Γενικά > Γενική συζήτηση
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
eirinid:
Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!για όλα όσα σας λέω κ.Αδαμάντιε μπορώ να σας στείλω κάποιο mail με τα αρχεία συνημμένα!!αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε prive το mail σας!επίσης δεν είχα κανένα σκοπό να τρομάξω οποιονδήποτε απάντησα απλά συνοπτικά....σκοπός μου είναι να ενημερώσω σωστά όσους πιο πολλούς ανθρώπους γίνετε γι'αυτό το θέμα μιας και υπάρχουν αρκετές ασάφιες γύρω από αυτό μιας και ασχολούμαι συγκεκριμένα με την αστική ευθύνη των γιατρών.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλώς σας βρήκα λοιπόν!!!για όλα όσα σας λέω κ.Αδαμάντιε μπορώ να σας στείλω κάποιο mail με τα αρχεία συνημμένα!!αν θέλετε μπορείτε να μου στείλετε prive το mail σας!επίσης δεν είχα κανένα σκοπό να τρομάξω οποιονδήποτε απάντησα απλά συνοπτικά....σκοπός μου είναι να ενημερώσω σωστά όσους πιο πολλούς ανθρώπους γίνετε γι'αυτό το θέμα μιας και υπάρχουν αρκετές ασάφιες γύρω από αυτό μιας και ασχολούμαι συγκεκριμένα με την αστική ευθύνη των γιατρών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι σας εμποδίζει να τα παραθέσετε εδώ, προσβάσιμα σε όλους;
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςόσους πιο πολλούς ανθρώπους γίνετε
--- Τέλος παράθεσης ---
???
Εγγραφή ή Είσοδοςασχολούμαι συγκεκριμένα με την αστική ευθύνη των γιατρών.
--- Τέλος παράθεσης ---
Mε ποιά ιδιότητα, αν επιτρέπετε;
eirinid:
Καλησπέρα και πάλι λοίπον σας παραθέτω ένα site που αφορά την έρευνα του πανεπιστημίου Πειραιώς που έχει διεξαχθεί για την αστική ευθύνη ιατρών Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος και πιο κάτω σας έχω επισυνάψει μια παρουσίαση power point σχετικά με την μέση επιδικασθείσα αποζημίωση ανά ειδικότητα!Επίσης η ιδιότητα μου για όσους έθεσαν την ερώτηση είναι financial planner και ειδικεύομαι στους γιατρούς οπότε ενημερώνομαι σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςfinancial planner
--- Τέλος παράθεσης ---
pardon?
Εγγραφή ή Είσοδοςειδικεύομαι στους γιατρούς
--- Τέλος παράθεσης ---
πού κάνατε ειδικότητα;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα