Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Γιατροι με Συνορα

<< < (14/15) > >>

Δημήτρης Μακρέας:
Απαντώ επειδή ούτε τρελός είμαι ούτε φαντάσματα βλέπω.
Μπορεί να είμαι κολλημένος ή οπισθοδρομικός ή οτιδήποτε άλλο, αλλά μέχρι τώρα, δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ ανθρώπους, ανώνυμους ή επώνυμους. Ίσως έχει αντιπαρατεθεί με σκληρό και άκμπτο ίσως και επιθετικό τρόπο, αλλά ποτέ απαξιώνοντας κάποιον προσάπτοντας κάτι άλλο, πέρα από όσα γράφονται.
Είχα μια αντιπαράθεση με τον Περιθωριακό σε σχέση με το Ισραήλ , νομίζω απολύτως κόσμια, αν και παραγματικά στεκόμασταν σε διαφορετικές όχθες.
Αμέσως μετά από δική μου απάντηση και με παράθεση σε δική μου απάντηση ο Διακοσμητής κότσαρε το γ@μ@το πινακάκι του.
Θα μπορούσε όπως λέτε, απλώς να ενισχύει την άποψή μου. Έλα όμως που ο Διακοσμητής συνφωνεί με τον Περιθωριακό σε σχέση με το Ισραήλ... (Και έχει κάθε,μα κάθε δικαίωμα).
Δε γίνεται να συμφωνείς με τον Περιθωριακό και να ενισχύεις την άποψη του Μακρέα φαντάζομαι...
Απλώς για άλλη μια φορά η απαξιωτική λογική είναι : "Για δείτε που μιλάει για το Ισραήλ ο νοσταλγός του Στάλιν του Πολ Ποτ και του Μάο .."
Όχι σε όσα γράφω , αλλά με δημιουργώντας μια χυδαία σύνδεση. (κατά πως επιτρέει η περιορισμένη αντιληπτική μου ικανότητα πάντα...)
και βεβαίως θα έβλεπα φαντάσματα, αν το ΄'εργο δεν το είχα ξαναδεί: "Και κάποιοι φορούν τις ίδιες παρωπίδες και τότε, και τώρα. Με το πορτραίτο του Πατερούλη από το 1923 πάνω από το προσκέφαλό τους, μας καλούν σε συστράτευση "στον τέτοιο που χάραξε ο έτσι"."
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος 

Αλλά ας πούμε ότι ο μυγιάγγιχτος Μακρέας βλέπει και πάλι φαντάσματα.
Προσωπικά αν μου είχε ζητηθεί, από οποιονδήποτε να σβήσω καταχώρηση που τον απαξιώνει και τον ενοχλεί τόσο πολύ, θα είχα σβήσει δέκα.
Αλλά ο διακοσμητής πουλάει τρελίτσα... Την βρήκατε ενδιαφέρουσα , μήπως λείπει κάποιος???

Ευχαριστώ όλους όσους εκφράσανε την εκτίμηση τους την οποία και θεωρώ απολύτως ειλικρινή, αλλά όσο υπάρχει αυτό το πινακάκι κάτω τα λόγια μου και με αναφορά στα λόγια δεν πρόκειτε να συμμετάσχω στο φόρουμ.
Νομίζω είναι απλό και ξεκάθαρο.
Ακόμα και αν ξαφνικά τρελάθηκα. Συνδέσεις Μακρέα και Στάλιν δεν τις επιτρέπω , με οποιοδήποτε τρόπο.
Και επειδή δεν έχω τρόπο να αμυνθώ, αποχωρώ.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..........
αλλά μέχρι τώρα, δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ ανθρώπους, ανώνυμους ή επώνυμους.
..............................................

--- Τέλος παράθεσης ---

....................
Γιατί θα έρθει ο κάθε αλήτης Μανδραβέλης να με δείξει με το δάχτυλο , παρέα με τους ηλίθιους που συναγελάζεται και να με υποδείξουν ως υπεύθυνο για τη σπατάλη...
Αι σιχτίρ πληρωμένοι κοντυλοφόροι ...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι είναι σωστό να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη εικόνα που αναρτήθηκε με ή χωρίς υπονομευτικό σκοπό

--- Τέλος παράθεσης ---
Την αφαίρεσα, αφού ενοχλούσε.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά ο διακοσμητής πουλάει τρελίτσα...

--- Τέλος παράθεσης ---
Φσσσσστ! Μπόοοοοινγκ!

Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτησή μου δεν είχε καμία απολύτως σχέση με κανέναν user και ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε κάπως να εκληφθεί έτσι. Επομένως, σίγουρα δεν είμαι και τόσο ευφυής όσο με φαντάζονται κάποιοι (και πιθανώς θα ήθελα να ήμουν κι εγώ.)
Έχω την εντύπωση ότι ο user @ κ. Δ.Μ. απλά αναζητούσε μια αφορμή για μια ηρωική έξοδο από το φόρουμ και τη βρήκε σκιαμαχώντας μαζί μου και ενοχοποιώντας με. Την έξοδο αυτή την έχω σκεφτεί κι εγώ λόγω του χρόνου που δαπανώ, αλλά προς το παρόν δεν έχω τη δύναμη να το κάνω ενώ δεν με αφήνουν και αυτά που γίνονται γύρω μου.

Στην απεικόνιση των top-10 μακελάρηδων της Ιστορίας, υπήρχε μια ευρεία γκάμα "δικτατόρων" όλων των αποχρώσεων, ένα "παιδί του λαού" (ο Mengistu), ένας "αυτοδίδακτος" (ο Pol Pot), ακόμη και ένας κληρονομικός σουλτάνος (ο Τούρκος) και ένας κληρονομικός δυτικός μονάρχης (o Λεοπόλδος ΙΙ του Οίκου των Gotha). Δεν βλέπω προς τί η εκλεκτική ευαισθησία προς τον Γεωργιανό με το μουστάκι. Τέσπα, about appetite, pumpkin-pie.

Υ.Γ.: Σήμερα άργησα λίγο να μπω στο φόρουμ, λόγω εφημερίας.
Υ.Γ.2: Όσοι είναι φίλοι μου στο FB, θα είδαν ότι είχα αναρτήσει τον πίνακα και εκεί, αρκετές ώρες νωρίτερα. Για την ακρίβεια, τον είδα από έναν (ιντερνετικό) φίλο μου που εργάζεται στη Marfin Bank που κάηκε μακελεύτηκε στην Αθήνα, τη βρήκα ενδιαφέρουσα και την ανέβασα κι εκεί (και πήρε αρκετά like).

schumifer:
Αν κι εξαρχής ήμουν της άποψης ότι δε βλέπω κάτι μεμπτό στην κίνηση της ΧΑ (εφόσον όλα τα έξοδα βγαίνουν από τις τσέπες της) ,
τελικώς αλλάζω άποψη.
Χείριστη η κίνηση της ΧΑ.
Γιατί?
ΕΠειδή έκανε το χρήσιμο φόρουμ PFY γης μαδιάμ...
Γιατί ρε παιδιά? ???
Η συζήτηση έχει ξεφύγει (όπως συχνά γίνεται σε τέτοια θέματα βεβαίως βεβαίως)
Ο καθένας για να δικαιολογήσει τη θέση του γράφει μισό σεντόνι και από κάποια λέξη πιάνεται ο επόμενος και συνεχίζει. Κι έτσι φτάσαμε και στο σημείο αυτό.
Δε θα έπρεπε τα δρώμενα στην κατάπτυστη πολιτική ζωή του τόπου μας να μας διαιρούν αλλά να μας ενώνουν.
Τέσπα...
Ευελπιστώ ότι τα πνεύματα θα ηρεμήσουν,αν όχι ίσως μια καλή ιδέα να ήταν το προσωρινό κλείσιμο της συζήτησης να καλμάρει λίγο η ένταση

Δημήτρης Μακρέας:
Από τη στιγμή που η καταχώρηση κατέβηκε το θέμα τελείωσε για μένα (θέμα είχα μόνο εγώ...)
Διακομιστή, σε ευχαριστώ για αυτό.
Είναι και η τελευταία φορά που ασχολούμε με οτιδήποτε γράφεις.
Ζητώ συγνώμη για την αναστάσωση που δημιούργησα, ίσως γαι ασήμαντη αφορμή για κάποιον, αλλά σημαντική για μένα.
Ηρωικές εξόδους θα αναζητούσα αν το φόρουμ ήταν ασήμαντο για μένα.
Δεν είναι όμως. Είναι ίσως η μοναδική μου παρέα , αλλά και στήριγμα, στη βασανιστική εργασιακή μοναξιά.

Αργύρη, με τον τρόπο που θέτεις το ζήτημα, έχεις δίκιο. Έχω αναφερθεί με πολύ απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για υπαρκτά πρόσωπα, όπως ο Μανδραβέλης.
Αναφερόμουνα στα πρόσωπα του φόρουμ με τους οποίους και συνομιλώ. Με τον υπερδημοσιογράφο Μανδραβέλη δεν είχα την τύχη και την τιμή να συνομιλήσω μέχρι σήμερα.
Αλλά και πάλι όπως το θέτεις έχεις δίκιο.
Επίσης έχω αναφερθεί απαξιωτικά για το διακομιστή.
Δεν θα ξαναγίνει...
Και πάλι συγνώμη για την αναστάτωση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση