Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο
Πέθανε το βρέφος από τη Λέρο που νοσηλευόταν με συμπτώματα ασιτίας
timex:
Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι το μόλις 34 ημερών αγοράκι που μεταφέρθηκε το Σάββατο από τη Λέρο στο Ηράκλειο καθώς παρουσίαζε συμπτώματα υποθερμίας και σήψης.
Το μωράκι, το οποίο νοσηλευόταν τα τεελευταία 24ωρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές και άλλες πηγές, το βρέφος είχε γεννηθεί στις 15η Δεκεμβρίου 2012 και ζύγιζε περίπου 3 κιλά.
Πηγή: Πέθανε το βρέφος από τη Λέρο που νοσηλευόταν με συμπτώματα ασιτίας | iefimerida.gr Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
timex:
Το μωρό της πέθαινε κι εκείνη έψαχνε απαντήσεις στο internet!
Δε μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους πως ένα μωράκι μόλις 30 ημερών μπορεί να χαροπαλεύει εξαιτίας ασιτίας και υποθερμίας. Το βρέφος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, σε κρίσιμη κατάσταση.
Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ. Διακομίσθηκε από τη Λέρο, συνοδευόμενο από την 24χρονη μητέρα του. Στο Ηράκλειο, οι γιατροί διέγνωσαν ασιτία, δύσπνοια και υποθερμία.
Η μητέρα βαρύνεται με την κατηγορία της παραμέλησης βρέφους, ενώ διενεργείται έρευνα στο οικογενειακό της περιβάλλον.
Σύμφωνα πάντως με το lerosnews.gr, η νεαρή μητέρα είχε αγωνία για το νεογέννητό της. Μόνο που έψαχνε απαντήσεις στο internet, γιατί όπως έγραψε το νησί έχει νοσοκομείο, αλλά δεν έχει γιατρούς και ο μοναδικός παιδίατρος βρισκόταν στην Κω και δε μπορούσε να επιστρέψει γιατί είχε απαγορευτικό.
Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, φέρεται να είχε γράψει σε forum που απευθύνεται σε νεαρές μητέρες, ζητώντας βοήθεια!
"...Κορίτσια βοήθεια! Είμαι νέα μανούλα δεν ξέρω πολλά από μωράκια αλλά εδώ και 2 μέρες νομίζω πως κάτι δεν πάει καλά. Ο μπέμπης μου που είναι 1 μηνών κοιμάται συνεχεία ξυπνάει μόνο για να φάει κάθε 7 ώρες κ πίνει μόνο 90ml επίσης δεν ανοίγει τα μάτια του και είναι κρύος, τον έντυσα πολύ καλά και πάλι είναι κρυος. Μίλησα με τον μοναδικό παιδίατρο του νησιού και μου είπε πως αν δεν τον δει δεν μπορεί να πει κάτι. Το θέμα είναι πως είναι στην Κω τώρα και έχει απαγορευτικό... Γυρίζει την Τρίτη αν το επιτρέψει ο καιρός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω...", φέρεται να είχε γράψει η 24χρονη μητέρα.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
timex:
Διαβαζω το φορουμ ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος )που εγραφε η μητερα και ζητουσε συμβουλες- βοηθεια απο αλλες μητερες!
Της ειπαν πολλες φορες "να το δει ενας γιατρος γενικης ιατρικης" !!
Δεν το εκανε...
Κριμα το μωρακι...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔιαβαζω το φορουμ ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος )που εγραφε η μητερα και ζητουσε συμβουλες- βοηθεια απο αλλες μητερες!
Της ειπαν πολλες φορες "να το δει ενας γιατρος γενικης ιατρικης" !!
Δεν το εκανε...
Κριμα το μωρακι...
--- Τέλος παράθεσης ---
Διάβασα το συγκεκριμένο φόρουμ.
Η μητέρα αναφέρει ότι είχε πάει ήδη στο νοσοκομείο κι ότι (αν κατάλαβα καλά μ' αυτά που διαβάζω) ελλέιψει παιδιάτρου δεν το εξέτασαν. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, παρά την πιθανή παραμέληση του παιδιού από τη μητέρα όπως αναφέρει το παραπάνω άρθρο, υπάρχει θέμα για τη λειτουργία του εκεί Κέντρου Υγείας!
Παραθέτω μερικές αναρτήσεις της:
--- Παράθεση ---Εχει νοσοκομειο γιατρους δεν εχει!Πηγαμε στο νοσοκομειο κ πηραμε τηλ τον παιδιατρο να ερθει κ μας ειπε οτι αν δεν το δει δεν μπορει να πει κατι κ πως τωρα ειναι στην Κω δεν ξερω τι να κανω εχω αγχωθει ..
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Δεν το ειδε καποιος ακομα μας ειπαν να παμε αυριο το πρωι ξανα στο νοσοκομειο να το δει παθολογος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Και μερικές από τις φωνές στο φόρουμ για άμεση (επαν)εξέταση από γιατρό:
--- Παράθεση ---Συγγνωμη αλλα εγω απορω που δεν ειστε ΗΔΗ στο νοσοκομειο αλλα μεσα στο φορουμ.....
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση ---κοπελα μου ασε το forum κ τρεξε για εναν γιατρο καλα τα λεμε ολοι εμεις στα απλα εδω χρειαζετε επειγοντος γιατρο το μωρο απορω πως δεν εχεις κανει ανω κατω το νησι εγω μεχρι βοηθεια του στρατου για ελικοπτερο θα ζητουσα κανε κατι
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση ---ΤΡΕΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΩΡΑ!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
timex:
Δε ξέρω... έχω μπερδευτεί...
όπως και να έχει πάντως μια ψυχούλα έφυγε και δε γίνεται να επιστρέψει!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση