Γενικά > Νομικά θέματα
Συστεγαση Ψυχιατρου-Ψυχολογου?
Κατερινα64:
Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω νομικα και φοροτεχνικα εαν και με ποιος τροπους μπορουν να συστεγαστουν/συνεργαστουν αυτες οι δυο ειδικοτητες..
Ευχαριστω πολυ..
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω νομικα και φοροτεχνικα εαν και με ποιος τροπους μπορουν να συστεγαστουν/συνεργαστουν αυτες οι δυο ειδικοτητες..
Ευχαριστω πολυ..
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπορούν αν συστήσουν εταιρεία και διατηρεί ο ψυχίατρος το ιατρείο του και ο ψυχολόγος το γραφείο του.
Κατερινα64:
Κατω απο την ιδια στεγη ετσι? Τι εταιρεια ομως? ΕΠΕ? Ανωνυμη? Εχω μπερδευτει.. Διαβαζοντας διαφορους νομους καταλαβα οτι στις ιατρικες εταιρειες οι ειδικευμενοι ιατροι πρεπει να αποτελουν τουλαχιστον το 51% σε σχεση με το λοιπο προσωπικο και το ιδιο ισχυει για το κεφαλαιο. Ο ψυχολογος δεν ειναι λοιπο προσωπικο? Οποτε σε εταιρεια δυο ατομων τα ποσοστα ειναι 50/50!
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατω απο την ιδια στεγη ετσι? Τι εταιρεια ομως? ΕΠΕ? Ανωνυμη? Εχω μπερδευτει.. Διαβαζοντας διαφορους νομους καταλαβα οτι στις ιατρικες εταιρειες οι ειδικευμενοι ιατροι πρεπει να αποτελουν τουλαχιστον το 51% σε σχεση με το λοιπο προσωπικο ..
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι με τις μαμουνιές του Λοβέρδου άλλαξε αυτό και ο ιατρός δεν χρειάζεται να έχει 51% (αρκεί να είναι επιστηονικά υπεύθυνος). Μπορείται να βάλετε και κύριο μέτοχο κανένα υδραυλικό.... Τώρα το είδος εταιρείας, σίγουρα όχι ΑΕ (μα για πόσο μετοχικό κεφάλαιο μιλάμε;) ίσως ΕΕ ή ΕΠΕ...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜπορείτε να βάλετε και κύριο μέτοχο κανένα υδραυλικό....
--- Τέλος παράθεσης ---
ή οποιονδήποτε θέλει να διαθέσει το κεφάλαιό του στην επιχείρησή σας.
Το ίδιο συμβαίνει και με τα ηλεκτρονικά καλλυντικάδικα (συχνά αυτο-αποκαλούμενα "ηλεκτρονικά φαρμακεία" κατ΄ευφημισμόν). Το μόνο που χρειάζεται κανείς για να στήσει ένα, είναι μία σύνδεση ADSL, ένα ρούτερ, ένα λαπ-τοπ + ένα σκαμπώ για να κάθεται, και έναν κεφαλαιοκράτη τσέλιγκα να του κάνει τις αγορές των προϊόντων που θα ζητούν ( ; ) οι πελάτες.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση