ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Τυφλοσούρτης διαγνώσεων ICD-10, για Γενικούς Ιατρούς.

<< < (26/43) > >>

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος... η σαρτάνη βάση πρωτοκόλλου ΕΟΠΥΥ πάει σε ειδική κατηγορία σαν μονοθεραπεία (πχ υπέρταση με νεφροπάθεια)....

--- Τέλος παράθεσης ---

Ωχ! Ψάρωσα... Πού το λέει αυτό;
Στα πρωτόκολλα που έχω δει, νομίζω ότι βάζει τις πέντε βασικές κατηγορίες στην ίδια γραμμή (και σαρτάνη για έναρξη μονοθεραπείας).
Να κοιτάξω κάτι άλλο;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι εγώ δεν νομίζω ότι απο τα πρωτόκολλα του Ε.Ο.Φ. φαίνεται να υποχρεούται κάποιος να βάλει ΑΜΕΑ και όχι ΑΥΑ σε ιδιοπαθή Α.Υ. χωρίς συνοσηρότητα.
Επισυνάπτω τον σύνδεσμο για ευκολότερη πρόσβαση

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος... η σαρτάνη βάση πρωτοκόλλου ΕΟΠΥΥ πάει σε ειδική κατηγορία σαν μονοθεραπεία (πχ υπέρταση με νεφροπάθεια)....

--- Τέλος παράθεσης ---

Ωχ! Ψάρωσα... Πού το λέει αυτό;
Στα πρωτόκολλα που έχω δει, νομίζω ότι βάζει τις πέντε βασικές κατηγορίες στην ίδια γραμμή (και σαρτάνη για έναρξη μονοθεραπείας).
Να κοιτάξω κάτι άλλο;

--- Τέλος παράθεσης ---

Κι εγώ δεν νομίζω ότι απο τα πρωτόκολλα του Ε.Ο.Φ. φαίνεται να υποχρεούται κάποιος να βάλει ΑΜΕΑ και όχι ΑΥΑ σε ιδιοπαθή Α.Υ. χωρίς συνοσηρότητα.
Επισυνάπτω τον σύνδεσμο για ευκολότερη πρόσβαση

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Έχεις δίκιο. Δεν τα ξεχωρίζει. Μάλλον σε κάποιο άλλο πρωτόκολλο το διάβασα ή σε κάποια πιο αρχική version τους και το τελικά το αλλάξαν.

Argirios Argiriou:
Παραθέτω αρχείο σε μορφή pdf με αναλυτική λίστα όλων των κωδικών για τους διάφορους εμβολιασμούς.

Την λίστα αυτή μου την έδωσε φαρμακευτικός αντιπρόσωπος της Vianex, ο οποίος και υπογράμμισε τους κωδικούς που αντιστοιχούν σε εμβόλια της Vianex, καθώς και το εμπορικό τους όνομα.

( Ίσως είναι χρήσιμο για τους Παιδίατρους. Για να πω πάντως την αλήθεια, εγώ προσωπικά ως Γενικός Ιατρός, που έχει έτσι και αλλιώς να παλέψει με πολλές διαγνώσεις, προτιμώ να βάζω για όλους τους εμβολιασμούς το Z26.9  Ανάγκη ανοσοποίησης έναντι μη καθορισμένου λοιμώδους νοσήματος ).

D-Michalis:
Τελικά κάνατε πολύ καλή δουλειά όλοι σας, όσοι εμπλακήκατε στον «τυφλοσούρτη» ετούτο. Συγχαρητήρια.
Και εγώ βοηθήθηκα αρκετά σε κάμποσες απορίες μου.
Πιστεύω βέβαια ότι τα λαγωνικά έχουν καιρό ακόμη μπροστά τους για να πούν «ούφ, τέλος, τα βρήκαμε όλα», αλλά έγινε η περισσότερη δουλεία.
Επί τη ευκαιρία λοιπόν ερωτώ: Εντόπισε κανείς κάτι που να του κολλάει στη συνήθη ανάγκη για αγωγή λόγω «φλεγμονής μαλακών μορίων»?

ALTERNATIVE:
Eγω βάζω L02.9 ή μήπως L08.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση