Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
16 Νοεμβρίου 2024, 10:17:31

Ψηφοφορία

Πρέπει να ανοίξει πλήρως το επάγγελμα του φαρμακοποιού στην Ελλάδα;

Ναι
Όχι

Αποστολέας Θέμα: Παρατηρητήριο ΦμΦ - Greek FmF Watch  (Αναγνώστηκε 811936 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

10 Μαρτίου 2014, 19:36:52
Απάντηση #555
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ο κάθε εφημερεύων δουλεύει για δίωρο και κλείνει για να ανοίξει κάποιος άλλος
   Τελικά γίνεται και αλλού αυτό (το απαράδεκτο) ή όχι;

10 Μαρτίου 2014, 20:12:35
Απάντηση #556
Αποσυνδεδεμένος

Gatekeeper

Επώνυμοι
“It’s a poor sort of memory that onlyworks backwards, the Queen remarked.”
Lewis Carroll, 1872,
Through the Looking Glass

10 Μαρτίου 2014, 21:16:08
Απάντηση #557
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
(μετά ξεκίνησαν οι χαζοεξυπνάδες και παρέκλινε η κουβέντα)

Αν συνεχίσετε να γράφετε σε αυτόν τον τόνο, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να αναζητήσετε άλλο φόρουμ.
Παράκληση για επιχειρήματα χωρίς χαρακτηρισμούς, ιδία επί του προσωπικού.
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

11 Μαρτίου 2014, 08:21:09
Απάντηση #558
Αποσυνδεδεμένος

Αν συνεχίσετε να γράφετε σε αυτόν τον τόνο, η γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να αναζητήσετε άλλο φόρουμ.
Ο χαρακτηρισμος μου δεν ηταν επι του προσωπικου (δεν εγραψα "εισαι βλακας" η "χαζοεξυπνακιας") αλλα επι συγκεκριμενου σημειου σχολιου καποιου χρηστη οπου οντως εγραφε χαζοεξυπναδες / βλακειες και μαλιστα δικαολογησα και τον χαρακτηρισμο.
Εχω γραψει παντα με επιχειρηματα, δεν μπορω να πω το ιδιο και για αλλους. Αν το φορουμ σας προτρεπει την ειρωνια/δυσφημιση ενος ολοκληρου επαγγελματικου κλαδου , μαλλον αλλος θελει υπενθμισεις

Ευχαριστω για το τραβηγμα στο αυτακι, φευγω και μονος μου

11 Μαρτίου 2014, 11:02:27
Απάντηση #559
Αποσυνδεδεμένος

tasath

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΚΛ.
Πολλές φορές σε αυτό το site γράφονται ειρωνείες, πολύ χειρότερου τύπου και νοήματος από 1-2 λέξεις, και πάντα από συγκεκριμένους χρήστες.

Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

11 Μαρτίου 2014, 11:25:26
Απάντηση #560
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Οι φμφ πάντως στα δικά τους σάιτ, που είναι και ευάριθμα, γράφουν πολύ πιο αιχμηρά σχόλια με πολύ λιγότερο φιλική διάθεση, τόσο μεταξύ τους όταν διαφωνούν, όσο και προς άλλους επαγγελματίες υγείας που τυχαίνει να έχουν αντίθετες απόψεις.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

11 Μαρτίου 2014, 17:16:47
Απάντηση #561
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

Εχω γραψει παντα με επιχειρηματα, δεν μπορω να πω το ιδιο και για αλλους. Αν το φορουμ σας προτρεπει την ειρωνια/δυσφημιση ενος ολοκληρου επαγγελματικου κλαδου , μαλλον αλλος θελει υπενθμισεις

Ευχαριστω για το τραβηγμα στο αυτακι, φευγω και μονος μου

Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φιλοξενήσει και έχει ακούσει πολλές φορές φαρμακοποιούς αλλά και υπαλλήλους φαρμακείου. Επιζητεί τη γνώμη τους, αλλιώς θα τους είχε αποκλείσει εξ΄ορισμού ώστε να μην έχουν καμία δυνατότητα για αντίλογο.
Νομίζω ότι αν ανατρέξετε σε παλαιότερες συζητήσεις θα το αντιληφθείτε.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε, είστε ευπρόσδεκτος, όπως και την πρώτη φορά.
Αν πάλι όχι, η απόφασή σας είναι απολύτως σεβαστή.

11 Μαρτίου 2014, 17:23:46
Απάντηση #562
Αποσυνδεδεμένος

Το συγκεκριμένο φόρουμ έχει φιλοξενήσει και έχει ακούσει πολλές φορές φαρμακοποιούς αλλά και υπαλλήλους φαρμακείου. Επιζητεί τη γνώμη τους, αλλιώς θα τους είχε αποκλείσει εξ΄ορισμού ώστε να μην έχουν καμία δυνατότητα για αντίλογο.
Αν πάλι όχι, θεωρώντας ότι κάποιος σας περιόρισε, είναι δική σας απόφαση και απολύτως σεβαστή.

Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε;  Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook  :laugh:

Δικαίωμά σας, αλλά μην μας κοροιδεύετε κι από πάνω με υποκριτικές αβρότητες.

Καλή συνέχεια στις "συζητήσεις" σας!

11 Μαρτίου 2014, 17:36:47
Απάντηση #563
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator

Αν πάλι όχι, θεωρώντας ότι κάποιος σας περιόρισε, είναι δική σας απόφαση και απολύτως σεβαστή.

Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε;  Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook  :laugh:

Όπως αγαπάτε.

11 Μαρτίου 2014, 17:54:25
Απάντηση #564
Αποσυνδεδεμένος

HarisDimou

Όπως αγαπάτε.
Like  ;D

11 Μαρτίου 2014, 17:55:31
Απάντηση #565
Αποσυνδεδεμένος

medicus

Γιατί χάρη μας κάνετε, που μας ακούτε;  Ανέτρεξα και σε παλιότερες συζητήσεις και αυτό που αντελήφθειν ήταν πως εμένα μου "κουνάτε το δάχτυλο" για χαζομάρες λες και είμαστε παιδάκια, ενώ σε συναδέλφους σας που γενικεύουν/μηδενίζουν και/ή τρολλάρουν συστηματικά και οπότε απαξιώνουν οποιονδήποτε ανήκει σε συγκεκριμένο επαγγελματικό/επιστημονικό κλάδο (δυσχεραίνοντας απίστευτα τη συζήτηση)ούτε κουβέντα ή τους γεμίζετε με like, λες και είμαστε στο facebook  :laugh:

1. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια. (λαϊκή παροιμία)
2. Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. (Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865)
3. Οι άνθρωποι αγωνίζονται πιο σκληρά για τα συμφέροντά τους παρά για τα δικαιώματά τους. (Ναπολέων Βοναπάρτης)
4. Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα. (Λα Ροσφουκώ)
Medicus curat,
Deus sanat

11 Μαρτίου 2014, 19:04:30
Απάντηση #566
Αποσυνδεδεμένος

2. Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. (Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865)
3. Οι άνθρωποι αγωνίζονται πιο σκληρά για τα συμφέροντά τους παρά για τα δικαιώματά τους. (Ναπολέων Βοναπάρτης)
4. Οι αρετές χάνονται μέσα στο συμφέρον, όπως οι ποταμοί στη θάλασσα. (Λα Ροσφουκώ)

Αν υποθέσω πως όλα αυτά τα ρητά υπονοούν πως όλη η φασαρία εκ μέρους μου γίνεται για "το μαλλί", να σας υπενθυμήσω πως σε όλα μου τα σχόλια (αν τα διαβάσατε ) μιλούσα πάντοτε και για "βιωσιμότητα".
- Κανένας μας, όσο κι αν σέβεται/αγαπάει τη δουλειά του δεν πάει να δουλέψει για απλή ενασχόληση, το κάνει και για ποιότητα ζωής
- Ποιότητα χωρίς οικονομική βάση δεν υπάρχει πουθενά (παρά μόνο στον εθελοντισμό ίσως, οπού και κει περιορίζεται από την οικονομική δυνατότητα. Παραδείγματα τόσο τα κοινωνικά φαρμακεία, όσο και τα κοινωνικά ιατρεία)

γεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)

11 Μαρτίου 2014, 19:12:46
Απάντηση #567
Αποσυνδεδεμένος

medicus

Αν υποθέσω πως όλα αυτά τα ρητά υπονοούν πως όλη η φασαρία εκ μέρους μου γίνεται για "το μαλλί", να σας υπενθυμήσω πως σε όλα μου τα σχόλια (αν τα διαβάσατε ) μιλούσα πάντοτε και για "βιωσιμότητα".
- Κανένας μας, όσο κι αν σέβεται/αγαπάει τη δουλειά του δεν πάει να δουλέψει για απλή ενασχόληση, το κάνει και για ποιότητα ζωής
- Ποιότητα χωρίς οικονομική βάση δεν υπάρχει πουθενά (παρά μόνο στον εθελοντισμό ίσως, οπού και κει περιορίζεται από την οικονομική δυνατότητα. Παραδείγματα τόσο τα κοινωνικά φαρμακεία, όσο και τα κοινωνικά ιατρεία)

γεια σας και όπως είπα καλή συνέχεια στις συζητήσεις σας για φμφ (χωρίς φμφ, αφού δεν μπορεί κανείς να αντέξει πάνω από λίγα μηνύματα!)

Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η άποψή μου γνωστή, στους περισσότερους εδώ μέσα. Και επειδή μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, θα απαντήσω "εικονογραφικά". Ευχαριστώ.

Medicus curat,
Deus sanat

11 Μαρτίου 2014, 20:11:32
Απάντηση #568
Αποσυνδεδεμένος

tasath

Άλλες 2 μέρες απεργία (ΠΑΡ 14/3 και ΔΕΥ 17/3).
Για να δούμε πόσο αντέχει ο Κωστής.
Μπουμπούκος γιοκ. Τσεκούρι τώρα.

11 Μαρτίου 2014, 23:32:22
Απάντηση #569
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Στα δικά σας φόρουμ, όπως το myFarm, βάζετε spam filters για να φιμώστε τις διαφορετικές φωνές.
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: παρατηρητήριο watch φαρμακοποιοί 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
3811 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 23 Φεβρουαρίου 2012, 15:46:13
από carlita
0 Απαντήσεις
4824 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Απριλίου 2012, 22:22:35
από carlita
0 Απαντήσεις