ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Τυφλοσούρτης διαγνώσεων ICD-10, για Γενικούς Ιατρούς.
Μαρία Χόρτη:
Υπάρχει καμμία ιδέα για τον κωδικό που χρειάζεται στην συνταγογράφηση του υπακτικού sach fortrans για προετοιμασία για κολονοσκόπηση;
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει καμμία ιδέα για τον κωδικό που χρειάζεται στην συνταγογράφηση του υπακτικού sach fortrans για προετοιμασία για κολονοσκόπηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολύ καλή ερώτηση, και θα άξιζε να στείλει κανείς email στο icdquality@eopyy.gov.gr ή στο d7@eopyy.gov.gr
και αν δεν απαντήσουν σε αυτά τα email να τηλεφωνήσει στο 210 68 71 785 (στοιχεία επικοινωνίας που προκύπτουν από σχετικά έγγραφα του ΕΟΠΥΥ).
Πάντως εγώ, για την ώρα, μάλλον θα έβαζα το Z03.9 "Παρακολούθηση για ύποπτο νόσημα ή κατάσταση μη καθορισμένη", ύποπτ (τέρμα κάτω στον πίνακα)
και σαν σχόλιο θα έγραφα "Προετοιμασία για κολονοσκόπηση λόγω..."
Εναλλακτικά ο Βασίλης Παπαδόπουλος ανέφερε, πριν λίγες μέρες, τον κωδικό Τ50.8 "Διαγνωστικοί παράγοντες", που ίσως να ταίριαζε και σε αυτή την περίπτωση.
KERASIDISN:
Z12.1
Ειδική δοκιμασία διαλογής για νεόπλασμα της εντερικής οδού ??? ??? ???
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει καμμία ιδέα για τον κωδικό που χρειάζεται στην συνταγογράφηση του υπακτικού sach fortrans για προετοιμασία για κολονοσκόπηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ βάζω Z01.7
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ βάζω Z01.7
--- Τέλος παράθεσης ---
Όπου Ζ01.7 = Εργαστηριακή εξέταση (έτσι μας το βγάζει το e-syntagografisi).
Στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος το ZO1.7 το βγάζει:
Άλλες ειδικές εξετάσεις και διερευνήσεις ατόμων χωρίς ενοχλήματα ή αναφερόμενη διάγνωση
Z00-Z13. Άτομα που προσέρχονται στις υπηρεσίες υγείας για εξέταση και διερεύνηση
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΧΙ.Παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας και την επαφή με τις υπηρεσίες υγείας . (Z00-Z99)
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση