Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Υπολογίζοντας το κέρδος του φαρμακοποιού
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςόχι μιλάω για πραγματικά γεγονότα γιατί τρέχουμε να διορθώσουμε λάθη στις συνταγές και δεν τους βρίσκουμε. όχι μόνο επιμελητές αλλά και αγροτικοί και όχι μόνο κάποιες μέρες αλλά ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ άρα δεν είναι κάτι τυχαίο!
--- Τέλος παράθεσης ---
Να ρωτήσω κάτι; Αν καταλαβαίνω καλά με βάση την ιδιότητα που δηλώνετε, είστε Νοσοκομειακός φαρμακοποιός και όχι φμφ;
Πολύ περίεργο μου φαίνεται να βρίσκεται ένα ΚΥ σε κατάσταση τόσο μεγάλης διάλυσης (καραχυμείο), όσο το περιγράφετε. Δεν υπάρχει Διευθυντής να επιληφθεί της κατάστασης; Σε όσα ΚΥ γνωρίζω από πρώτο χέρι τί γίνεται, και πιστέψτε με αυτά είναι δεκάδες, ξέρω ότι επικρατούν συνθήκες και σκηνές panic καθημερινά.
farmakopoios:
Όχι πλέον δουλεύω ως ελ. επαγ/τιας δεν έχω αλλάξει τα στοιχεία. αν όντως αυτό που μου περογράφετε ισχύει τότε οι γιατροί εδώ καταπατούν συστηματικά το ωράριο εργασίας τους και εφαρμόζουν ένα δικό τους εννοείτε αυθαίρετο. θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε ακριβώς ποιο είναι το καθημερινό ωράριο εκτός των εφημεριών; το θέμα εδώ είναι ότι ταλαιπωρείται πολύς κόσμος για τις αυθαιρεσίες μερικών! Λαυράκι που βγάλαμε και σήμερα!
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι πλέον δουλεύω ως ελ. επαγ/τιας δεν έχω αλλάξει τα στοιχεία. αν όντως αυτό που μου περογράφετε ισχύει τότε οι γιατροί εδώ καταπατούν συστηματικά το ωράριο εργασίας τους και εφαρμόζουν ένα δικό τους εννοείτε αυθαίρετο. θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε ακριβώς ποιο είναι το καθημερινό ωράριο εκτός των εφημεριών; το θέμα εδώ είναι ότι ταλαιπωρείται πολύς κόσμος για τις αυθαιρεσίες μερικών! Λαυράκι που βγάλαμε και σήμερα!
--- Τέλος παράθεσης ---
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ωράριο δεν τελειώνει στις 12 αλλά τουλάστιχο 2 ώρες μετά.
Σαν πιο μετρήσιμο-αντικειμενικό στοιχείο, θα έλεγα ότι ένας ιατρός σε πρωινή τακτική λειτουργία μπορεί αν η ε-καφετιέρα δεν του βγάζει προβλήματα να εξυπηρετεί 25 ως 30 ασφαλισμένους, υπό την προϋπόθεση όμως να μη βλέπει και επείγοντα, να μη μπαίνει στο χειρουργικό και να μην ανεβαίνει στο ασθενοφόρο.
Gateopener:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌχι πλέον δουλεύω ως ελ. επαγ/τιας δεν έχω αλλάξει τα στοιχεία. αν όντως αυτό που μου περογράφετε ισχύει τότε οι γιατροί εδώ καταπατούν συστηματικά το ωράριο εργασίας τους και εφαρμόζουν ένα δικό τους εννοείτε αυθαίρετο. θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε ακριβώς ποιο είναι το καθημερινό ωράριο εκτός των εφημεριών; το θέμα εδώ είναι ότι ταλαιπωρείται πολύς κόσμος για τις αυθαιρεσίες μερικών! Λαυράκι που βγάλαμε και σήμερα!
--- Τέλος παράθεσης ---
Το δικό σας ωράριο,ως επιστημονικά υπεύθυνου του φαρμακείου,που οφείλετε να είστε εκεί συνέχεια και όχι να αφήνετε το βοηθό να κάνει τη Federer-εια κίνηση από το ράφι και απλά να εισπράττει τα "τσιτσεπίνια",ενώ εσείς ρεμβάζετε σε κάποια παραλία καθώς και το αυθαίρετο συντεχνιακό "δεν ανοίγουμε Σάββατα",δε νομίζω να θίχθηκε......
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο δικό σας ωράριο,ως επιστημονικά υπεύθυνου του φαρμακείου,που οφείλετε να είστε εκεί συνέχεια και όχι να αφήνετε το βοηθό ... ενώ εσείς ρεμβάζετε σε κάποια παραλία
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενίοτε μπορούν ταυτόχρονα να διοικούν και Δημόσιους Οργανισμούς όπως το ΙΚΑ (Άμπα), τον ΙΦΕΤ (Λούρυ), το ΕΚΕΒΥΛ (Κούβα), τον ΕΟΦ (Βάγιο) κ.α.
Ο δε γίγας Κούλης από τη Θεσσαλονίκη διοικούσε ένα δημόσιο οργανισμό (που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή) με έδρα την ...Κόρινθο!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση