Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

Doctoranytime.gr

(1/4) > >>

Γαβριήλ Ευσταθίου:
Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά σε όλους εύχομαι!

Ονομάζομαι Ευσταθίου Γαβριήλ και είμαι υπεύθυνος επικοινωνίας και customer service στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

Ο λόγος που σας γράφω είναι για να σας ενημερώσω σχετικά με την νέα υπηρεσία του doctoranytime.gr και να σας προτρέψω να την δοκιμάσετε για 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς ΚΑΜΙΑ υποχρέωση (μετά το πέρας του τριμήνου θα σας καλέσουμε εμείς για να σας δώσουμε κάποια προσφορά για ετήσιο πακέτο συνδρομής σε περίπτωση που θέλετε να συνεχίσετε την συνεργασία μαζί μας).

Κάθε μήνα 960.000 ασθενείς αναζητούν τον ιατρό τους μέσω internet*.
*στοιχεία Google 2012
Το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος είναι ο πρώτος στην Ελλάδα διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών κι ασθενών όπου οι ασθενείς κλείνουν online ραντεβού επίσκεψης με τον ιατρό τους.
Αυτήν την στιγμή απαριθμεί 1600 ιατρούς από όλη την Ελλάδα και πάνω από 5.500 εγγεγραμμένους ασθενείς, ενώ καθημερινά 4.000 μοναδικοί επισκέπτες αναζητούν ιατρούς μέσα από το doctoranytime.
Οι χρήστες αναζητούν ιατρό μέσα από μια απλή αναζήτηση βασισμένη στα κριτήρια της ειδικότητας, περιοχής και συμβεβλημένου ασφαλιστικού φορέα.
Μετά από την αναζήτηση τους, εμφανίζεται μπροστά τους μία λίστα με όλα τα διαθέσιμα προφίλ των ιατρών που ταιριάζουν στα κριτήρια αναζήτησης τους.
Στην προσωπική σελίδα κάθε ιατρού, οι χρήστες μπορούν να βρουν πληροφορίες για εσάς όπως: Εξειδίκευση, Βιογραφικό, Σπουδές, Περιγραφή υπηρεσιών ιατρείου, Συμβεβλημένοι Ασφαλιστικοί φορείς, Πληροφορίες τιμοκαταλόγου, Δημοσιεύσεις, Συνεργασίες, Διακρίσεις κλπ
Αφού σας έχουν επιλέξει διαλέγουν την ημέρα και ώρα του ραντεβού, όμως εσείς καθορίζετε τις ημέρες και τις ώρες που είστε διαθέσιμος, ώστε οι ασθενείς να μπορούν να επιλέγουν μέσα από αυτές.
Μόλις ο ασθενής προγραμματίσει το ραντεβού του μαζί σας, λαμβάνετε e-mail και sms με όλες τις λεπτομέρειες (ημερομηνία, ώρα, ασφαλιστικός φορέας, λόγος επίσκεψης) και κατόπιν επιβεβαιώνετε το ραντεβού με ένα κλικ!

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από αυτό το video:
Not a valid youtube URL
Για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε,

Είμαι στη διάθεση σας στο gefstathiou@doctoranytime.gr

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την φιλοξενία αυτής της ενημέρωσης και ιδιαίτερα την ομάδα του pfy.gr.

Gatekeeper:
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ, αυξάνουν το υγειονομικό κόστος κατακόρυφα.
Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ.

Παντως για να μαστε δίκαιοι το  Doctoranytime.gr ειναι το καλύτερο στο είδος του.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πώς γίνεται κάποιος να δηλώνει ειδικότητα "Γενικός Ιατρός", από το βιογραφικό του να προκύπτει ότι είναι ειδικευόμενος στη Δερματολογία και να έχει παράλληλα και ιατρείο στο οποίο κλείνει ραντεβού;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Γαβριήλ Ευσταθίου:
Kαλησπέρα και ευχαριστούμε για το "είναι το καλύτερο στο είδος του" μιας και καταβάλουμε διαρκή αγώνα για αυτό και όχι μόνο.

Το υγειονομικό κόστος όπως το αναφέρετε δεν αυξάνετε κατακόρυφα και μπορώ να το δικαιολογήσω με πολλούς τρόπους αυτό.
α) Το μηνιαίο κόστος σε περίπτωση που κάποιος ιατρός δεχθεί να συνεχίσει και μετά το πέρας του τριμήνου τη συνεργασία μαζί μας είναι περίπου από 20 έως 30 εύρω/ μήνα.
Κόστος που είναι πολύ μικρό αν αναλογιστεί κάποιος τα ποσά που διοχετεύουν οι Έλληνες ιατροί σε απλούς τηλεφωνικούς καταλόγους (είτε έντυπους είτε διαδικτυακούς) αλλά και σε ανθρώπους που οργανώνουν και δημιουργούν ιστοσελίδες.
β) Ο ασθενής δεν πληρώνει ούτε σεντ, ούτε καν για αστικό τηλεφώνημα, πόσο μάλλον για αυτές τις γραμμές τετραψηφίων νούμερων με τις υπέρογκες χρεώσεις.
Δεν είναι λίγε οι φορές που κλείσαμε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ραντεβού, διότι κάποιος ηλικιωμένος μας κάλεσε και μας το ζήτησε προκειμένου να αποφύγει να δώσει αυτό το ευρώ που ζητάνε τα νούμερα αυτά.
γ) Κάθε μήνα το doctoranytime μαζί με τους συνεργαζόμενους ιατρούς διοργανώνει καμπάνιες που βοηθάν τόσο τους ασθενείς όσο και τους ιατρούς.
Π.χ Τον μήνα Οκτώβριο οι γυναικολόγοι του doctoranytime χάρισαν πάνω από 700 δωρεάν επισκέψεις για ψηλάφιση μαστού.
Αποτέλεσμα;
700 +  συνάνθρωποι μας που το είχαν ανάγκη, ενημερώθηκαν σωστά για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Παράλληλα πολλοί γυναικολόγοι μας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γυναίκες που αναζήτησαν γυναικολόγο στην περιοχή τους.
Έτσι βοηθήθηκαν (ειδικά οι πιο νέοι ιατροί) να διευρύνουν το πελατολόγιο τους.
Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε μεσίτες και δεν βλέπουμε τον εαυτό μας έτσι.
Είμαστε όλοι νέοι άνθρωποι που προσπαθούμε να παρέχουμε μία υπηρεσία χρήσιμη προς όλους και φυσικά βιώσιμη.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠώς γίνεται κάποιος να δηλώνει ειδικότητα "Γενικός Ιατρός", από το βιογραφικό του να προκύπτει ότι είναι ειδικευόμενος στη Δερματολογία και να έχει παράλληλα και ιατρείο στο οποίο κλείνει ραντεβού;
--- Τέλος παράθεσης ---

Αν δείτε λίγο την υπηρεσία μας θα καταλάβετε πως ο κάθε ιατρός που ανοίγει το προφίλ του σε εμάς αποφασίζει ο ίδιος για τα στοιχεία του που θα δημοσιοποιήσει.
Τα προφίλ τους οι ιατροί τα δημιουργούν μόνοι τους.
Ο συγκεκριμένος ιατρός επειδή τυχαίνει και έχω έρθει και εγώ σε επικοινωνία μαζί του (μου έκανε εντύπωση η διπλή ειδικότητα), τόσο τηλεφωνικά όσο και στο προφίλ του αναφέρει:

"Είμαι σε διαδικασία απόκτησης ειδικότητας.
 Είμαι σε διαδικασία έναρξης ιδιωτικού ιατρείου.
Έως την ολοκλήρωση των ανωτέρω, δεν έχω αξιώσεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες (συνταγογράφηση, εξέταση, ιατρικές πράξεις κτλ) που προσφέρω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση."

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠώς γίνεται κάποιος να δηλώνει ειδικότητα "Γενικός Ιατρός", από το βιογραφικό του να προκύπτει ότι είναι ειδικευόμενος στη Δερματολογία και να έχει παράλληλα και ιατρείο στο οποίο κλείνει ραντεβού;
--- Τέλος παράθεσης ---

Αν δείτε λίγο την υπηρεσία μας θα καταλάβετε πως ο κάθε ιατρός που ανοίγει το προφίλ του σε εμάς αποφασίζει ο ίδιος για τα στοιχεία του που θα δημοσιοποιήσει.
Τα προφίλ τους οι ιατροί τα δημιουργούν μόνοι τους.
Ο συγκεκριμένος ιατρός επειδή τυχαίνει και έχω έρθει και εγώ σε επικοινωνία μαζί του (μου έκανε εντύπωση η διπλή ειδικότητα), τόσο τηλεφωνικά όσο και στο προφίλ του αναφέρει:

"Είμαι σε διαδικασία απόκτησης ειδικότητας.
 Είμαι σε διαδικασία έναρξης ιδιωτικού ιατρείου.
Έως την ολοκλήρωση των ανωτέρω, δεν έχω αξιώσεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες (συνταγογράφηση, εξέταση, ιατρικές πράξεις κτλ) που προσφέρω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση."

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή επαληθεύετε το ρητό ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Ο ειδικευόμενος δερματολογίας αυτοχαρακτηρίζεται ως κατέχων της ειδικότητας της γενικής ιατρικής! (με βάση το πτυχίο, την στρατιωτική θητεία, το αγροτικό, τον 1 χρόνο παθολογίας και κάποια υπηρεσία (εφημερίες; ) σε ιδιωτική κλινική)
Παράλληλα κλείνει ραντεβού (σε ποιό χώρο άραγε; αφού ο ειδικευόμενος δεν μπορεί να έχει ιδιωτικό ιατρείο. Όμως ο ίδιος δηλώνει ότι είναι στη διαδικασία έναρξης ιδιωτικού ιατρείου. Άρα δεν έχει ιατρείο -και δεν μπορεί να έχει- στην παρούσα φάση ) στα οποία παρέχει υπηρεσίες (συνταγογράφηση, εξέταση, ιατρικές πράξεις) χωρίς να έχει αξιώσεις αμοιβής για τις υπηρεσίες που παρέχει. Διατηρεί βιβλίο ασθενών; Υποθέτω πως ό,τι ιατρικές υπηρεσίες παρέχει στα ραντεβού, το κάνει μόνο για την εμπειρία. Δεν ζητάει αμοιβή (άλλωστε δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος) αλλά δεν δέχεται αν του προσφερθεί άτυπα. Με ποιο (νόμιμο) τρόπο κάνει "ΕΟΠΥΥ επίσκεψη" όπως γράφει στα συμβεβλημένα ταμεία; Με ποιο τρόπο είναι πιστοποιημένος για "συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ" όπως γράφει επίσης; Με τους κωδικούς που έχει ως ειδικευόμενος δερματολογίας;
Σας φαίνεται όλο αυτό νόμιμο ώστε να διαφημίζεται μέσα από την ιστοσελίδα σας;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση