Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Υπολογίζοντας το κέρδος του φαρμακοποιού
Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
ΤΕΛΟΣ σχετικά με το ID που χρησιμοποιώ στο φόρουμ fmy,το(f) σημειώνει το φαρμακοποιός που ετσι και αλλιώς το γράφω (μέχρι και ο διακομιστής το κατάλαβε),(m) με και (y) ελεύθερο να βάλει ο καθένας όποια λέξη θέλει ανάλογα με τις ΕΜΜΟΝΕΣ του,(ημουν σιγουρος ότι ο διακομιστής ό,τι λέξη και να έβαζε θα περιείχε ...φαρμακείο).
--- Τέλος παράθεσης ---
J.A.C.K.=Just Another Careclo Kentauros (του ΕΣΥ εννοειται!!!) ;D
farmakopoios:
επειδή αναφέρθηκε ότι είμαι αποτυχημένη σαν επαγγελματίας να ξεκαθαρίσω: τα χρήματα που πήρα στο χέρι είναι από τις καθυστερήσεις των ταμείων. το δηλωθέν εισόδημα στη εφορία εφόσον τα ταμεία πλήρωναν στην ώρα τους ήταν το διπλάσσιο, φαντάζομαι όχι ευκαταφρόνητο αν και υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα. οι καθυστερήσεις εξόφλησης των ταμείων μας καταδικάζουν όλους να δηλώνουμε στην εφορία πιο πολλά από αυτά που παίρνουμε. ενας γιατρός ελεύθερος επαγγελματίας φαντάζομαι μπορεί να με καταλάβει. όσο για το τι επιτρέπεται με νόμο, με διάταγμα, με sms και με ότι άλλο θέλετε ξέρετε πολύ καλά ότι το κράτος το έχει καταστρατηγήσει προ πολλού.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςεπειδή αναφέρθηκε ότι είμαι αποτυχημένη σαν επαγγελματίας
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν το είπα αυτό εγώ, όπως αδίκως αποπειράθηκε να μου προσάψει ο @gas fmy.
Ζήτησα μόνο διευκρίνιση αν είστε Νοσοκομειακός φ/ποιός ή φμφ.
Ουφ πια.
gas_fmy:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν το είπα αυτό εγώ, όπως αδίκως αποπειράθηκε να μου προσάψει ο @gas fmy.
Ζήτησα μόνο διευκρίνιση αν είστε Νοσοκομειακός φ/ποιός ή φμφ.
Ουφ πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
διακομιστή το" αποτυχημένη" αφορούσε το σχόλιο του jack που έγραφε ότι "ή οι δουλειές σας δεν πάνε καλά". Είχα καταλάβει ότι η συνάδελφος εννοουσε τα ανεξοφλητα του 2011 αλλά επειδή δεν το διευκρινιζε δεν το ανέφερα συγκεκριμένα.
Harper:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
διακομιστή το" αποτυχημένη" αφορούσε το σχόλιο του jack που έγραφε ότι "ή οι δουλειές σας δεν πάνε καλά".
[/quote]
Νομιζω πως η αποσταση απο την προσεγγιση μου "οι δουλειες σας δεν πανε καλα" (ωθουμενος μετα δικων σας παραπονων για τα οικονομικα σας ) με την προσωπικη σας ερμηνεια ως "αποτυχημενη επαγγελματιας" ειναι πολυ μεγαλη!
Μπορει να ειστε λαμπρη επιστημων και επαγγελματιας αλλα η τρεχουσα οικονομικη συγκυρια ή η γεωγραφια του χωρου που ενεργοποιειστε επαγγελματικα να μη σας ευννοει.Δεν καταλαβαινω τον αφορισμο σας...Παρακαλω μη ριχνουμε λαδι στη φωτια και μην κουραζομαστε διυλιζοντας τον κωνωπα...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση