Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Υποχρεωτική παρουσία ειδικού Ιατρού σε εφημερίες Κ.Υ.;

<< < (4/6) > >>

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΞεκινάω από το πιο μακρινό ... Κ.Υγείας Καναλακίου.   
 1 Επιμ. Α
 1 Επιμ. Β και
 3 αγροτικοί ιατροί
 τον μήνα απρίλιο θα κάνουν 6 ετοιμότητας 2 μεικτές 2 ενεργείς  έκαστος όλες καλυμμένες με αγροτικούς Τις υπόλοιπες που περισσεύουν θα τις καλύψουμε εμείς οι 4 χωρίς αγροτικό φυσικά...... Δίκαιο??? (δεν νομίζω)

Κ.υγείας φιλιππιάδας
 1 επιμ. α
1 διευθ.
1 αγροτικός
 τον απρίλιο θα κάνουν μόνο ενεργείς εφημερίες 9,7και 8 αντίστοιχα, ο καθένας μόνος του και τις υπόλοιπες θα τις καλύψουμε εμείς ( δίκαιο)

Σύνολο .. εγώ κάνω 6 ενεργείς (χωρίς αγροτικό και χωρίς αλλον ιατρό σε ετοιμότητα εννοείται αυτό ) και 2 ή 3 εφημ. ετοιμότητας  σε 3 Κ. Υγείας και αλλού... εφημερέυουν                   εξ αποστάσεως. Δίκαιο??? δεν νομίζω.

ΕΜΕ

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα βγάλεις ένα ενδεικτικό πρόγραμμα εφημερίας στα παραπάνω ΚΥ;

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα παραπάνω δεν αποτελούν κέντρα υγείας, αλλά Π.Π.Ι. Τα κένρα υγείας έχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις οργανωτικής δομής και αυτές δεν είναι κτιριολογικές.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα παραπάνω δεν αποτελούν κέντρα υγείας, αλλά Π.Π.Ι. Τα κένρα υγείας έχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις οργανωτικής δομής και αυτές δεν είναι κτιριολογικές.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα Πολυδύναμα Περιφερικά Ιατρεία (PPIs) αν δεν κάνω λάθος, δικαιολογούν έναν εφημερεύοντα ιατρό μόνο στα Σ-Κ και τις αργίες. 

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα παραπάνω δεν αποτελούν κέντρα υγείας, αλλά Π.Π.Ι. Τα κένρα υγείας έχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις οργανωτικής δομής και αυτές δεν είναι κτιριολογικές.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα Πολυδύναμα Περιφερικά Ιατρεία (PPIs) αν δεν κάνω λάθος, δικαιολογούν έναν εφημερεύοντα ιατρό μόνο στα Σ-Κ και τις αργίες. 

--- Τέλος παράθεσης ---

Άρα με την παραπάνω σύνθεση γιατρών, για ΠΠΙ φτάνουν και περισεύουν οι 2 επιμελητές και οι 3 αγροτικοί.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Η γιατρός γράφει (νομίζω με σαφήνεια):

Ξεκινάω από το πιο μακρινό ... Κ.Υγείας Καναλακίου.  
 1 Επιμ. Α
 1 Επιμ. Β και
 3 αγροτικοί ιατροί

και

Κ.υγείας φιλιππιάδας
 1 επιμ. α
1 διευθ.
1 αγροτικός

κι εσύ γράφεις:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα παραπάνω δεν αποτελούν κέντρα υγείας, αλλά Π.Π.Ι. Τα κένρα υγείας έχουν συγκεκριμένες προυποθέσεις οργανωτικής δομής και αυτές δεν είναι κτιριολογικές.

--- Τέλος παράθεσης ---

Θεωρείς απίθανο να υπάρχουν Κ.Υ. με 2 ειδικευμένους;
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (Κ.Υ. Καναλακίου)
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος (Κ.Υ. Φιλιππιάδας)

Οπότε επανέρχομαι και ρωτάω αν μπορείς να βγάλεις πρόγραμμα εφημέρευσης για τα συγκεκριμένα Κ.Υ. με έναν τουλάχιστον ειδικευμένο καθημερινά σε ενεργό εφημερία.

ΑΡΗΣ:
Γιατί επιμένετε σε ταμπέλες και ονόματα? Επειδή δηλ. λέγονται κέντρα υγείας πρέπει και να εφημερεύουν 24 ώρες το 24ωρο και 30 μέρες το μήνα? Μη δίνουε έμφαση στα ντουβάρια αλλά στο έμψυχο υλικό που τα στελεχώνουν. Επειδή δηλ. μια δομή πρωτοβάθμιας υγείας του ΕΣΥ έχει 3 ιατρούς, δεν θεωρείται κέντρο υγείας εκ των πραγμάτων λέω εγώ. Η στελέχωση αυτή παραπέμπει σε ΠΠΙ και έτσι πλέον θα πρέπει να ονομάζεται. Γιατί σώνει και καλά πρέπει να το λέμε κέντρο υγείας? Δηλαδή αν το πούμε νοσοκομείο θα νιώσουμε καλύτερα ότι αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίας υγείας της περιοχής και ας έχει 3 γιατρούς?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση