Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Νέος τρόπος συνταγογράφησης αναλωσίμων ΣΔ

<< < (4/7) > >>

Xouzouris:
Εγω βλέπω τα (καπως διαφορετικα) της εικονας και εκτυπωνονται κανονικά...  ???

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Από το αρχείο του ΕΟΠΥΥ είναι η παραπάνω εικόνα;
Εγώ γιατί δεν βλέπω κάτι ανάλογο;

Σωστό να αναγράφεται "ο προμηθευτής" κι όχι μόνο "ο φαρμακοποιός".

Τροποποίηση:
Με Firefox φαίνεται και εκτυπώνεται "κομμένο" στο τέλος της σελίδας όσες ρυθμίσεις zoom κι αν έκανα στο Firefox.
Με chrome ανοίγει και εκτυπώνεται κανονικά. (ευχαριστώ διακομιστή για τη συμβουλή)

Τώρα βλέπω ότι το έντυπο του ΠΦΣ γράφει στο τέλος "ΑΜΚΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ" ενώ το έντυπο του ΕΟΠΥΥ "ΑΦΜ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ".

Παραθέτω και μια ανάρτηση του tasath από άλλη ενότητα που νομίζω ότι βοηθάει στο θέμα των αναλωσίμων (φυσικά για τον τρόπο συνταγογράφησης, τις ποσότητες και τις συμμετοχές που ισχύουν με τα σημερινά δεδομένα)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης μια σελίδα με μαζεμένες οδηγίες και σημεία προσοχής:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος


--- Τέλος παράθεσης ---

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

pzogr:
Χθες αφού πάτησα αποθήκευση μου έβγαλε ένα μήνυμα (που δεν το έσωσα λόγω χρόνου) με τις ημερομηνίες προηγουμένων συνταγών, αλλά με "ύφος" περίεργο (σαν να έκανα κάτι παράνομο) και στο τέλος μου ζητούσε να επιβεβαιώσω ότι έχω ελέγξει τα πάντα και μπορώ να προχωρήσω. Το βγάζει πλέον σε όλους αυτό; Ρωτώ επειδή είχα 20 μέρες να μπω στο σύστημα και χθες έγραψα μόνο σε έναν ασφαλισμένο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧθες αφού πάτησα αποθήκευση μου έβγαλε ένα μήνυμα (που δεν το έσωσα λόγω χρόνου) με τις ημερομηνίες προηγουμένων συνταγών, αλλά με "ύφος" περίεργο (σαν να έκανα κάτι παράνομο) και στο τέλος μου ζητούσε να επιβεβαιώσω ότι έχω ελέγξει τα πάντα και μπορώ να προχωρήσω. Το βγάζει πλέον σε όλους αυτό; Ρωτώ επειδή είχα 20 μέρες να μπω στο σύστημα και χθες έγραψα μόνο σε έναν ασφαλισμένο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλέον το σύστημα βρίσκει πότε έχει γράψει τελευταία φορά αναλώσιμα (από οποιονδήποτε γιατρό, πολύ σημαντικό αυτό), σου βγάζει την ημερομηνία που έγινε η συνταγογράφηση, ζητάει να κάνεις έλεγχο στο βιβλιάριο αν έχει καταχωρηθεί η συνταγογράφηση (αν ήταν από άλλο γιατρό και δεν υπάρχει καταχώρηση στο βιβλιάριο δεν είναι δική μας ευθύνη φυσικά) και στη συνέχεια σου ζητάει, αν θες να συνεχίσεις, να επιβεβαιώσεις ότι οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες είναι εντός των ορίων ώστε να γράψεις.
Μερικά σημεία:
- Το ότι γράφτηκαν αναλώσιμα νωρίτερα δεν σημαίνει ότι εκτελέστηκαν κιόλας. Αυτό δεν φαίνεται αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι οπότε ας πρόσεχαν οι ασφαλισμένοι και οι γιατροί που τα έγραψαν νωρίτερα.
- Δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν υπάρχει μικρή διαφορά ημερών. Π.χ. έγραψε 25 Ιουλίου. Μπορώ να γράψω 22 Αυγούστου ή πρέπει να συμπληρωθούν ακριβώς 2 μήνες;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση