ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Τυφλοσούρτης διαγνώσεων ICD-10, για Γενικούς Ιατρούς.

<< < (34/43) > >>

Argirios Argiriou:
Απόπειρα αυτοκτονίας   X84

Argirios Argiriou:
Τι κωδικό να βάλω αν γράψω φάρμακα για εξοπλισμό του Ιατρείου μου;

Αν βάλω κωδικούς αντίστοιχων ασθενειών, και τα γράψω στο όνομά μου, φοβάμαι ότι καμιά ασφαλιστική εταιρεία ζωής δεν θα με αναλάβει.

Xouzouris:
Προσωπικα τα αγοραζω. Για ΒΔΖ κλπ που μπορει να χρειαζονται ειδικη συνταγη γραφω μια στο ονομα της μητερας μου, αλλα δεν τα χρεωνω σε κανενα ταμειο.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι κωδικό να βάλω αν γράψω φάρμακα για εξοπλισμό του Ιατρείου μου;

Αν βάλω κωδικούς αντίστοιχων ασθενειών, και τα γράψω στο όνομά μου, φοβάμαι ότι καμιά ασφαλιστική εταιρεία ζωής δεν θα με αναλάβει.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα αγοράζω και κόβω τιμολόγιο. ´Οταν δε χρειαστώ κάτι εκτάκτως, χρησιμοποιώ από το απόθεμά μου και το χρεώνω στον ασθενή με τη σύμφωνη γνώμη του.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι κωδικό να βάλω αν γράψω φάρμακα για εξοπλισμό του Ιατρείου μου;

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα αγοράζω και κόβω τιμολόγιο. ´Οταν δε χρειαστώ κάτι εκτάκτως, χρησιμοποιώ από το απόθεμά μου και το χρεώνω στον ασθενή με τη σύμφωνη γνώμη του.

--- Τέλος παράθεσης ---

Άν σας πω ότι δεν τα σκέφτηκα δεν θα με πιστέψετε.

Το μυαλό μου είναι ακόμη Σουηδία, που φάρμακο (που δεν είναι ΜΗΣΥΦΑ) δεν το παίρνεις χωρίς συνταγή όσο και αν πληρώσεις, όποιος και αν είσαι.
Εκεί οι Ιατροί γράφανε τότε σε τέτοιες περιπτώσεις συνταγή με τα φάρμακα στον εαυτό τους και με διάγνωση σε ελεύθερο κείμενο "εξοπλισμός Ιατρικής τσάντας".

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση