Γενικά > Νομικά θέματα

Συστεγαση Ψυχιατρου-Ψυχολογου?

<< < (2/2)

Κατερινα64:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατω απο την ιδια στεγη ετσι? Τι εταιρεια ομως? ΕΠΕ? Ανωνυμη? Εχω μπερδευτει.. Διαβαζοντας διαφορους νομους καταλαβα οτι στις ιατρικες εταιρειες οι ειδικευμενοι ιατροι πρεπει να αποτελουν τουλαχιστον το 51% σε σχεση με το λοιπο προσωπικο ..
--- Τέλος παράθεσης ---
   Νομίζω ότι με τις μαμουνιές του Λοβέρδου άλλαξε αυτό και ο ιατρός δεν χρειάζεται να έχει 51% (αρκεί να είναι επιστηονικά υπεύθυνος). Μπορείται να βάλετε και κύριο μέτοχο κανένα υδραυλικό.... Τώρα το είδος εταιρείας, σίγουρα όχι ΑΕ (μα για πόσο μετοχικό κεφάλαιο μιλάμε;) ίσως ΕΕ ή ΕΠΕ...

--- Τέλος παράθεσης ---

Μαλιστα οποτε πρεπει να βρω τον νομο φανταζομαι. Καλε δεν εχουμε κεφαλαιο, απλα δεν σκαμπαζω απο εταιρειες και δεν ξερω τις ΑΕ και τις ΕΕ και τις ΕΠΕ, τωρα τα ψαχνω..
Ευχαριστω πολυ παντως!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚατω απο την ιδια στεγη ετσι? Τι εταιρεια ομως? ΕΠΕ? Ανωνυμη? Εχω μπερδευτει.. Διαβαζοντας διαφορους νομους καταλαβα οτι στις ιατρικες εταιρειες οι ειδικευμενοι ιατροι πρεπει να αποτελουν τουλαχιστον το 51% σε σχεση με το λοιπο προσωπικο και το ιδιο ισχυει για το κεφαλαιο. Ο ψυχολογος δεν ειναι λοιπο προσωπικο? Οποτε σε εταιρεια δυο ατομων τα ποσοστα ειναι 50/50!

--- Τέλος παράθεσης ---
Το εδάφιο που προέβλεπε την κατοχή του 51% από ιατρούς έχει καταργηθεί. Όπως είπαν και άλλοι συνάδελφοι, μέτοχος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Επίσης, πρακτικά μία Ο.Ε. δε χρειάζεται κεφάλαιο. Ο λογιστής σας είναι κατάλληλος για να σας καθοδηγήσει περαιτέρω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση