Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες

Κίτρινη Κάρτα. Ηλεκτρονική υποβολή.

(1/2) > >>

Argirios Argiriou:
Οι επαγγελματίες υγείας (ιατροί, φαρμακοποιοί, νοσηλευτές κλπ) έχουν καθήκον να συμπληρώνουν την Κίτρινη Κάρτα κάθε φορά που υποψιάζονται ότι ένα φάρμακο μπορεί να έχει προκαλέσει μία ανεπιθύμητη ενέργεια:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Έκανα σήμερα (29/11/2012) εγγραφή και δοκίμασα να στείλω ηλεκτρονικά μια κίτρινη κάρτα (για το Tabl. Daxas 500 mg που υποψιάζομαι ότι χειροτέρεψε τις αιμορραγίες μιας ασθενούς με νόσο του Osler), αλλά όμως η ηλεκτρονική αυτή εφαρμογή του Ε.Ο.Φ. για ηλεκτρονική υποβολή της κίτρινης κάρτας δεν μου φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Δεν καταφέρνω να κάνω οριστική υποβολή της κάρτας. Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις εμπειρίες και κανενός άλλου.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈκανα σήμερα (29/11/2012) εγγραφή και δοκίμασα να στείλω ηλεκτρονικά μια κίτρινη κάρτα (για το Tabl. Daxas 500 mg που υποψιάζομαι ότι χειροτέρεψε τις αιμορραγίες μιας ασθενούς με νόσο του Osler), αλλά όμως η ηλεκτρονική αυτή εφαρμογή του Ε.Ο.Φ. για ηλεκτρονική υποβολή της κίτρινης κάρτας δεν μου φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Δεν καταφέρνω να κάνω οριστική υποβολή της κάρτας. Θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις εμπειρίες και κανενός άλλου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αργύρη έχω στείλει δύο μέχρι τώρα. Στο τέλος σου κάνει ένα pdf με τα στοιχεία που έστειλες.

Μαρία Χόρτη:
κι εγω εχω στειλει πανω απο 10 μεχρι στιγμης χωρις πρόβλημα.
Βεβαιωσου οτι εχεις συμπληρωσει όλα τα πεδία.

Argirios Argiriou:
Είχα δοκιμάσει πριν από χρόνια και δεν τα είχα καταφέρει, σήμερα όμως δεν υπήρξε πρόβλημα να στείλω μια αναφορά:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση