Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Γιατροι με Συνορα

<< < (5/15) > >>

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι μόνο ο τίτλος Γιατροί με σύνορα εκτός απο αντιαισθητικός είναι είναι αηδιαστικός εως εμετικός.
Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατρό να συμμετέχει σε ιατρείο υπο αυτον τον τίτλο ακόμη κι αν είναι μέλος της χρυσής αυγής.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η λέξη "ιατρός", ως έννοια και φιλοσοφία, δεν έχει ανάγκη συνοδευτικών και διευκρινιστικών τίτλων. Αρκεί και περισσεύει από μόνη της.

thepap:
06/12/2012
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ο φασισμός δεν είναι άποψη- είναι έγκλημα.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

deleteduser:
Τρομαζω με την τροπή που έχει πάρει η συζήτηση. Ουσιαστικα απομονωνουμε την απεύθυνση του ιατρείου σε Ελληνες από την επισήμανση "μονο" για Ελληνες (επιβεβαιωμενης καθαρότητας και πολιτικών φρονημάτων βεβαιως), αλλα κυρίως από το συνολικό πολιτικό σκεπτικό και την πρακτική της Χρυσής Αυγής.

Και αυτό δεν γινεται τυχαια. Ορθολογικοποιώντας τις πρακτικές της συγκεκριμενης οργάνωσης προσπαθούμε να διατηρήσουμε το δημοκρατικό μας προσωπειο και "στρογγυλοποιήσουμε" καταφανως ρατσιστικες, φασιστικές και πολλάκις κοινωνικά καταδικαστεες απόψεις (στο παρελθόν -την εποχη των παχιών αγελαδων και των αντίστοιχα παχιων λόγων, όπου ελλείψει αντιλόγου και πραγματικου λόγου, εν μεσω τυμπανοκρουσιών και περιττής χλιδής ολοι ευκολα δηλωναμε αγωνιστες και δημοκράτες). Η τακτική μας αυτή δεν ξεκινησε τωρα, αλλά πριν απο αρκετά χρονια με την light χαριτωμενη εκδοχή του ΛΑΟΣ και τη βοήθεια των ΜΜΕ, τη σταση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και τις αστειότητες της αριστεράς. Στην αρχη αγκαλιασαμε τη θεωρια, τωρά κάνουμε το ιδιο και στην πρακτικη. Ας βαλουμε λοιπον και την ταμπελα για να λέμε τα πραγματα με το ονομά τους. ΦΑΣΙΣΜΟΣ/ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ/ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ. Και πριν και τωρα. Και πανω από όλα ατομικισμος. η βαθυτερη πληγή της κοινωνίας μας. Να φταίνε οι άλλοι, να πληρωσουν οι άλλοι, να τα κανουν οι αλλοι. Οι όποιοι άλλοι. Δειξτους μου απλά - Οι ξένοι, οι πολιτικοί, οι γειτονες, οι απεναντι. Και αν βαλεις όλους του αλλους μαζι σε μια πλευρά, στην άλλη μενεις μόνος σου. Τα υπόλοιπα είναι για εσωτερικη μας καταναλωση κι εγω τα ακουω βερεσε. Γιατι στο κατω κατω μαγκας, Ελληνας, αριστερός, αντρας, ανθρωπιστης η ότι άλλο θέλουμε να θεωρουμαστε στα δυσκολα πρέπει να το αποδείξουμε.

Κατα τα άλλα για μενα η συζητηση αυτη δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει. Τα επιχειρηματα μου δεν χρειάζονται παραθεσης. Η γνώση της ιστοριας και η κοινη λογική αρκουν. Προσωπεια πλέον δεν υπάρχουν για το τι ειναι και τι εκφραζει η Χρυση Αυγη. Δεν χρειαζεται να έχεις καν προσωπική άποψη - κι εγω έχω δυστυχως και από αυτη. Ανοιξε απλά την TV, το internet ή βγες και χάζεψε απο το μπαλκόνι σου αν μενεις κοντα στο κέντρο της πόλης.  

ΑΡΗΣ:
Τρομαζω με την τροπή που έχει πάρει η συζήτηση.

Ποια τροπή και από που βγάλατε αυτό το συμπέρασμα?

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Κατα τα άλλα για μενα η συζητηση αυτη δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δυστυχώς όμως εδώ έχουμε καταντήσει. Να θέτουμε υπό συζήτηση τα αυτονόητα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση