ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε θέματα άλλων ειδικοτήτων

Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch

<< < (50/283) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Επειδή οι φαρμακοποιοί του φόρουμ μπορεί να μην είδαν το προηγούμενο ερώτημά μου και με την ευκαιρία της παραπάνω εμφάνισής τους, ας το παραθέσω ακόμη μία (τρίτη) φορά:

Τι εννοούμε όταν λέμε διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις ετοιμότητας στα μονοεδρικά φαρμακεία;
Κάθε μέρα (καθημερινές και αργίες) υποχρεούται να εμφανιστεί ο φαρμακοποιός όταν κληθεί;
Ή συγκεκριμένες μέρες οι οποίες θα πρέπει να έχουν ανακοινωθεί από πριν; Οι οποίες αν δεν έχουν ανακοινωθεί μεταφράζεται σε "όποτε με βρείτε" ή "όποτε γουστάρω";

Δ. Κουναλάκης:
Η τρόικα ζητάει το markup να κατέβει στο 15%. Αυτό δεν είναι παράλογο όταν σε μη μεταποιητικό εμπόριο, που απαιτείται διαφήμιση (οι φαρμακοποιοί δεν έχουν) και υπάρχουν και επιστροφές προϊόντων (επιστροφή σε κουπόνι που κολλιέται δεν υπάρχει) το markup είναι ήδη 10% ή λιγότερο.

Σκέφτομαι να προσλάβω δύο καλλίγραμμες θέες στο ιατρείο για νοσηλεύτριες. Θα μου κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά επειδή με αυτό τον τρόπο θα μειωθεί το κέρδος μου θα απαιτήσω από τον ΕΟΠΥΥ να αυξήσει την αποζημίωση της επίσκεψης.

gas_fmy:
Η τελευταία έκθεση αναφέρει ρητά για "net profit margin",τα δε άλλα περί καλλιγραμμων η μη , και διαφημίσεων είναι εκτός της φαρμακευτικής νομοθεσίας και δεοντολογίας και φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται στο σκεπτικό μου.

Για τις διημερευσεις,μέχρι να λείψουν τα προκατειλημμενα σχόλια και υπάρξει καλοπροαιρετη διάθεση,επιτρέψτε μου να απαντώ με βάση την φαρμακευτική νομοθεσία στα συγκεκριμένα σχόλια.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια τις διημερευσεις,μέχρι να λείψουν τα προκατειλημμενα σχόλια και υπάρξει καλοπροαιρετη διάθεση,επιτρέψτε μου να απαντώ με βάση την φαρμακευτική νομοθεσία στα συγκεκριμένα σχόλια.

--- Τέλος παράθεσης ---
Η οποία φαρμακευτική νομοθεσία τι λέει για τις διημερεύσεις (δεν έχει διανυκτερεύσεις;) για τα συγκεκριμένα φαρμακεία;

gas_fmy:
Το συγκεκριμένο προκατειλημμένο σχόλιο αφορούσε την διημερευση του φαρμακείου   και για τις διημερευσεις ήταν και είναι η απάντησή μου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση