Γενικά > Νομικά θέματα

Μη επαρκως επανδρωμενη εφημερια στο ΚΥ Γαλατα

(1/1)

sapounakis:
καλημερα,
επεστρεψα απο γονικη αδεια και στο ΚΥ που υπαγομαι  πλεον γινονται οριακα  εφημεριες  ή χωρις επιμελητη ( μονο με αγροτικό) ή χωρις αγροτικό  - ΜΟΝΟιατρικές τις λέμε  ;)
Γενικα η περιοχη ειναι μεγαλη και σε περιπτωση κλισης / διακομιδης το ασθενοφορο που αναγκαστικά κινειται με ιατρο μεσα απουσιαζει για 3 ωρες το λιγοτερο
Με μόνο ενα ιατρο αναγκαστικα αυτη την περιοδο το ΚΥ πρεπει να κλεινει?
η νοσηλευτρια μπορει να παρει την ευθυνη να υποδειξει στον ασθενη (αν τολμησει μονη της να ανοιξει την πορτα...) να περιμένει την επιστροφη του ιατρου?
Μπορουμε να αρνηθουμε κληση τηλεφωνική προκειμένου να μην κλεισει το ΚΥ

εννοειται οτι ολες οι παραπανω ερωτησεις εχουν διατυπωθει στο Τζανειο και παραμένουν αναπαντητες οποτε σας ερωτω αν ξερετε κατι

ευχαριστω

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Μην περιμένετε απάντηση από νοσοκομείο ή ΔΥΠΕ.
- Ενημερώστε εισαγγελέα
- Ενημερώστε/ξεσηκώστε τους κατοίκους και τους "άρχοντες" της περιοχής
- Παραπέμψτε τα περιστατικά διακομιδής στο ΕΚΑΒ που υπάγεται η περιοχή σας, αφού το ασθενοφόρο χρειάζεται 2 άτομα και ο γιατρός (το δεύτερο άτομο) στην περίπτωσή σας δεν μπορεί να φύγει από το Κ.Υ. Εξαιρούνται επείγοντα περιστατικά. Δυστυχώς όμως καλείται ο εφημερεύων να κρίνει τον επείγοντα χαρακτήρα ή όχι.

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκαλημερα,
επεστρεψα απο γονικη αδεια και στο ΚΥ που υπαγομαι  πλεον γινονται οριακα  εφημεριες  ή χωρις επιμελητη ( μονο με αγροτικό) ή χωρις αγροτικό  - ΜΟΝΟιατρικές τις λέμε  ;)
Γενικα η περιοχη ειναι μεγαλη και σε περιπτωση κλισης / διακομιδης το ασθενοφορο που αναγκαστικά κινειται με ιατρο μεσα απουσιαζει για 3 ωρες το λιγοτερο
Με μόνο ενα ιατρο αναγκαστικα αυτη την περιοδο το ΚΥ πρεπει να κλεινει?
η νοσηλευτρια μπορει να παρει την ευθυνη να υποδειξει στον ασθενη (αν τολμησει μονη της να ανοιξει την πορτα...) να περιμένει την επιστροφη του ιατρου?
Μπορουμε να αρνηθουμε κληση τηλεφωνική προκειμένου να μην κλεισει το ΚΥ

εννοειται οτι ολες οι παραπανω ερωτησεις εχουν διατυπωθει στο Τζανειο και παραμένουν αναπαντητες οποτε σας ερωτω αν ξερετε κατι

ευχαριστω

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό δυστυχώς γίνεται και σε άλλα ΚΥ της Ελλάδας. Οι προσπάθειες για απαντήσεις-υποστήριξη από το νοσοκομείο δεν ευδοκιμούν.Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση (ήμουν ειδικευόμενη) δεν ευδοκίμησαν. Ίσως όπως λέει και ο κύριος Σκούφαλος η μόνη λύση να είναι ο εισαγγελέας.

sapounakis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

εχει μπει τυπο δυπε  νοσοκομειο εφημεριδες  εισσαγγελεα αυριο και εννοειται υπουργειο υγειας που σημερα απεργια...
αλλα φλου
ευχαριστω και θα σφιγγω δυνατα το τυχερο λαγοπόδαρο μου ...

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---ευχαριστω και θα σφιγγω δυνατα το τυχερο λαγοπόδαρο μου ...
--- Τέλος παράθεσης ---
Να δούμε ποιοι θα καταλήξουν, μ' αυτό το σύστημα εφημέρευσης, στο: "τρεχάτε ποδαράκια μου"!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση