Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Οι σουπιές και το μελανι
deleteduser:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌτι εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να μαζέψω παραπάνω από 5-6 υπογραφές και εντυπωσιάζομαι από μαζικές εκδηλώσεις υποστήριξης κατοίκων προς τον γιατρό τους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ουτε κι εγω ή η Αλεξία θα μπορούσαμε να μαζεψουμε πολλες παραπάνω. Αλλιως θα κατέβαιναμε για δήμαρχοβουλευτές.
Τις υπογραφες όμως τις μαζέψαν οι κάτοικοι. Και πιστευω ότι αντιληφθηκαν το αυτονόητο. Καποιοι μας κανουν πολεμο θέλοντας να μας αναγκασουν να φυγουμε. Και δεν θα βρεθούν εύκολα δυο γιατροί (και δη ειδικευμένοι) που θα ερθουν να μεινουν κιολας στην περιοχη. Μην ξεχνάμε ότι ο Πτελεος είναι σχετικά απομονωμένη περιοχή στη Μαγνησία.
Λίγο ακαιρο το σχολιο σου και δηκτικό χωρίς λόγο . Αλλά εκ στόματος κόρακος «κρα» εξελεύσεται.
Πατρωνάκης Μάνος:
Είμαι αρκετά δύσπιστος όσον αφορά τις μαζικές εκδηλώσεις συμπαράστασης προς τους γιατρούς των Περιφερειακών Ιατρείων. Στο παρελθόν, και άσχετα
ότι πολλές φορές πιθανότατα είναι καλοπροαίρετες, καταλήγουν εις βάρος των γιατρών σε τελική ανάλυση. Εύκολα ο Διοικητής του Νοσοκομείου ή ο
Διευθυντής του Κ.Υ. θα αντιστρέψει τα πυρά που λογικότατα έχουν τον ίδιο ή τους ίδιους ως τελικούς αποδέκτες, με την αιτιολογία της υπόθαλψης του
πληθυσμού ευθύνης. Το ίδιο ισχύει και σε περιπτώσεις ''μη εξυπηρέτησης'' με διάφορες αναφορές και τέτοια.
Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι σε θέση να κρίνει. Θεωρώ σώφρον λοιπόν ο γιατρός να αποστασιοποιείται από ανάλογες καταστάσεις.
EzeΤΡΟΛ:
Κι εγώ νομίζω ότι τα "Ωσαννά" του πληθυσμού προς τον ιατρό-διαχειριστή των οικονομικών πόρων του ΕΟΠΥΥ, υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσουν σε εγγραφή υποθηκών που θα διεκδικηθούν εν είδει ανταποδοτικών παροχών. Αφήστε που πολύ εύκολα μετατρέπονται σε "Άρον άρον σταύρωσον αυτόν". Καλό είναι γενικώς ο ιατρός να διατηρεί την ανεξαρτησία του.
Επίσης, καλό είναι ν΄αποφεύγουμε τις κακοτοπιές τώρα που πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να θεωρηθεί "επίορκος" και επομένως επιλέξιμος να τεθεί σε κινητικότητα ή σε άλλης μορφής δυσμενή αντιμετώπιση.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση