Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Εφημερίες σε Κλινική με Μπλόκ Παροχής Υπηρεσιών (…)
(1/1)
anasm:
Γειά σας!
Ειλικρινά συγγνώμη για την επιμονή έως και «εμμονή» μου,
αλλά δεν βγάζω άκρη με τα νέα Μέτρα...... ??? ???
Είναι πια «κοινό μυστικό»,
οτι ΑΝ (...) βρείς καμμια Ιδιωτική Κλινική, για να κάνεις 5-7 Εφημερίες το μήνα,
ΔΕΝ σε προσλαμβάνουν πια ως Μισθωτό,
αλλα απαιτούν «μπλοκάκι»...
Σύμφωνα με τα νέα Μέτρα και την Κατάργηση του Αφορολόγητου στους Ελεύθερους Επαγγελματίες,
τελικά μένει ένα «κάποιο» καθαρό κέρδος...?
Δεν είναι μονο η όποια Καταβολή Φόρου στην Εφορία –που πραγματικά, έχω χάσει το μπούσουλα ως προς τον υπολογισμό του... ???
Αλλά, και η υποχρεωτική Αυτασφάλιση στο ΤΣΑΥ...
Ειλικρινά, σας υπερευχαριστώ εκ των προτέρων...! ???
Όποιο μέλος, έχει σχετική εμπειρία, ας κάνει έναν κόπο να γράψει δυο λόγια... :-\ :(
ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓειά σας!
Ειλικρινά συγγνώμη για την επιμονή έως και «εμμονή» μου,
αλλά δεν βγάζω άκρη με τα νέα Μέτρα...... ??? ???
Είναι πια «κοινό μυστικό»,
οτι ΑΝ (...) βρείς καμμια Ιδιωτική Κλινική, για να κάνεις 5-7 Εφημερίες το μήνα,
ΔΕΝ σε προσλαμβάνουν πια ως Μισθωτό,
αλλα απαιτούν «μπλοκάκι»...
Σύμφωνα με τα νέα Μέτρα και την Κατάργηση του Αφορολόγητου στους Ελεύθερους Επαγγελματίες,
τελικά μένει ένα «κάποιο» καθαρό κέρδος...?
Δεν είναι μονο η όποια Καταβολή Φόρου στην Εφορία –που πραγματικά, έχω χάσει το μπούσουλα ως προς τον υπολογισμό του... ???
Αλλά, και η υποχρεωτική Αυτασφάλιση στο ΤΣΑΥ...
Ειλικρινά, σας υπερευχαριστώ εκ των προτέρων...! ???
Όποιο μέλος, έχει σχετική εμπειρία, ας κάνει έναν κόπο να γράψει δυο λόγια... :-\ :(
--- Τέλος παράθεσης ---
Εφόσοσν είναι με μπλοκάκι, διαπραγματευτείτε με τον εργοδότη το αντίτιμο που σας συμφέρει.
Το να κάνεις βέβαια εφημερίες, σημαίνει ότι τηρείς συγκεκριμένο ωράριο και αυτό σημαίνει εξαρτημένη σχέση εργασίας που έχει διαφορά από την εργασία με μπλοκάκι που σημαίνει θέλω να μου κάνεις μια εργασία ανεξαρτήτως χρόνου.
parpar:
νομιζω αν εργαζεσαι με μπλοκακι και φαινεται παροχη υπηρεσιων με μια μονο εταιρια οτι φορολογειαι ως μισθωτος
anasm:
Εγγραφή ή Είσοδοςνομιζω αν εργαζεσαι με μπλοκακι και φαινεται παροχη υπηρεσιων με μια μονο εταιρια οτι φορολογειαι ως μισθωτος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, και το έχω ξαν'ακούσει,
αν και ΔΕΝ ξέρω αν παραμένει ακόμα σε Ισχύ, με τον καινούργιο Νόμο... ??? ???
Εγγραφή ή Είσοδος
Εφόσοσν είναι με μπλοκάκι, διαπραγματευτείτε με τον εργοδότη το αντίτιμο που σας συμφέρει.
Το να κάνεις βέβαια εφημερίες, σημαίνει ότι τηρείς συγκεκριμένο ωράριο και αυτό σημαίνει εξαρτημένη σχέση εργασίας που έχει διαφορά από την εργασία με μπλοκάκι που σημαίνει θέλω να μου κάνεις μια εργασία ανεξαρτήτως χρόνου.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι όμως, φίλε Άρη... :(
By the way, μιλάμε κατά μέσο όρο, για 7 24ωρες Εφημερίες το μήνα (9πμ έως 9πμ της επομένης), με 900 ευρώ μεικτά (...)
Ο Εφημερεύων καλείται να πληρώσει,
ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, την Εφορία και το ΤΣΑΫ...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση