Γενικά > Νομικά θέματα

Υποχρεώσεις Ταμείων - Ιατρών - Φαρμακοποιών (03.09.2008).

<< < (7/9) > >>

KERASIDISN:
η πρώτη σελίδα
αν δεν μπορέσετε στείλτε μου το mail σας

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η κατάθλιψη ποτέ δεν ήταν στο 0%. Μόνο η χορήγηση αντικαταθλιπτικών στα πλαίσια ψύχωσης. Γι' αυτό τα "οργανικά ψυχοσύνδρομα" δίνουν και παίρνουν!

Παρατηρώ ότι στο έγγραφο που παρέθεσε ο συνάδελφος KERASIDISN αναφέρεται κι άλλο ΦΕΚ (εκτός από όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω) για τον καθορισμό της συμμετοχής. Το 706/9-11-90 (τεύχος Β υποθέτω) καθώς και μια εγκύκλιος (του ΟΑΕΕ; ) η 11/8-2-07. Μάνο μήπως μπορείς να βοηθήσεις στο ΦΕΚ;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω την ελεγκτική εγκύκλιο του ΟΠΑΔ . Θα την φέρω από το γραφείο μου και θα την αναρτήσω αύριο. Υπάρχει και νεότερο (Μάρτιος 2008) με την προσθήκη της άνοιας και άλλων στο 0%.θα προσπαθήσω να το βρω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τελικά η άνοια (και ποια άνοια; ) πότε μπήκε στο 0% και με ποια υπουργική απόφαση και ΦΕΚ;
Κι αυτό για τα θύματα τρομοκρατίας πότε προστέθηκε;

kapioskanis:
Καλησπέρα

Μάνο όπως ζήτησε και ο Αδαμάντιος
βοήθεια για το ΦΕΚ B 706/09.11.1990  για να δούμε τι έχει και αυτό

Από ένα search δεν βρήκα τίποτα

Πατρωνάκης Μάνος:
 Ελάτε παιδιά, ζεστό ζεστό. Προσέξτε γιατί καίει.

EzeΤΡΟΛ:
Να ρωτήσω κάτι: Η εγκύκλιος-φωτιά του ΟΑΕΕ που παρέθεσε -ρισπέκτ- ο συνάδελφος KERASIDISN, αφορά τη συνταγογράφηση μόνο για τον ΟΑΕΕ;
Δηλαδή, στα άλλα Ταμεία, που δεν έχουν βγάλει παρόμοια εγκύκλιο, μπορώ να συνεχίσω να το παίζω "τρελλίτσα" και να βάζω τα χαλαρά ποσοστά όπως γίνεται ως τώρα;

Α, και άλλη μια ερώτηση: Αν, ω του θαύματος, αρχίσω να βαφτίζω τις "Καταθλίψεις" ως "Ψυχωσικές καταθλίψεις", και άλλες τέτοιες μπαγαποντιές, θα με ελέγξει κανείς από τον ΟΑΕΕ; Και τί κύρωση θα μου επιβάλλει; Το πολύ-πολύ να μου απαγορεύσει να συνταγογραφώ για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ: Αυτό θέλω κι εγώ, να γράφω στο εξής τις συνταγάρες μου σε λευκό χαρτί και να τις ξεπλένουν άλλοι, όπως τώρα κάνω εγώ, εδώ και τόσα χρόνια. Συγχωρήστε μου την κακεντρέχεια, αλλά έχω αγανακτήσει!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση