Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Ξέπλυμα συνταγών
Περιθωριακός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Έχει ανοίξει πολύ κοντά ένα μικροβιολογικό εργαστήριο* και έρχονται σωρηδόν δασκαλεμένοι οι ασφαλισμένοι να απαιτήσουν "όλες τις εξετάσεις που ...δικαιούνται" (!!), είτε έχουν ένδειξη είτε όχι, προκειμένου να "δούν πού βρίσκονται". Ε, όχι!
*ΥΓ: Καλά, νομίζει κανείς ότι κάνοντας τώρα μπίζνες με τον ΕΟΠΥΥ, θα βγει κερδισμένος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάποιος μικροβιολογος, με καταγωγη απο τα χωριά ευθύνης μου, το εχει παει λιγο πιο μπροστα το θεμα. Κανει ο,τι εξεταση του κατεβει στους χωριανους και τους στελνει μετα σε μενα να τα γραψω. Στην αρχη ημουν λιγο υποχωρητικος με πολλες συστασεις στον κοσμο οτι αυτο δεν θα ξαναγινει, και γραφοντας ο,τι εκρινα λογικο απο τις εξετασεις τους ΜΟΝΟ, αλλα τελευταια παραγινε το κακο. Μεχρι και απειλες αρχισαν απο ασφαλισμενο που ''δεν εξυπηρετειται'' και δεν μπορει να πληρωσει τις εξτρα εξετασεις (περαν απο αυτες που του εγραψα εγω αρχικα) που του εκανε ο αναφερομενος..
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Έχει ανοίξει πολύ κοντά ένα μικροβιολογικό εργαστήριο* και έρχονται σωρηδόν δασκαλεμένοι οι ασφαλισμένοι να απαιτήσουν "όλες τις εξετάσεις που ...δικαιούνται" (!!), είτε έχουν ένδειξη είτε όχι, προκειμένου να "δούν πού βρίσκονται". Ε, όχι!
*ΥΓ: Καλά, νομίζει κανείς ότι κάνοντας τώρα μπίζνες με τον ΕΟΠΥΥ, θα βγει κερδισμένος;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κάποιος μικροβιολογος, με καταγωγη απο τα χωριά ευθύνης μου, το εχει παει λιγο πιο μπροστα το θεμα. Κανει ο,τι εξεταση του κατεβει στους χωριανους και τους στελνει μετα σε μενα να τα γραψω. Στην αρχη ημουν λιγο υποχωρητικος με πολλες συστασεις στον κοσμο οτι αυτο δεν θα ξαναγινει, και γραφοντας ο,τι εκρινα λογικο απο τις εξετασεις τους ΜΟΝΟ, αλλα τελευταια παραγινε το κακο. Μεχρι και απειλες αρχισαν απο ασφαλισμενο που ''δεν εξυπηρετειται'' και δεν μπορει να πληρωσει τις εξτρα εξετασεις (περαν απο αυτες που του εγραψα εγω αρχικα) που του εκανε ο αναφερομενος..
--- Τέλος παράθεσης ---
Από Δευτέρα που θα έχει επίσχεση, ας αναλάβει να εξηγήσει γιατί οι "πελάτες" του θα πρέπει να πληρώσουυν 150 και 200 ευρώ.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεδομένου ότι τα παραπεμπτικά για εργαστηριακές έχουν περιθώριο εκτέλεσης 1 μήνα πιστεύω ότι κάποιοι θα ρισκάρουν να μαζέψουν κόσμο από ανταγωνιστές εκτελώντας εξετάσεις με συμμετοχή, μαζεύοντας τα παραπεμπτικά και προσδοκώντας ότι στο μήνα θα διευθετηθεί το θέμα και θα τα εκτελέσουν μετά.
Όπως έκαναν κάποιοι φαρμακοποιοί ή και ολόκληροι φαρμακευτικοί σύλλογοι την εποχή των κινητοποιήσεων. Νομίζω ότι τους βγήκε τότε.
Ρίσκο βέβαια.
Gatekeeper:
Μεγάλοι όμιλοι με εσωτερική πληροφόρηση θα μαζέψουν όλα τα χαρτιά από την αγορά. ;)
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜεγάλοι όμιλοι με εσωτερική πληροφόρηση θα μαζέψουν όλα τα χαρτιά από την αγορά. ;)
--- Τέλος παράθεσης ---
Έτσι ακριβώς! Το ίδιο είχε κάνει και ο πρόεδρος του ΦΣ Πειραιά κ. Γ. Κούβαρης τον Ιούνιο του 2013 που δεν ακολούθησε την απεργία του ομολόγου του του ΦΣ Αττικής, μάζεψε όλο το χαρτί που του έφερναν οι ασφαλισμένοι που κατέβαιναν με τρενάκια στον Πειραιά και τελικά πληρώθηκε κιόλας τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση