Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Εφαρμογή "Δήλωση Δαπανών για Υπηρεσίες Υγείας πριν την 01/01/2012" & επανεγγραφή

<< < (2/2)

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος[spoiler]Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπειδή έψαξα και τις δικές μου υποβολές και δεν τις βρήκα, υποθέτω (και ελπίζω) ότι "αναλήφθηκαν" προς περεταίρω επεξεργασία... Οπότε (μάλλον) μείνε ήσυχος.

--- Τέλος παράθεσης ---
Περνώντας τις οφειλές, για να έχω ένα αντίγραφο, έκανα PrintScreen σε κάθε σελίδα ξεχωριστά και στην συγκεντρωτική μαζί για να υπάρχει κάτι σαν αποδεικτικό ότι έχουν περαστεί.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ωστόσο αν πατήσεις το μεγενθυτικό φακό στο πάνω αριστερό μέρος και πατήσεις "Αναζήτηση", τα δείχνει.

--- Τέλος παράθεσης ---
[/spoiler]

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Το γνωρίζω ότι τα εμφανίζει από τον μεγενθυντικό φακό, αλλά με τον νέο λογαριασμό μου, πατάω στην "Διαχείριση Δαπανών" και μου λέει ότι πρέπει να ορίσω κατηγορία δαπάνης πρώτα... Δοκιμάσατε πρόσφατα να δείτε τις υποβληθείσες οφειλές σας κ. Πετράκη;

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν χρειάζεται να πάς κατηγορία δαπάνης. Απευθείας την δεύτερη επιλογή και μετά την αναζήτηση. Τις κοίταξα χτες, όταν είδα το post. Όλα καλά ήταν!

Τώρα λογικά με τον νεο λογαριασμό σας, μαλλον θα υπάρχει τέτοιο θέμα. Δεν ξέρω να απαντήσω για αυτό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση