Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Έλεγχος συνταγογραφίας από τον ΕΟΠΥΥ.

<< < (3/5) > >>

Harper:
Το 77 συνταγες το μηνα ειναι σιγουρα λαθος.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥποπτευομαι οτι ο μεσος ορος βγαινει βασει ειδικοτητων-πλην παθολογου και ΓΙ-σε μεγαλα αστικα κεντρα

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτη ειναι μια καλη εξηγηση.Ας μην ξεχναμε επισης πως μεχρι προτινος πολλοι ιατροι στην περιφερεια ελλειψει υποδομων ηλεκτρονικης συνταγογραφουσαν το πλειστον χειρογραφα.Εαν επομενως καποιος συναδελφος ηταν απο τους πρωτοπορους στην εφαρμογη της ηλεκτρονικης συνταγογραφησης σαφως θα μοιαζει να εχει κανει "παπαδες" οταν το καλοκαιρι πολλοι ιατροι( μαλλον η πλειοψηφια) συνταγογραφουσαν χειρογραφα και δεν καταχωρουνταν πουθενα στο συστημα.Η πραγματικη επομενως εικονα συνταγογραφησης νομιζω δεν εχει αποτυπωθει ακομη και ειναι σιγουρο πως με την επεκταση και γενικευση της ηλεκτρονικης θα δουμε μεγαλες διαφορες.Εξάλλου αν ο ΕΟΠΥΥ πραγματικα πιστευει το 77 συνταγες/μηνα τοτε γιατι να πληρωνει καθε ιατρο για 200 ασθενεις το μηνα?Χαζομαρες... λογω προχειροτητας ή ...αγνης βλακειας(που θα ελεγε και ο @ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ)

Προσωπικα εαν με καλεσουν θα ζητησω να αναλυθουν ΟΛΕΣ οι συνταγες μου και να βρουν κατι μεμπτο.Στη συνεχεια θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ ΕΓΓΡΑΦΩΣ απο τον τοπικο διευθυντη ΕΟΠΥΥ να μου υποδειξει πόσες συνταγες δικαιουμαι να γραφω ανα μηνα για να ειμαι συνομος.Θα εχει πολυ πλακα οταν κολλησω την εγγραφη εντολη του στα ιατρεια που επισκεπτομαι προς γνωσιν των ασθενων (πανω απο 40 συνταγες τη μερα!!!) καθως και οταν τη διανειμω στον τοπικο τυπο (ειναι μια καλη κινηση ενημερωσης του ευρυτερου κοινου)

Τζαμπα μαγκες ή απλα εχουν χασει τελειως μα τελειως τη μπαλλα.Νομιζω το δευτερο.Δεν εξηγειται αλλιως...

Μαρία Χόρτη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥποπτευομαι οτι ο μεσος ορος βγαινει βασει ειδικοτητων-πλην παθολογου και ΓΙ-σε μεγαλα αστικα κεντρα

--- Τέλος παράθεσης ---

μα το χαρτί γράφει μέσος όρος ειδικότητας

Νομίζω όμως οτι χάνουμε τον καιρό μας που ασχολούμαστε. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Harper:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα το χαρτί γράφει μέσος όρος ειδικότητας
Νομίζω όμως οτι χάνουμε τον καιρό μας που ασχολούμαστε. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το χαρτι γραφει ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ "ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ" για ιατρο που σε χαρακτηριζει ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Ειναι πραγματικα ο ορισμος του παραλογου!!!
Το συζηταμε απλα χαριν παραδοξου,επειδη μπορει να συμβει και σε άλλους συναδελφους ωστε να ειναι προετοιμασμενοι και επειδη καποιος στον ΕΟΠΥΥ- που ενδεχομενως τιμαει τα λεφτα που παιρνει-μπορει να το δει στο φορουμ,να φιλοτιμηθει και να το πει κ σε αλλους συναδελφους του  ωστε να σταματησουν τις γκαφες πριν γελοιποιηθουν τελειως!

Αν παντως συνεχισουν ετσι στον ΕΟΠΥΥ εχω μια καλη προταση στον πρωθυπουργο για το που μπορει να ξεκινησει με τις απολυσεις στο Δημόσιο!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ας δούμε λίγο τα Greek statistics του ΕΟΠΥΥ.
Ονομάζουμε του γενικούς γιατρούς ως γιατρούς άνευ ειδικότητας (ο συνάδελφος Μιχάλης Μ. δεν το ανέφερε αλλά υποθέτω ότι αφού και σε κείνο το χαρτί γράφει μέσο όρο συνταγών ειδικότητας 77,65/μήνα όπως και στην κυρία Χόρτη, έχει ενταχθεί κι αυτός στην κατηγορία "άνευ ειδικότητας").
Ας δεχθούμε λοιπόν (για στατιστικούς λόγους) ότι οι γενικοί γιατροί είναι στην κατηγορία άνευ ειδικότητας. . Για να βγει μέσος όρος 77,65/μήνα σημαίνει ότι κάποιοι έχουν γράψει πάνω (έως πολύ πάνω) απ' αυτό το νούμερο και κάποιοι έχουν γράψει κάτω (έως πολύ κάτω) απ' αυτό το νούμερο. Ήδη ο κ. Μιχάλης Μ. ανέφερε 434 συνταγές και η κυρία Χόρτη  868 για το μήνα Ιούλιο (που ανήκουν στην κατηγορία του "πολύ πάνω"). Να είναι οι εξαιρέσεις των "προς τα πάνω"; Δεν το νομίζω.
Για παράδειγμα (τραβηγμένο αλλά θέλω να δείξω την "αξιοπιστία" των στοιχείων) θα έπρεπε να έχουμε το κ. Μιχάλη Μ (434), την κυρία Χόρτη (868) κι άλλους 14,5 "άνευ ειδικότητας" που να μην γράψουν ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ για ένα μήνα ώστε να έχουμε ένα μέσο όρο περίπου 77/μήνα.

ΑΡΗΣ:
Κι  όμως υπάρχουν συνάδελφοι που δεν γράφουν καμία συνταγή. Είναι οι γνωστοί συνάδελφοι που διαμαρτύρονται για τις μεγάλες περικοπές στις αποδοχές τους και έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν στη δουλειά όποτε θέλουν και να κάνουν ό,τι θέλουν. Και είναι πολλοί μετά το πολυδιευθυντικό σύστημα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση