Αναμένω την τοποθέτηση του διακομιστή.....
Διακομιστής λαμβάνει στο R/F δυνατά-καθαρά, όβερ.
Δεν τοποθετήθηκα ως τώρα γιατί ο φμφ με μπέρδεψε: Αν καταλαβαίνω καλά, ο ίδιος θα συστήσει ένα πολυιατρείο ("
Βρίσκομαι ΕΓΩ; Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΥ; Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ; στην διαδικασία έναρξης μικρού [3 ιατρεία + γραμματεία"] πολυιατρείο) όπου θα εργάζονται 3 ιατροί ως ...τι; Ως υπάλληλοι/συνταγογράφοι του;
Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ λιπαρό φμφ αφού σε καιρούς που οι συνάδελφοι του συρρικνώνονται, βλέπει την κρίση ως ευκαιρία να αναπτύξει και να επεκτείνει το partnership του με τον ΕΟΠΥΥ. Σε αντίθεση με τον @Gatekeeper, θεωρώ την κίνηση ως εξαιρετικά υψηλού επιχειρηματικού ρίσκου, αφού ο φμφ με τη λειτουργία του πολυιατρείου
του, αναπόφευκτα θα αυξήσει την έκθεσή του στον θνησιγενή και μπαταχτσή ΕΟΠΥΥ. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, θα πρότεινα στον φμφ να ανοίξει και ένα μικροβιολογικό και ένα ακτινολογικό εργαστήρια, που θα δουλεύουν βεβαίως με παραπεμπτικά που θα παράγουν οι 3 ιατροί-υπάλληλοί του.
Σίγουρα πλέον πρέπει να
ξανα-επιτραπεί τους ιατρούς να διαθέτουν φάρμακα από δικό τους φαρμακείο, που θα λειτουργεί με βοηθό φαρμακείου, αφού η παρουσία φμφ είναι ουσιωδώς περιττή. Και τότε να βλέπαμε πώς θα του φαινόταν του φμφ να πάει να δουλέψει ως υπάλληλος με χαμηλότερα προσόντα από τα πραγματικά του σε έναν ιατρό.
Οπωσδήποτε το θέμα έχει πολύ ζουμί και θα πρέπει να αναμείνουμε την σφοδρή αντίδραση από τους όμορους φμφ που θίγονται από τη διαρροή της -κατευθυνόμενης πλέον- πελατείας του υπό ίδρυση πολυιατρείου.