ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα
Τυφλοσούρτης διαγνώσεων ICD-10, για Γενικούς Ιατρούς.
samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια ηλικιωμένους άνω των 60 πρέπει να γράφουμε κάτι;
Το μόνο σχετικό που βρήκα σε γρήγορο ψάξιμο είναι R54 Γήρας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ γράφω στο σχόλιο: >60 ετών.
--- Τέλος παράθεσης ---
και εγω το ιδιο....
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Τελικά το αντιγριπικό στις εγκύους είναι σε οποιοδήποτε τρίμηνο; Άλλα έγραφαν πέρσι (2ο κ 3ο), άλλα γράφουν φέτος (σε όλη την κύηση)
patsatzisaristeidis:
Αν ο ασθενής είναι πανω από 60 ετ. φαίνεται από το ΑΜΚΑ ΤΟΥ....Αν ποτέ γίνει έλεγχος,ας μπουν στον κόπο να κοιτάξουν πότε γεννήθηκε.Και στο κάτω-κάτω της γραφής,το ιστορικό του ασθενους μπορούν να το ελέγξουν.Άρα,μπορούν να δουν αν ανήκει σε όμαδα υψηλού κινδύνου(ΧΑΠ,ΣΔ,κλπ.....).Ας κάνουν και αυτοί διασταύρωση και μετά ας μας κατηγορήσουν
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια ηλικιωμένους άνω των 60 πρέπει να γράφουμε κάτι;
Το μόνο σχετικό που βρήκα σε γρήγορο ψάξιμο είναι R54 Γήρας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ γράφω στο σχόλιο: >60 ετών.
--- Τέλος παράθεσης ---
GirousisN:
Δηλαδή εσείς ο μη ιατρός ,συνταγογραφείτε και ο "υπεύθυνος" ιατρός ασχολείται με τι ακριβώς ? Αν θεωρεί τη συνταγογράφηση πάρεργο σας προτείνω να αλλάξετε γραμμή πλεύσεως άμεσα, πριν βρεθείτε προ απροόπτων....
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔηλαδή εσείς ο μη ιατρός ,συνταγογραφείτε και ο "υπεύθυνος" ιατρός ασχολείται με τι ακριβώς ? Αν θεωρεί τη συνταγογράφηση πάρεργο σας προτείνω να αλλάξετε γραμμή πλεύσεως άμεσα, πριν βρεθείτε προ απροόπτων....
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλό είναι ο γιατρός να καταχωρεί τη συνταγή. Αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι ασθενείς. Αν δε χρειάζεται ο γιατρός, πολύ γρήγορα δε θα χρειαστεί ούτε η βοήθεια που κάποιος του προσφέρει...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση