Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
Doctoranytime.gr
Xouzouris:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠώς γίνεται κάποιος να δηλώνει ειδικότητα "Γενικός Ιατρός", από το βιογραφικό του να προκύπτει ότι είναι ειδικευόμενος στη Δερματολογία και να έχει παράλληλα και ιατρείο στο οποίο κλείνει ραντεβού;
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν δείτε λίγο την υπηρεσία μας θα καταλάβετε πως ο κάθε ιατρός που ανοίγει το προφίλ του σε εμάς αποφασίζει ο ίδιος για τα στοιχεία του που θα δημοσιοποιήσει.
Τα προφίλ τους οι ιατροί τα δημιουργούν μόνοι τους.
Ο συγκεκριμένος ιατρός επειδή τυχαίνει και έχω έρθει και εγώ σε επικοινωνία μαζί του (μου έκανε εντύπωση η διπλή ειδικότητα), τόσο τηλεφωνικά όσο και στο προφίλ του αναφέρει:
"Είμαι σε διαδικασία απόκτησης ειδικότητας.
Είμαι σε διαδικασία έναρξης ιδιωτικού ιατρείου.
Έως την ολοκλήρωση των ανωτέρω, δεν έχω αξιώσεις σε παρεχόμενες υπηρεσίες (συνταγογράφηση, εξέταση, ιατρικές πράξεις κτλ) που προσφέρω.
Ευχαριστώ για την κατανόηση."
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή επαληθεύετε το ρητό ότι στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Ο ειδικευόμενος δερματολογίας αυτοχαρακτηρίζεται ως κατέχων της ειδικότητας της γενικής ιατρικής! (με βάση το πτυχίο, την στρατιωτική θητεία, το αγροτικό, τον 1 χρόνο παθολογίας και κάποια υπηρεσία (εφημερίες; ) σε ιδιωτική κλινική)
Παράλληλα κλείνει ραντεβού (σε ποιό χώρο άραγε; αφού ο ειδικευόμενος δεν μπορεί να έχει ιδιωτικό ιατρείο. Όμως ο ίδιος δηλώνει ότι είναι στη διαδικασία έναρξης ιδιωτικού ιατρείου. Άρα δεν έχει ιατρείο στην παρούσα φάση ) στα οποία παρέχει υπηρεσίες (συνταγογράφηση, εξέταση, ιατρικές πράξεις) χωρίς να έχει αξιώσεις αμοιβής για τις υπηρεσίες που παρέχει. Διατηρεί βιβλίο ασθενών; Υποθέτω το κάνει για την εμπειρία.
Σας φαίνεται όλο αυτό νόμιμο ώστε να διαφημίζεται μέσα από την ιστοσελίδα σας;
--- Τέλος παράθεσης ---
Oυτε καν. Ο συγκεκριμενος εχει "βαφτισει" το πτυχιο της Ιατρικης --> ειδικοτητα Γενικης Ιατρικης.
Κατα τα αλλα ειναι οπως ακριβως τα λες, για να μην μιλησουμε για την συμβαση με ο,τι ασφαλιστικο φορεα περασε απο προσωπου γης (αληθεια, πως εξακριβωνει κανεις οτι οι συμβασεις αυτες ισχυουν;).
Και θα προσθεσω:
- η αναξιοπιστια καποιων καταχωρησεων επηρεαζει αμεσα και τις υπολοιπες: εγω που παιρνω πρεφα οτι ο συγκεκριμενος πουλαει "παπαντζα" με την ανοχη/συγκαλυψη της σελιδας, υποψιαζομαι και για τις αλλες καθως, εαν ηταν λιγοτερο απροκαλυπτη δεν θα την καταλαβαινε κανεις.
- στο πρακτικο μερος της υποθεσης: εστω οτι ειμαι μελος, και εχω δηλωσει μερες/ωρες ραντεβου. Εγω ομως κλεινω ραντεβου και τηλεφωνικα απ'ευθειας με τους ασθενεις μου.
Πως γινεται η συνεννοηση με αυτον που θα ζητησει ενα ραντεβου με mail χωρις να ξερει αν εγω το εχω κλεισει ηδη;
Πως εξασφαλιζετε οτι ο ασθενης θα ερθει και δεν θα κλεινει δεκα ραντεβου για πλακα; Ο ασθενης της "γειτονιας" ντρεπεται αν θελετε να μην ενημερωσει, τον ξερεις, τον εχεις ξαναδει, θα τον ξαναδεις, καποιος τον εχει συστησει κ.ο.κ. Ο ξενος; Θα ηταν πολυ καλυτερο ΙΜΗΟ (και αξιοπιστο για τον γιατρο και τον χρονο του) το μοντελο σας εαν κλεινατε ραντεβου τα οποια ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ (και απο τα οποια κρατατε ενα ποσοστο εναντι συνδρομης).
Πως κατηγοριοποιεις τον ασθενη εκ των προτερων ωστε να καθορισεις την διαρκεια του ραντεβου μαζι του; Ιδια ωρα θελεις να δεις ενα κρυολογημα σε εναν 20χρονο και ιδια ωρα να παρεις ιστορικο απο εναν 65αρη με πολλαπλα θεματα υγειας;
Ετσι οπως το εχετε σχεδιασει παντα ΙΜΗΟ μπορει να δουλεψει βαρια-βαρια για οφθαλμιατρους-δερματολογους ή για στανταρ επισκεψεις τυπου διπλωματος οδηγησης και για γιατρους που γενικως "καααααθονται" και περιμενουν το ραντεβου απο το mail, για κατι πιο ουσιωδες δυσκολα. Χωρις να ειναι για πεταμα η προσπαθεια, πιστευω οτι την αδικει ο τροπος υλοποιησης αφ'ενος (αληθεια, δεν εχετε καποιον συμβουλο ιατρο να σας τα λεει αυτα;) ενω αφ'ετερου η μεγαλη μαζα ανθρωπων που αναζητα γιατρο (δηλ. οι μεγαλυτεροι σε ηλικια) ειναι στην συντριπτικη τους πλειοψηφια τεχνολογικα αναλφαβητοι.
theodos:
''Αν δείτε λίγο την υπηρεσία μας θα καταλάβετε πως ο κάθε ιατρός που ανοίγει το προφίλ του σε εμάς αποφασίζει ο ίδιος για τα στοιχεία του που θα δημοσιοποιήσει.
Τα προφίλ τους οι ιατροί τα δημιουργούν μόνοι τους.''
[/quote] Δηλαδή, θέλετε να παρέχετε αξιόπιστες πληροφορίες και διαμεσολάβηση για υπηρεσίες υγείας, χωρίς να μπαίνετε στον κόπο να ελέγχετε
τους τίτλους όσων προβάλλονται μέσα από τo site σας!
Νομίζω, ότι μια καλή ιδέα βρίσκεται σε ολισθηρό δρόμο, θα σας συμβούλευα να επενδύσετε περισσότερο στη διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών σας.
medicus:
Εγγραφή ή Είσοδος...
Κάθε μήνα 960.000 ασθενείς αναζητούν τον ιατρό τους μέσω internet*.
*στοιχεία Google 2012
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον αυτό το "τους" είναι λάθος τοποθετημένο στην πρόταση-διαφήμιση. Το ορθό είναι "Κάθε μήνα 960.000 ασθενείς αναζητούν ιατρό μέσω internet".
Διότι εάν ισχύει το "τους" τότε γιατί τον αναζητούν; Δεν έχουν την καρτούλα του ή το τηλέφωνό του στο κινητό τους ή στην ατζέντα τους ή έστω στο πρόχειρο μπλε τετράδιο που έχει περασμένα, έστω και με μπερδεμένη σειρά, όλα τα προσωπικά τηλεφωνικά νούμερα;
Και εάν το έχασαν, πόσο μακριά ζούνε από το ιατρείο, έτσι ώστε να μην μπορούν να περάσουν μία βόλτα για να κλείσουν ραντεβού ή έστω για να πουν μια καλημέρα; Εκτός και αν ο ιατρός τους τους εξετάζει από απόσταση μέσω μαγικής σφαίρας ή κάτι τέτοιο.
Παρόλα αυτά, εάν φτάσαμε στο σημείο να επιλέγουμε ιατρό από έναν "κατάλογο-ιστοσελίδα" και με κριτήριο την ειδικότητά του, τον αριθμό και το είδος των συμβάσεων και όχι με βάση τη φήμη του αλλά τη διαφήμισή του τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Η εμπορευματοποίηση και ταυτόχρονη βιομηχανοποίηση της σχέσης ιατρού-ασθενή(ακρογωνιαίος λίθος της Ιατρικής Τέχνης) θυμίζει την τοποθέτηση του έρωτα μέσα σε έναν οίκο ανοχής!!!
Ο ιατρός είναι "φίλος" και όχι "γνωστός".
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πάντως ο συνάδελφος σε άλλο site (αυτο;)χαρακτηρίζεται Γενικός Ιατρός - Παθολόγος και οι πληροφορίες είναι πιο "προσεγμένες" και "μουράτες":
"Επιμελητής ιδ. κλινικής Τίμιος Σταυρός
Ιατρός στρατιωτικού νοσοκομείου 401 ΓΣΝ Αθηνών"
Δε βλέπω καμιά αναφορά στο ότι είναι ειδικευόμενος ούτε στην "έλλειψη αξιώσεων".
Εγγραφή ή Είσοδος
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠάντως ο συνάδελφος σε άλλο site (αυτο;)χαρακτηρίζεται Γενικός Ιατρός - Παθολόγος και οι πληροφορίες είναι πιο "προσεγμένες" και "μουράτες":
"Επιμελητής ιδ. κλινικής Τίμιος Σταυρός
Ιατρός στρατιωτικού νοσοκομείου 401 ΓΣΝ Αθηνών"
Δε βλέπω καμιά αναφορά στο ότι είναι ειδικευόμενος ούτε στην "έλλειψη αξιώσεων".
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Τέλεια, μου αρέσουν αυτές οι ιστοσελίδες. Λοιπόν, θα καταργήσω το "ιατρός" σκέτο ή "ιατρός άνευ ειδικότητος" και θα το μεταλλάξω σε:
s.t. Ιατρός Ολιστικής και Μερικής Γενικής Παθολογίας (τα έχει όλα και "μπόλικα") :o
Το s.t. σίγουρα θα "πουλήσει" ως "super therapist" και ποιος μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για τα αρχικά του "self-taught"(αυτοδίδακτος)!!! ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση