Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

Νέος τρόπος συνταγογράφησης αναλωσίμων ΣΔ

<< < (5/7) > >>

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧθες αφού πάτησα αποθήκευση μου έβγαλε ένα μήνυμα (που δεν το έσωσα λόγω χρόνου) με τις ημερομηνίες προηγουμένων συνταγών, αλλά με "ύφος" περίεργο (σαν να έκανα κάτι παράνομο) και στο τέλος μου ζητούσε να επιβεβαιώσω ότι έχω ελέγξει τα πάντα και μπορώ να προχωρήσω. Το βγάζει πλέον σε όλους αυτό; Ρωτώ επειδή είχα 20 μέρες να μπω στο σύστημα και χθες έγραψα μόνο σε έναν ασφαλισμένο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Πλέον το σύστημα βρίσκει πότε έχει γράψει τελευταία φορά αναλώσιμα (από οποιονδήποτε γιατρό, πολύ σημαντικό αυτό), σου βγάζει την ημερομηνία που έγινε η συνταγογράφηση, ζητάει να κάνεις έλεγχο στο βιβλιάριο αν έχει καταχωρηθεί η συνταγογράφηση (αν ήταν από άλλο γιατρό και δεν υπάρχει καταχώρηση στο βιβλιάριο δεν είναι δική μας ευθύνη φυσικά) και στη συνέχεια σου ζητάει, αν θες να συνεχίσεις, να επιβεβαιώσεις ότι οι ημερομηνίες και οι προθεσμίες είναι εντός των ορίων ώστε να γράψεις.
Μερικά σημεία:
- Το ότι γράφτηκαν αναλώσιμα νωρίτερα δεν σημαίνει ότι εκτελέστηκαν κιόλας. Αυτό δεν φαίνεται αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι οπότε ας πρόσεχαν οι ασφαλισμένοι και οι γιατροί που τα έγραψαν νωρίτερα.
- Δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν υπάρχει μικρή διαφορά ημερών. Π.χ. έγραψε 25 Ιουλίου. Μπορώ να γράψω 22 Αυγούστου ή πρέπει να συμπληρωθούν ακριβώς 2 μήνες;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μου απάντησαν (σφαίρα) από το eΔΑΠΥ. Τελικά το μήνυμα είναι standard και ελέγχει αν έχει γίνει συνταγογράφηση του υλικού που γράφτηκε. Επομένως για κάθε ασθενή που θα παίρνει γνωμάτευση για υλικό που έχει ξαναπάρει θα βγαίνει το μήνυμα. Την ερώτηση που αναφέρει ο συνάδελφος την έστειλα σε επόμενο μήνυμα, οπότε ελπίζω να έχω απάντηση, αν και δεν νομίζω ότι είναι αρμόδιο το edapy.

Argirios Argiriou:

Denominator:
Νομίζω ότι βοηθάει πολύ. Καλό βήμα για τη γενικότερη βελτίωση της εφαρμογής. Βγαίνει και σε άλλα αναλώσιμα (π.χ. ουροσυλλέκτες);

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝομίζω ότι βοηθάει πολύ. Καλό βήμα για τη γενικότερη βελτίωση της εφαρμογής. Βγαίνει και σε άλλα αναλώσιμα (π.χ. ουροσυλλέκτες);

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι ένα θετικό βήμα! Καιρός ήταν! Δεν γνωρίζω για αλλά αναλώσιμα. Δυστυχώς όμως έχει μάλλον κάποιο πρόβλημα. Σε ασφαλισμένο που του έγραψα σήμερα το πρωί μου είπε ότι υπάρχει ήδη γνωμάτευση. Ο ασφαλισμένος δεν έχει πάρει ταινίες από τον Μάρτιο, πράγμα που επιβεβαίωσα και με υπάλληλο του ΕΟΠΥΥ εδώ. Αναφερόταν μάλιστα σε σημερινή ημερομηνία, κάτι το οποίο το βρίσκω δύσκολο γιατί ήρθε στις 7:45 το πρωί στο γραφείο.

pzogr:
Καλησπέρα σας,

Σας ενημερώνουμε ότι μπορεί καινούργια γνωμάτευση μέχρι και 10 ημερολογιακές ημέρες πριν τη λήξη της τρέχουσας ισχύουσας γνωμάτευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προδιαγραφές της εφαρμογής μπορείτε να απευθύνεστε και στη Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού στο email : d8@eopyy.gov.gr .

Με εκτίμηση,

Ομάδα Υποστήριξης eΔΑΠΥ
Δ/νση Πληροφορικής Ε.Ο.Π.Υ.Υ.


Αυτό απάντησαν στην ερώτηση πόσο νωρίτερα μπορεί κανείς να δώσει νέα γνωμάτευση.

Στο θέμα της νέας επισήμανσης... είναι ασφαλώς χρήσιμο αντί να ψάχνει κανείς να το έχει μπροστά του. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο χρηστικό πχ να φαίνεται η τελευταία συνταγογράφηση χωρίς να χρειάζεται pop-up παραθυράκι για να το επισημάνει ώστε να μην προκαλεί καθυστέρηση και κυρίως θα μπορούσε να ελέγχει η εφαρμογή τις ποσότητες και τους χρόνους (δεν είναι τίποτα δύσκολο) με αυτόματο τρόπο ώστε να λυθούν από το σύστημα όλα τα θέματα (πχ πότε μπορούμε να γράψουμε επόμενη γνωμάτευση).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση