Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)

ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ Ο.Π.Α.Δ. ΕΩΣ 31-12-2011

<< < (9/9)

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟυτε εγώ το έλαβα το μηνυμα αυτο ακόμη.
Κανείς αλλος στο νομό Ηρακλείου (Δ. Κουναλακης κλπ.) ???

--- Τέλος παράθεσης ---
   Σήμερα, σε εμενα τουλάχιστον, εμφανίστηκε στη Λάρισα η ειδοποίηση για τα ληξιπρόθεσμα (9-11ος 2011)...

Argirios Argiriou:
Ήρθε προσωπικό μήνυμα και σε μένα, στην Καβάλα, να προσκομίσω παραστατικά για να πληρωθώ τις περιόδους 06/2011, 07/2011 και 08/2011

Ιορδάνης Καπάνταης:
Ακόμη δεν μου ήρθε το μηνυμα  >:(
Υπαρχει καποιος/καποιοι γιατροι-μελη του φορουμ απο το νομό Ηρακλειου που να το εχει/εχουν λαβει??

Argirios Argiriou:
14/01/2015
Νεότερα σχετικά με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος14/01/2015
Νεότερα σχετικά με την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
   Οι προσπάθειες της κ. Μαστοράκου είναι ενδιαφέρουσες και πιθανότατα αξιέπαινες. Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί χρειαζόταν "παρέμβαση" για να πληρωθεί κάτι που είχε δρομολογηθεί (ύπήρχε ήδη σαφής εντολή) - υποθέτω ότι οι υπάλληλοι του ΕΟΠΥΥΥΥ απλά δεν ...πρόλαβαν (λόγω εορτών) να πληρώσουν όλους  :laugh: :laugh: :laugh: (μάλλον ήθελαν να αυξήσουν το αγενές πλεόνασμα). Η παρέμβαση ήταν φαντάζομαι να τους το θυμίσουν και να σταματήσει η ραστώνη των εορτών... Είναι σαν να λέμε κάθε φορά που μπαίνει ασφαλισμένος ΕΟΠΥΥΥ στο ιατρείο μου να παίρνει ο κάθε κοντός τηλέφωνο και να μου λέει ότι κάνει παρέμβαση για να τον εξετάσω...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση