρδος, τα ρούχα και παπούτσια αγοράζονται 1Ε και πωλούνται 25 με 30Ε στην καλύτερη, μην πούμε στα κοσμηματοπωλεία τι γίνεται!)
Η τυρόπιτα για να αφήσει κέρδος 3200% πρέπει να κοστίζει 1 λεπτό και να πουλιέται 3 ευρώ και 20 λεπτά. Εκτός του ότι μια τυρόπιτα 140 gr είναι λίγο δύσκολο να κοστίζει 1 μόνο λεπτό όσο φόλα και να είναι, εδώ τα ποσά είναι μικρά, της τάξης των λίγων ευρώ και ο φούρναρης πρέπει να πουλάει χιλιάδες τυρόπιτες ημερησίως για να προσεγγίσει τα αιτούμενα ενός φμφ.
Επιπλέον, τα κοσμήματα δεν αποτελούν αγαθά πρώτης ανάγκης ενώ και τα παπούτσια αποτελούν είδος που ο ασφαλισμένος μπορεί να προγραμματίσει την αγορά τους σε περίοδο που ευκολύνεται, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του.