Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
μικτες εφημεριες σε Σ-Κ και αργιες
degmar:
Επιτρεπονται μικτες εφημεριες σε σαββατοκυριακα και αργιες?Επιτρεπεται να ξεπερνιεται το πλαφον των εφημεριων χωρις την συγκαταθεση μου?ειμαι επιμ.β Γεν.Ιατρικης σε Π.Ι. που υπαγεται σε Κ.Υ. ζωνης Γ,και στο προγραμμα εφημεριων μαρτιου εχω3 ετοιμοτητας καθημερινες,3 ενεργεις καθημερινες,1 σαββατο ενεργη,1 σαββατο μικτη,1 κυριακη ενεργη,και 2 κυριακες μικτη! ειναι νομοτυπο αυτο? Αν οχι πειτε μου πως μπορω να προστατευθω!
ΑΡΗΣ:
Δεν υπάρχουν μικτές εφημερίες κατά τα Σάββατα, Κυριακές και αργίες. Νόμος 3205/2003 άρθρο 45.
degmar:
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!Οσον αφορα την υπερβαση του πλαφον κατι που γινεται καθε μηνα σε εμενα [στον χρονο του επικουρικου μονο ειχα 4500 ευρω υπερβαση,στα 3 χρονια της μονιμης θεσης ακομη δεν το εχω υπολογισει],υπαρχει νομος να το απαγορευει ετσι ωστε να τον χρησιμοποιησω για να διεκδικησω αυτα τα λεφτα? οι οποιες υπερβασεις μαλιστα δεν εχουν προκυψει απο πραγματικες αναγκες του ιδρυματος,αλλα λογω καλυψης του δ/ντη ο οποιος παντα εφημερευει πισω απο εμενα με εντολη να μην τον καλουν ποτε, και λογω βυσματικης αποσπασης συναδελφου σε κυ των αθηνων την οποια δεχεται δηλωνοντας πως ειναι υπερκαλυμμενες οι αναγκες του δικου μας Κ.Υ.[με εμενα να κανω υπερβαση πλαφον καθε μηνα...]Αποφασησα αν και αργα να αντιδρασω εγγραφως,γιατι μεχρι τωρα με τα λογια και την λογικη το μονο που πηρα ειναι αρνηση να μου δωσει ρεπω και κανονικη αδεια και κλησεις σε αναφορα για το πρωινο ωραριο την στιγμη που στις 8 βγαινω απο ενεργο εφημερια και αεροπλανο να ημουν δεν θα προλαβαινα να ανοιξω στις 8 και το ιατρειο 8 χιλιομετρα μακρυα...Αν καποιος μπορει να με βοηθησει με τις νομικες του γνωσεις τον ευχαριστω προκαταβολικα καθως ειμαι στα ορια της απελπισιας και ενα βημα πριν την παραιτηση
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςενα βημα πριν την παραιτηση
--- Τέλος παράθεσης ---
Tί να πει κανείς ...τα πράγματα είναι τραγικά και απαράδεκτα ταυτόχρονα. Νομίζω ότι κακώς ανέχθηκες τις αυθαιρεσίες του Δ/ντη σου τόσο καιρό, ειδικά το να λείπει από τις εφημεριακές του υποχρεώσεις παίζοντας μπιλιάρδο πάνω στην πλάτη σου. Μια παλιά παροιμία λέει "Αν γίνεσαι χαλί, μην παραπονείσαι ότι σε πατάνε".
Πριν φτάσεις να παραιτηθείς, εξέτασε το ενδεχόμενο αν μπορείς να πάρεις άδεια άνευ αποδοχών για 1,2... χρόνια, ώστε να διατηρείς την εναλλακτική να επιστρέψεις. Φυσικά γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα αν μπορείς να παραιτηθείς δια παντός από τη συγκεκριμένη θέση και να αναζητήσεις διορισμό ή άλλη τύχη κάπου αλλού. Και να δούμε τότε πίσω από ποιόν θα βρει να κρύβεται στις εφημερίες του ο εκμεταλλευτής...
Disclaimer: Βεβαίως, για τα ανωτέρω βασίζομαι μόνο στα δικά σου λεγόμενα.
degmar:
Μακαρι να ηταν μονο λεγομενα για οσα σας αναφερω εχω προγραμματα εφημεριων υπογεγραμμενα απο τον εν λογω δ/ντη καθως και τον διοικητη του νοσοκομειου συρου στο οποιο υπαγομαστε...δυστυχως το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι και σε αυτη την αναμετρηση ειμαι μονη μου και αυτος ειναι και ο λογος που την ανεβαλα τοσο καιρο,επιπλεον εχω τοση δουλεια καθημερινως που δεν εχω χρονο ουτε διαθεση για αντεκδικησεις,ως εδω ομως!Κι εγω σκεφτηκα την αδεια ανευ αποδοχων ,αλλα χλωμο να μου την δωσουν αφου τα ιδια προσωπα που θα πρεπει να την υπογραψουν ειναι αυτα που με εκμεταλευοντε με αυτον τον τροπο,η κανω λαθος?Επισης για ποιους λογους δικαιεισαι να ζητησεις αδεια ανευ αποδοχων?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση