Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
Καλυψη διαφορετικού αγρ. Π.Ι ιατρειου
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα μιλησα προσωπικα με τον διοικητη του ΚΥ και μου είπε οτι οφείλω να καλύψω με προσωπικά μου έξοδα το ΠΙ που δεν μου είναι δικό μου υπογραμμίζοντας οτι είναι ΠΙ όμορο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο κύριος διοικητής (διευθυντής εννοείς υποθέτω) μπορεί να σου δώσει τον παραπάνω "φετφά" και σε γραπτή μορφή;
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε κάτι τέτοιο.
Ζητάς μετακίνηση με υπηρεσιακό ή μισθωμένο όχημα και είσαι απολύτως κατοχυρωμένος. Τελεία και παύλα.
Το προσωπικό σου όχημα θα το χρησιμοποιήσεις μόνο αν στο έγγραφο που σου ζητάνε να καλύψεις αναφέρεται σαφώς ότι θα χρησιμοποιήσεις προσωπικό όχημα και θα λάβεις γι' αυτό την προβλεπόμενη χιλιομετρική αποζημίωση.
Εκτός από την χιλιομετρική αποζημίωση προβλέπεται και επιπλέον αποζημίωση (δεν θυμάμαι το ποσό, νομίζω 10 ευρώ) όταν ξεπερνάει η μια διαδρομή κάποια χιλιόμετρα (πάλι δεν θυμάμαι, νομίζω τα 30 χλμ).
Η αποζημίωση για κάλυψη όμορου ιατρείου νομίζω ανέρχεται στο αστείο ποσό των 30 ευρώ (ακαθάριστα) το μήνα
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕκτός από την χιλιομετρική αποζημίωση προβλέπεται και επιπλέον αποζημίωση (δεν θυμάμαι το ποσό, νομίζω 10 ευρώ) όταν ξεπερνάει η μια διαδρομή κάποια χιλιόμετρα (πάλι δεν θυμάμαι, νομίζω τα 30 χλμ).
--- Τέλος παράθεσης ---
Η αποζημίωση για μετακίνηση ορίζεται σε 15 cents ανά χιλιόμετρο, αθροιζόμενα πήγαινε+έλα.
Tα έξτρα 9.50 ευρώ καταβάλλονται όταν η απόσταση είναι > 40 km, αλλά σε one way διαδρομή (όχι αθροιζόμενα πήγαινε-έλα).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ αποζημίωση για κάλυψη όμορου ιατρείου νομίζω ανέρχεται στο αστείο ποσό των 30 ευρώ (ακαθάριστα) το μήνα
--- Τέλος παράθεσης ---
Το δικό μας Νοσοκομείο πληρώνει μέχρι 5 μετακινήσεις ανά ιατρό ανά μήνα. Όμως, η καταβολή των αποζημιώσεων, έχει πια κολλήσει στον Ιούλιο του 2011.
geocha:
Είναι πολύ απίθανο να μου καταβάλουν χρηματικό ποσό για τις μετακινήσεις μου.Εδώ δεν έχουν χρήματα για γάζες και σαπούνι. Τον "Μ" δεν θα τον κάνω για κανένα κλεφτοκοτά (όπως λέει και φίλος μου συνάδελφος) της παλιάς γενιάς που απλά θέλουν να φανούν καλοί εξασφαλίζοντας δεν ξέρω και εγώ τι.... Προσωπικά ανέκαθεν ακολουθούσα την νόμιμη οδό και θα συνεχίσω να το κάνω. Μακάρι να μπορούσα να βρω ( να υπήρχε ένα site) τους νόμους που με κατοχυρώνουν σαν ιατρό υπαίθρου αλλά μάταια απ'οτι φαίνεται. Τους καταχωνιάζουν καλά και μόνο δικηγόρος εξειδικευμένος σε ξελασπώνει. Αλλά ας μην φθάσουμε σε αυτό το σημείο.
Gatekeeper:
Ζητά εγγράφως βάσει ποιου νομού υποχρεουσε να κανείς τον Μ. Δεν πρόκειται να λαβεις απάντηση διότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο .
geocha:
Σωστότατος! Επίσης βρηκα και το ΦΕΚ 297/23.12.2003 , αρθρο 8, παρ.18 που λεει για εξοδα μετακινησης αλλα δεν καταλαβα ακριβως σε τι αναφερεται.Επισυνάπτω το pdf. Οποιος μπορει ας το ριξει μια ματια να δουμε τι παιζει.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση