ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων
Επιλογη Ειδικοτητας-Ιατρικη Βιοπαθολογια(Μικροβιολογια)
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος1)οτι δεν υπαρχει τοσο μεγαλη αναμονη.Βρηκα καποια νοσοκομεια στον τοπο που μενω που ανοιγει η θεση αρκετα νωρις.γενικα δεν θα περιμενω πολυ 2)ειναι ειδικοτητα χωρις ιδιαιτερο αγχος και πιεση που σου αφηνει και χρονο για μια πιο καλη προσωπικη ζωη.μιλαω και για αργοτερα που θα υπαρχει οικογενεια κτλ κτλ Οι βασικοι λογοι ειναι αυτοι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Το γεγονός ότι υπάρχει μια ιατρική ειδικότητα χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πίεση (κατά την άσκηση της εργασίας εννοείς γιατί στα άλλα ισχύουν όσα έγραψε ο Βασίλης) που όμως έχει μικρή έως καθόλου αναμονή σε μια περίοδο που οι ειδικότητες είναι κορεσμένες, δεν σε προβληματίζει;
Lazaros-Doc:
Ε βασικα μικρη αναμονη εως καθολου που λες εχει σε ορισμενα νοσοκομεια μονο.Στα περισσοτερα εχει αναμονη και η βιοπαθολογια.Αλλα δεν ειναι μονο αυτη η ειδικοτητα.Εχει ειδικοτητες ''δυνατες'' οπως διαφορες δυσκολες χειρουργικες(θωρακοχειρουργικη,νευρο και αγγειο) και παθολογικες(αιματολογος κτλ) που επισης δεν εχουν μεγαλη αναμονη σε καποια νοσοκομεια.εν πασει περιπτωσει η επιλογη καποιας ειδικοτητας εξαρταται απο πολλες παραμετρους.αλλος θελει να εχει επαφη με ασθενεις,αλλος θελει να ειναι πιο μαχιμος,αλλος θελει χρηματα περισσοτερα,κτλ κτλ παρα πολλοι και διαφορετικοι λογοι.Οποτε δεν γινεται να με προβληματισει ιδιαιτερα γενικοτερα.τελοσπαντων αν γνωριζει καποιος επι της βιοπαθολογιας ας μου απαντησει.Η' και καποιος αλλος πως τα βλεπει τα πραγματα αυτος.Θελω να ακουσω καποιες γνωμες να σχηματισω μια αποψη
Δ. Κουναλάκης:
Με το νέο νόμο περί απελευθέρωσης του επαγγέλματος μπορεί ένας βιοπαθολόγος να αναλάβει 2-3 εργαστήρια και να είναι υπεύθυνος με παρασκευάστριες να βγάζουν την δουλειά. Αυτό δεν θα αλλάξει. Ίσως πρέπει να το λάβεις υπόψιν.
Προσωπικά θα σου πρότεινα να κάνεις μια δουλειά που θα σου αρέσει και δεν θα σε κουράζει. Δεν έχει σημασία ποια ειδικότητα θα είναι ούτε εάν θα είναι καν η ιατρική...
Lazaros-Doc:
Ε καποια στιγμη θα κουραστεις οπως και να χει σε οτιδηποτε κανεις.επισης επειδη δεν εχω δοκιμασει επι μακρο χρονικο διαστημα δεν μπορω να ξερω.Εννοειται θα ι εξασκησω την ιατρικη αλλιως αν ειναι ας πηγαινα για ποδοσφαιριστης να κλωτσαω το τοπι πριν 8 χρονια...τωρα γερασα. Αυτο για την απελευθερωση του επαγγελματος το λες για καλο η για κακο?? Εμενα μου αρεσει η μικροβιολογια αλλα οπως λεει και ο πατερας μου ''κοιτα να βγαινει και η φρατζολα''.Δεν ειναι μονο τι μου αρεσει εμενα..
medicus:
Το κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώσουμε τη συνείδησή μας σε αυτά που θέλουμε, όχι σε αυτά που φοβόμαστε.
Bryan Tracy, 1944-, Καναδός συγγραφέας(αν και δεν έχει σημασία ποιος το λέει αλλά το τι λέει...)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση