Για να δείτε και να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο των εισφορών του ΕΤΑΑ/ΤΥΥ (πρώην ΤΣΑΥ) δείτε το σύνδεσμο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μα σας έχω δώσει ήδη το σύνδεσμο...
Σας ευχαριστώ πολύ κ.Παπαδόπουλε!!
Πράγματι, πολύ χρήσιμη υπηρεσία! Θα κάνω Εγγραφή, με την πρώτη ευκαιρία.
Οχι. Πληρώνω μόνο τις κρατήσεις υπέρ ΤΣΑΥ απο το λογιστηριο της κλινικής (4% κλάδος σύνταξης, 4% κλάδος πρόνοιας, 2.55% εισφορά περίθαλψης συν 2 γιουρια για την φαντασμαγορική Στέγη Υγειονομικών, ολα επί του συνολικού ακαθαριστου ποσού και όχι μόνον επι της αντιμισθιας-και έχω και για λόγο ακόμη μια έκπτωση ως νέος ασφαλισμενος).
<< Στο ΤΣΑΫ, θα πηγαίνεις μια φορά το μήνα, και θα δίνεις 100κάτι ευρώ για την Αυτασφάλισή σου.
Αλλά, θα μου κρατούσαν και άλλα 100κάτι ευρώ/μήνα, κάτι σαν "Εισφορά Μισθωτών Υπηρεσιών"... >>
Είναι τελικά, δική μου η παρανόηση, ή εν τέλει, λάθος του Λογιστηρίου...??
Διευκρινίζω ότι ο Xouzouris εννοεί ότι πληρώνει το ΤΣΑΥ εμμέσως απο τις κρατήσεις στο λογιστήριο της κλινικής και όχι άμεσα στο ΤΣΑΥ (ή μάλλον σε τράπεζα).
Να ρωτήσω, το ""Εισφορά Μισθωτών Υπηρεσιών"" που αναφέρεις μήπως είναι ο φόρος (παρακράτηση 20% απο τις αποδοχές σου, έστω με μπλοκάκι) που σου κρατάνε και όχι το ΤΣΑΥ; Τι ακριβώς λέει η σχετική κράτηση. Πάντως αμα είναι κλινική και δεν αποδίσουν κρατήσεις ΤΣΑΥ πιθανότατα είναι παράνομη....
Όσο για τους έμμισθους, που πολλές φορές ξεπερνούν τις κρατήσεις, συμφωνά και αναρωτιέμαι (όπως προείπα) τι σύνταξη θα πάρουν....
Γειά σας!
Όχι, σε καμμία περίπτωση δεν αφορά στον "Παρακρατηθέντα Φόρο" για την Εφορία...
Αφορούσε,
σύμφωνα με το Λογιστήριο της Κλινικής, αμιγώς (επιπλέον) Εισφορές υπέρ ΤΣΑΫ...
Οπότε, το να "εκφράσω" το Σενάριο, οτι, θα συμμετείχα στις Εισφορές του Εργοδότη μου...μήπως θα ήταν ακραίο...??
Όπως και να 'χει, πολύ συνοπτικά, η κατάσταση θα είχε ως εξής :Νέος Ασφαλισμένος, που δεν έχει κλείσει 5ετία, και εργάζεται με μπλοκάκι, κάνοντας Εφημερίες σε Ιδιωτική Κλινική,
θα είχε, συνολικά, Εισφορές ΤΣΑΫ :
100κάτι ευρώ (μηνιαία εισφορά λόγω Αυτασφάλισης) + 100κάτι ευρώ (παρακρατηθέντα από τον Εργοδότη, και απόδοσή τους στο ΤΣΑΫ) Θεωρείτε τη Σύμβαση αυτή, νομότυπη...?? Σας ευχαριστώ πραγματικά, για την υπομονή σας και το ενδιαφέρον σας.