Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
7 Νοεμβρίου 2024, 23:39:24

Αποστολέας Θέμα: mymd.gr  (Αναγνώστηκε 12005 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8 Ιανουαρίου 2013, 19:18:08
Απάντηση #30
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Όσο αναφορά την παραπάνω σας διόρθωση σας ευχαριστούμε πολύ γιατί έτσι μπορούμε να βελτιώσουμε το σύστημα μας με την βοήθεια σας.
Παράθεση
Απ' ό,τι βλέπω, μετά την επισήμανση, εξαφανίστηκαν τα 113 χρόνια από το προφίλ του γιατρού σε χρόνο dt (κάτι ξέρει ο Κουναλάκης και κρατάει screen shot). Δεν έγιναν ούτε 11 ούτε 13.

Επομένως η παρέμβαση στο προφίλ του γιατρού και η διαγραφή της προϋπηρεσίας των 113 ετών έγινε από εσάς. Στην ερώτηση αν έχετε δυνατότητα πρόσβασης/παρέμβασης και σε άλλους τομείς π.χ. θετικές απόψεις/συστάσεις κλπ δεν απαντήσατε.

Αφού μία τέτοια ταξινόμηση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς κάποια αξιολόγηση σε ιατρό (εφόσον το mymd.gr είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο) σας ταξινομεί τα αποτελέσματα ανά απόσταση με κέντρο την Ελλάδα.
Παράθεση
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη:
Έστω ότι βάζω αναζήτηση: ειδικότητα "Γενικός ιατρός", ονόματα "Όλα" και περιοχές "Όλες".
Αφού βλέπω ότι το σύνολο των γιατρών δεν έχουν ακόμη καμιά σύσταση από ασθενείς ή γιατρούς, με ποιά κριτήρια βγαίνει η κατάταξη των γιατρών στη λίστα που εμφανίζεται;
Αλφαβητικά δεν είναι!
Τυχαία δεν είναι!
Γιατί σε όλες τις αναζητήσεις που έκανα με τα κριτήρια που έθεσα παραπάνω μου βγάζει την ίδια κατάταξη;

Αν θέλετε εξηγήστε αυτό "με κέντρο την Ελλάδα"!
Στην αναζήτηση που περιγράφω πάντα το πρώτο όνομα βγαίνει ο κος. Σταϊκος (όλως τυχαίως ο γιατρός με τη λανθασμένη προϋπηρεσία των 113 ετών) που εδρεύει στον Αστακό, ακολουθούν οι ίδιοι γιατροί από Άργος, Μεγαλόπολη, στις επόμενες σελίδες κάνουν την εμφάνισή τους γιατροί από Αθήνα, Πειραιά, στις σελίδες 19-20 γιατροί από Καβάλα (ψήφο στον Αργύρη) και Κέρκυρα και στην τελευταία σελίδα (Νο 24) γιατροί από Βόλο και Καλαμάτα!
Ούτε με κριτήριο την απόσταση (από που; )  μου βγαίνει η λίστα. Κάτι άλλο;

Στην εγγραφή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω του τηλεφώνου που έχετε δώσει στο πεδίο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ιατρού
Παράθεση
Απ' ό,τι κατάλαβα έχετε βάλει στο site σας (εν αγνοία τους)  γιατρούς του ΕΟΠΥΥ.
Στη σελίδα κάθε γιατρού π.χ. Αδαμάντιος Σκούφαλος υπάρχει η ένδειξη "Μήπως είστε ο γιατρός Αδαμάντιος Σκούφαλος;" με τις επιλογές "Εγγραφή" και "Είσοδος".
Αν πατήσουμε εγγραφή πρέπει να συμπληρωθούν πεδία όπως:
Όνομα, Επίθετο, email και τηλέφωνο.
Δεν προχώρησα και δεν είδα αν μπορώ να κάνω εγγραφή στο όνομα οποιουδήποτε.
Τι ασφαλιστικές δικλίδες έχετε γι' αυτή την περίπτωση;

Αν στο πεδίο βάλω ένα τηλέφωνο (π.χ. κινητό ή σταθερό όχι όμως ιατρείου, δεν γράφετε ότι απαιτείται τηλέφωνο ιατρείου) και μου τηλεφωνήσετε μπορώ να σας ταυτοποιήσω οποιαδήποτε στοιχεία για οποιονδήποτε γιατρό θέλετε! Δεν θα κουραστώ να τα βρω, τα στοιχεία τα έχετε εσείς φάτσα κάρτα (ειδικότητα, διεύθυνση και τηλέφωνο ιατρείου)
« Τελευταία τροποποίηση: 8 Ιανουαρίου 2013, 19:29:59 από Αδαμάντιος Σκούφαλος »

8 Ιανουαρίου 2013, 20:20:00
Απάντηση #31
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

(ψήφο στον Αργύρη)

+++++1 και από μένα!!!!!!
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

8 Ιανουαρίου 2013, 21:08:32
Απάντηση #32
Αποσυνδεδεμένος

παναγιώτης βούρτσης

Παράθεση

Φυσικά αυτή είναι η άποψή μου και δεν απαιτώ να γίνει δεκτή. Όμως εσείς οφείλεται να κάνετε δύο πράγματα:
1. να αναλύετε, στην ιστοσελίδα σας, το μοντέλο εκτίμησης που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τις μεθόδους σας και να μην το δέχεται ως "αυθαίρετη αυθεντία".
2. Να εφαρμόζεται το νομικό τεκμήριο της καταγραφής και όχι της διαγραφής. Δηλαδή, όποιος θέλει να μπορεί να εγγράφεται ειδάλως να μην υπάρχει το ονοματεπώνυμό του. Φυσικά ως λίστα ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει νομική δέσμευση για αναδημοσίευσή της και μάλιστα με την οποιαδήποτε μορφή και χρωματογραφία. Υπάρχει όμως ρητή νομική υποχρέωση να σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα εκάστου ημών και να μην μας "βαθμολογείτε". Είναι ποινικό αδίκημα η έκθεση φυσικού προσώπου εις οιαδήποτε μορφή κρίσης και κριτικής εάν δεν το επιθυμεί το ίδιο το άτομο.

Ευχαριστώ...   

Το δεχόμαστε και σεβόμαστε την επιθυμία του ιατρού γιαυτό προσφέρουμε την δυνατότητα για οποιοσδήποτε ιατρό να επικοινωνήσει μαζί μας (όπως αναφέρεται και εδώ! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  10. Είμαι ιατρός, πώς μπορώ να μην βαθμολογούμαι απο ασθενείς) για να καταργήσουμε από το προφίλ του την διαδικασία της αξιολόγησης.

8 Ιανουαρίου 2013, 21:20:10
Απάντηση #33
Αποσυνδεδεμένος

παναγιώτης βούρτσης

Εννοείτε πως έχουμε πρόσβαση στο οτιδήποτε μέσα στο σύστημα. Αυτή την δυνατότητα όμως την χρησιμοποιούμε για διορθώσεις του συστήματος σε τυχόν προβλήματα η λάθη. Το ότι υπάρχει πρόσβαση δεν σημαίνει αλλοίωση των δεδομένων. Χωρίς πρόσβαση δεν υπάρχει και ασφάλεια.
Παράθεση
Επομένως η παρέμβαση στο προφίλ του γιατρού και η διαγραφή της προϋπηρεσίας των 113 ετών έγινε από εσάς. Στην ερώτηση αν έχετε δυνατότητα πρόσβασης/παρέμβασης και σε άλλους τομείς π.χ. θετικές απόψεις/συστάσεις κλπ δεν απαντήσατε.

Η διαδικασία ταυτοποίησης δεν βασίζεται μόνο σε ένα τηλεφώνημα απλά ζητάμε ένα τηλέφωνο που θα ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία.
Παράθεση
Αν στο πεδίο βάλω ένα τηλέφωνο (π.χ. κινητό ή σταθερό όχι όμως ιατρείου, δεν γράφετε ότι απαιτείται τηλέφωνο ιατρείου) και μου τηλεφωνήσετε μπορώ να σας ταυτοποιήσω οποιαδήποτε στοιχεία για οποιονδήποτε γιατρό θέλετε! Δεν θα κουραστώ να τα βρω, τα στοιχεία τα έχετε εσείς φάτσα κάρτα (ειδικότητα, διεύθυνση και τηλέφωνο ιατρείου)

9 Ιανουαρίου 2013, 11:54:31
Απάντηση #34
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Παράθεση

Φυσικά αυτή είναι η άποψή μου και δεν απαιτώ να γίνει δεκτή. Όμως εσείς οφείλεται να κάνετε δύο πράγματα:
1. να αναλύετε, στην ιστοσελίδα σας, το μοντέλο εκτίμησης που χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας από εμάς να γνωρίζει τις μεθόδους σας και να μην το δέχεται ως "αυθαίρετη αυθεντία".
2. Να εφαρμόζεται το νομικό τεκμήριο της καταγραφής και όχι της διαγραφής. Δηλαδή, όποιος θέλει να μπορεί να εγγράφεται ειδάλως να μην υπάρχει το ονοματεπώνυμό του. Φυσικά ως λίστα ΕΟΠΥΥ δεν υπάρχει νομική δέσμευση για αναδημοσίευσή της και μάλιστα με την οποιαδήποτε μορφή και χρωματογραφία. Υπάρχει όμως ρητή νομική υποχρέωση να σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα εκάστου ημών και να μην μας "βαθμολογείτε". Είναι ποινικό αδίκημα η έκθεση φυσικού προσώπου εις οιαδήποτε μορφή κρίσης και κριτικής εάν δεν το επιθυμεί το ίδιο το άτομο.

Ευχαριστώ...   

Το δεχόμαστε και σεβόμαστε την επιθυμία του ιατρού γιαυτό προσφέρουμε την δυνατότητα για οποιοσδήποτε ιατρό να επικοινωνήσει μαζί μας (όπως αναφέρεται και εδώ! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  10. Είμαι ιατρός, πώς μπορώ να μην βαθμολογούμαι απο ασθενείς) για να καταργήσουμε από το προφίλ του την διαδικασία της αξιολόγησης.

Δεν έχετε σκεφθεί ότι το λογικό θα ήταν να ισχύσει το αντίστροφο; Να υπάρχει η ερώτηση "Είμαι γιατρός, πώς μπορώ να βαθμολογούμαι από ασθενείς;" Τώρα "αναγκάζετε" τους γιατρούς να επικοινωνήσουν μαζί σας για την κατάργηση της διαδικασίας βαθμολόγησης που τους επιβάλετε χωρίς τη θέλησή τους.

Αφού μία τέτοια ταξινόμηση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς κάποια αξιολόγηση σε ιατρό (εφόσον το mymd.gr είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο) σας ταξινομεί τα αποτελέσματα ανά απόσταση με κέντρο την Ελλάδα.
Παράθεση
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη:
Έστω ότι βάζω αναζήτηση: ειδικότητα "Γενικός ιατρός", ονόματα "Όλα" και περιοχές "Όλες".
Αφού βλέπω ότι το σύνολο των γιατρών δεν έχουν ακόμη καμιά σύσταση από ασθενείς ή γιατρούς, με ποιά κριτήρια βγαίνει η κατάταξη των γιατρών στη λίστα που εμφανίζεται;
Αλφαβητικά δεν είναι!
Τυχαία δεν είναι!
Γιατί σε όλες τις αναζητήσεις που έκανα με τα κριτήρια που έθεσα παραπάνω μου βγάζει την ίδια κατάταξη;

Αν θέλετε εξηγήστε αυτό "με κέντρο την Ελλάδα"!
Στην αναζήτηση που περιγράφω πάντα το πρώτο όνομα βγαίνει ο κος. Σταϊκος (όλως τυχαίως ο γιατρός με τη λανθασμένη προϋπηρεσία των 113 ετών) που εδρεύει στον Αστακό, ακολουθούν οι ίδιοι γιατροί από Άργος, Μεγαλόπολη, στις επόμενες σελίδες κάνουν την εμφάνισή τους γιατροί από Αθήνα, Πειραιά, στις σελίδες 19-20 γιατροί από Καβάλα (ψήφο στον Αργύρη) και Κέρκυρα και στην τελευταία σελίδα (Νο 24) γιατροί από Βόλο και Καλαμάτα!
Ούτε με κριτήριο την απόσταση (από που; )  μου βγαίνει η λίστα. Κάτι άλλο;

Σ' αυτό το ερώτημα δεν είδα να απαντάτε!

9 Ιανουαρίου 2013, 17:53:17
Απάντηση #35
Αποσυνδεδεμένος

medicus

Παράθεση

Ευχαριστώ...  

Το δεχόμαστε και σεβόμαστε την επιθυμία του ιατρού γιαυτό προσφέρουμε την δυνατότητα για οποιοσδήποτε ιατρό να επικοινωνήσει μαζί μας (όπως αναφέρεται και εδώ! Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος  10. Είμαι ιατρός, πώς μπορώ να μην βαθμολογούμαι απο ασθενείς) για να καταργήσουμε από το προφίλ του την διαδικασία της αξιολόγησης.

Και αν δεν "αυτοδιαφημιζόσασταν" στο παρόν φόρουμ, πώς θα γνωρίζαμε την ύπαρξη της ιστοσελίδας σας με όλα τα παρελκόμενα περί "βαθμολόγησης"; Πρέπει να κάτσω μια μέρα να ψάξω μία προς μία όλες τις ιστοσελίδες μήπως και με "ανακαλύψω" πουθενά!!! Καταλαβαίνεται τι λέτε ή απλώς απαντάτε για ν'απαντάτε;  >:(

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εδώ μέσα αλλά εγώ φαίνεται πως έχω χάσει πλέον την αίσθηση του λογικού και του παράλογου, με αυτόν σας τον ισχυρισμό-απάντηση!

"'Στραβός είν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε;"   ??? ??? ???

« Τελευταία τροποποίηση: 9 Ιανουαρίου 2013, 18:02:16 από medicus »
Medicus curat,
Deus sanat

9 Ιανουαρίου 2013, 19:22:39
Απάντηση #36
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Νομίζω ότι ακόμη και αυτό που αποτελεί κοινή αντίληψη έφτασε να πρέπει να αποδεικνύεται μετ' εμφάσεως σε περιπτώσεις όπως αυτή που συζητάμε.
Η εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί εμπορικό προϊόν, χρησιμοποιώντας τακτικές που μας ξενίζουν, και μάλιστα αυτοδιαφημίζεται με την ανοχή μας.
« Τελευταία τροποποίηση: 9 Ιανουαρίου 2013, 23:00:55 από Denominator »
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

11 Ιανουαρίου 2013, 14:46:36
Απάντηση #37
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Να ρωτήσω και κάτι άλλο (αν και δε βλέπω να παίρνουμε απάντηση):

Εννοείτε πως είμαι εδώ να σας απαντήσω στα ερωτήματα σας γι'αυτό βρισκόμαστε και σε forum ανταλλαγής απόψεων

11 Ιανουαρίου 2013, 15:37:27
Απάντηση #38
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Η εν λόγω ιστοσελίδα αποτελεί εμπορικό προϊόν

Και δεν είναι η μοναδική. Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο διαφήμιση μιας ανταγωνιστικής της.

Πρόκειται για εφαρμογές-κατασκευάσματα πληροφορικάριων, που, όπως λένε και στο Αμέρικα, "κερδίζουν χρήματα από το σπίτι τους, φορώντας πυτζάμες" όταν σκαρώσουν και δρομολογήσουν κάτι πετυχημένο.
« Τελευταία τροποποίηση: 11 Ιανουαρίου 2013, 15:56:56 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Λέξεις κλειδιά: ιατρός αξιολόγηση ιατρών