Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Έλεγχος συνταγογραφίας από τον ΕΟΠΥΥ.
Μαραγκος Μ:
Σημερα δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τον Διευθυντη του ΕΟΠΥΥ στην περιφερεια οπου εργαζομαι.....
Εστειλε η κεντρικη μοναδα επεξεργασιας συνταγων, τον ελεγχο με τα στατιστικα στοιχεια, απο οπου θεωρουν οτι υπερσυνταγογραφω.
Αναλυτικα, για τον μηνα Ιουλη εγραψα: 434 συνταγες οταν ο μεσος ορος ειναι 77,65 δηλαδη 459% παραπανω!!!!!
Ποσοτητα Συνταγογραφησης 1316 οταν ο μεσος ορος ανα την επικρατεια ειναι 244,93!!!!!
Θελουν δηλαδη να μας πουν οτι υπαρχουν γενικοι ιατροι σε κεντρα υγειας και π.ι που γραφουν 3,5 συνταγες την ημερα?????
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ?????
Υ.Γ Και ολα αυτα τα εγραψα σε μια περιοχη που καλυπτει ολη την νοτιο Λευκαδα!!
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τον Διευθυντη του ΕΟΠΥΥ
Εστειλε η κεντρικη μοναδα επεξεργασιας συνταγων, τον ελεγχο με τα στατιστικα στοιχεια, απο οπου θεωρουν οτι υπερσυνταγογραφω.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν σας είπε Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σας; :o :o
Μαραγκος Μ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο τον Διευθυντη του ΕΟΠΥΥ
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν σας είπε Χρόνια Πολλά για τη γιορτή σας; :o :o
--- Τέλος παράθεσης ---
Σας ευχαριστω!
Δ. Κουναλάκης:
Τα πρώτα ραβασάκια είναι αλήθεια ότι έχουν ξεκινήσει να φτάνουν. Ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι παντελώς ηλίθιος και αστήριχτος. Αλλά δεν νομίζει ότι θα μείνει πολύ έτσι.
Στην παρούσα φάση μετράνε μέσους όρους ανά νομό. Έτσι, βγαίνουν διάφορα όμορφα....
Από την άλλη εγώ θα απαντούσα ωμά στο συγκεκριμένο: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με πληρώνετε και να μην γράφω τίποτα...."
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου.
Μαραγκος Μ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα πρώτα ραβασάκια είναι αλήθεια ότι έχουν ξεκινήσει να φτάνουν. Ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι παντελώς ηλίθιος και αστήριχτος. Αλλά δεν νομίζει ότι θα μείνει πολύ έτσι.
Στην παρούσα φάση μετράνε μέσους όρους ανά νομό. Έτσι, βγαίνουν διάφορα όμορφα....
Από την άλλη εγώ θα απαντούσα ωμά στο συγκεκριμένο: "Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με πληρώνετε και να μην γράφω τίποτα...."
Χρόνια πολλά για την γιορτή σου.
Καπως έτσι θα είναι η απάντηση μου.
Ευχαριστώ για τις ευχές!
--- Τέλος παράθεσης ---
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση