Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Ο.Π.Α.Δ. ΕΩΣ 31-12-2011

<< < (6/9) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣχετικά με τις Ληξιπρόθεσμες Οφειλές.

Θα πληρωθούν οι μήνες που έχουν κατατεθεί από τον 9ο του 2011 και μετά.

Μπείτε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος --> Εφαρμογές --> Ληξιπρόθεσμες οφειλές --> Ληξιπρόθεσμες οφειλές

Log in με τα στοιχεία σας και πάνω δεξιά πατήστε στα προσωπικά μηνύματα.

Πρέπει να εκτυπωθεί και να κατατεθεί μαζί με το τιμολόγια και κάποια δικαιολογητικά (φορολογική - ασφαλιστική ενημερώτητα κλπ).

Σήμερα το είδα στον μηνιαίο έλεγχο που κάνω στις εφαρμογές!

--- Τέλος παράθεσης ---

Και σε μένα ήρθε μήνυμα. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Argirios Argiriou:
Σε μένα γράφει:

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, δηλώνω ότι:

Ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ή δικαιούχος

•   Αποδέχομαι τη ρύθμιση του συνόλου των υφιστάμενων κατά την 31-12-2011 οφειλών του ΕΟΠΥΥ, με την έκπτωση όπως ορίζεται στην αριθμ. ΟΙΚ.9425/04-02-2012 (ΦΕΚ 188, τεύχος Β’) ΚΥΑ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθμ. οικ.18579 (ΦΕΚ 427 Β’ / 25-02-2013) ΚΥΑ. Ως υφιστάμενες οφειλές νοούνται εκείνες για τις οποίες έχουν εκδοθεί τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση παραστατικά στοιχεία μέχρι την 31-12-2011 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.4132/07-03-2013.

•   Παραιτούμαι από οποιαδήποτε άλλη αξίωση και ένδικο μέσο συμπεριλαμβανομένων και των τόκων υπερημερίας.

Αποδοχή Όρων
IBAN*:   γράφει τον αριθμό μου ΙΒΑΝ.

Αποδοχή    ( το αποδοχή είναι ένα κουμπάκι που το πάτησα.).   

md:
Αυτο εγραφε ουτως ή αλλως εξαρχης.Σε αλλους συναδερφους ηρθε κατι διαφορετικο?

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε μένα γράφει:

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από της διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 22 του Ν.1599/1986, δηλώνω ότι:

Ως νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ή δικαιούχος

•   Αποδέχομαι τη ρύθμιση του συνόλου των υφιστάμενων κατά την 31-12-2011 οφειλών του ΕΟΠΥΥ, με την έκπτωση όπως ορίζεται στην αριθμ. ΟΙΚ.9425/04-02-2012 (ΦΕΚ 188, τεύχος Β’) ΚΥΑ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την αριθμ. οικ.18579 (ΦΕΚ 427 Β’ / 25-02-2013) ΚΥΑ. Ως υφιστάμενες οφειλές νοούνται εκείνες για τις οποίες έχουν εκδοθεί τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση παραστατικά στοιχεία μέχρι την 31-12-2011 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν.4132/07-03-2013.

•   Παραιτούμαι από οποιαδήποτε άλλη αξίωση και ένδικο μέσο συμπεριλαμβανομένων και των τόκων υπερημερίας.

Αποδοχή Όρων
IBAN*:   γράφει τον αριθμό μου ΙΒΑΝ.

Αποδοχή    ( το αποδοχή είναι ένα κουμπάκι που το πάτησα.).   

--- Τέλος παράθεσης ---

Εδώ κανονικά μου εμφάνισε τις εικόνες που ανεβάζω. Εκτύπωσα κανονικά και σήμερα θα καταθέσω τα δικαιολογητικά.

Argirios Argiriou:
Εμένα δεν μου βγάζει αυτό το μήνυμα που βγάζει στον κ. Πετράκη.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση