Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
μικτες εφημεριες σε Σ-Κ και αργιες
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου!Οσον αφορα την υπερβαση του πλαφον κατι που γινεται καθε μηνα σε εμενα [στον χρονο του επικουρικου μονο ειχα 4500 ευρω υπερβαση,στα 3 χρονια της μονιμης θεσης ακομη δεν το εχω υπολογισει],υπαρχει νομος να το απαγορευει ετσι ωστε να τον χρησιμοποιησω για να διεκδικησω αυτα τα λεφτα? ...................................Αποφασησα αν και αργα να αντιδρασω εγγραφως,
--- Τέλος παράθεσης ---
Αν έχεις επίσημα προγράμματα που φαίνεται ότι εφημερεύεις περισσότερες μέρες απ' όσες πληρώνεσαι, άσε τις έγγραφες αντιδράσεις και ξεκίνα άμεσα τη δικαστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων. Αν μου λες 1 χρόνο επικουρικό και 3 χρόνια μόνιμη θέση είσαι στα όρια πλέον της παραγραφής σε όποια αξίωση υπερβαίνει την πενταετία. Ακόμη και αν κάνεις συμφωνία με το δικηγόρο να τα πάρει εκείνος όλα (που λέει ο λόγος) όταν επιδικαστούν, μην τους τα χαρίσεις!
kdiwavvou:
καλησπέρα, κάτι μου θυμίζει το τόπικ, ...... [ Άρη σας έχω αποστείλει προσωπικό μήνυμα ]
degmar:
Τι εννοειτε ,κατι σας θυμιζει το τοπικ?
kdiwavvou:
καλησπέρα : πριν από μήνες [ διορίσθηκα Νοέμβρη 2012 ] αντιμετώπισα παρεμφερή θέματα. Βέβαια αμφισβήτησα τις προφορικές οδηγίες προϊσταμένου σε πρώιμο χρόνο και τα τόπικς που είχα ξεκινήσει, με πρωτοβουλίες των διαχειριστών του φόρουμ συμπτύχθηκαν στο τόπικ : `ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού` στον τομέα εργασία στο δημόσιο. Με στενοχωρεί ότι η προσέγγιση που προτείνεται από έμπειρους συναδέλφους με πολλών ετών κλινική εμπειρία και συμμετοχή σε όργανα Γενικής Ιατρικής είναι πως κάθε συνάδελφος θα πρέπει να κινείται δικαστικά και σαφώς μεμονωμένα. Θεωρώ αυτονόητο πως πρόκειται για αστικά αδικήματα και όχι ποινικά και πως η Πολιτική Ηγεσία [ Αριστοτέλους 17] θα έπρεπε να λειτουργεί αυτεπάγγελτα.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘεωρώ αυτονόητο πως πρόκειται για αστικά αδικήματα και όχι ποινικά
--- Τέλος παράθεσης ---
Πολλά θέματα αστικού δικαίου έχουν και ποινικές προεκτάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καταδίκη του ποινικού μέρους, που συνήθως εκδικάζεται πρώτα, προοιοωνίζει τη θετική έκβαση του αστικού (και την ανάλογη αποζημίωση).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση