Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Ο.Π.Α.Δ. ΕΩΣ 31-12-2011
Denominator:
Έγγραφο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. με οδηγίες σχετικά με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Ο.Π.Α.Δ. μέχρι 31/12/2011.
Από: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Denominator:
Όσοι συνάδελφοι έχουν αποδεχθεί τους όρους που έθετε το σχετικό ΦΕΚ μπορούν να μπαίνουν στη σχετική εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ για να παρακολουθούν την πορεία της εκκαθάρισης (Από Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος πάμε Εφαρμογές --> Ληξιπρόθεσμες οφειλές --> Ληξιπρόθεσμες οφειλές ΟΠΑΔ). Συγκεκριμένα, μόλις δοθούν username και password εμφανίζεται μία σελίδα στην πάνω δεξιά γωνία της οποίας υπάρχει ο σύνδεσμος "Προσωπικά μηνύματα".
nickma:
σ'εμένα πάντως δεν μου βγάζει προσωπικά μηνύματα! βάζω το username και το password μου βγάζει την οθόνη οτι αποδέχομαι τους όρους του ΦΕΚ και τίποτα αλλο
Denominator:
Στις πρώτες εκκαθαρίσεις ποσών έχουν αναφερθεί σημαντικότατες αποκλίσεις (πολύ πιο πάνω από το 10 ή 15% κατά περίπτωση) - όλες προς τα κάτω...
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτις πρώτες εκκαθαρίσεις ποσών έχουν αναφερθεί σημαντικότατες αποκλίσεις (πολύ πιο πάνω από το 10 ή 15% κατά περίπτωση) - όλες προς τα κάτω...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Μήπως όμως έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα. Μήπως δεν αφαιρέθηκαν οι κρατήσεις (~24% για φόρο μετοχικό κλπ); Μήπως οι δαπάνες είναι απο εργαστήρια και κάποια κόπηκαν (όπως γινόταν συχνά) - ή είναι απο επισκέψεις (οπότε τα πράγματα και οι περικοπές είναι "στάνταρ").
Ελπίζω σε νεώτερη ενημέρωση.... Τώρα διαπίστωσα ότι στη σελίδα των ληξιπρόθεσμων του εΔΑΠΥ έχει ηλεκτρονικά τη δήλωση κοινωνικών φρονημάτων (δλδ δήλωση υπακοής και συγχώρησης) - μάλλον παρέλειψα απο καιρό να την υποβάλλω....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση