Γενικά > Γενική συζήτηση

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

<< < (4/6) > >>

timex:
Δε φτανει που θα φτασουμε να παιρνουμε 500 ευρω, θα τα δινουμε κ στις αστικες ευθυνες!
Μη χ..ω!!

Δ. Κουναλάκης:
Οι ΕΠΕ τι αποζημίωση πληρώνουν συνήθως;
Επίσης, τι ποσά τελικά εισπράττονται από τους ενάγοντες σε σχέση με τα επιδικασθέντα πρωτοδίκως;

Μια και ειδικεύεστε φαντάζομαι ότι θα μπορούσατε να μου απαντήσετε αυτές τις απορίες που πάντα είχα.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα και πάλι λοίπον σας παραθέτω ένα site που αφορά την έρευνα του πανεπιστημίου Πειραιώς που έχει διεξαχθεί για την αστική ευθύνη ιατρών Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος και πιο κάτω σας έχω επισυνάψει μια παρουσίαση power point σχετικά με την μέση επιδικασθείσα αποζημίωση ανά ειδικότητα!Επίσης η ιδιότητα μου για όσους έθεσαν την ερώτηση είναι financial planner και ειδικεύομαι στους γιατρούς οπότε ενημερώνομαι σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κα eirinid φαίνεστε να κατέχετε ένα αντικείμενο που πολλοί από μας το αγνοούν.
Θα είχατε την καλωσύνη να μας πείτε, αν γνωρίζετε, τη γνώμη σας σχετικά με την αστική ευθύνη παρόχων υγείας (γιατρών και μη γιατρών) που ασχολούνται με την εναλλακτική ιατρική και/ή θεραπευτική;
Υπάρχει κάποιο θεσμοθετημένο πλαίσιο ασφάλισης για όσους συγκεκριμένα ασχολούνται με ομοιοπαθητική και άλλες εναλλακτικές μορφές ιατρικής/θεραπευτικής;
Υπάρχει διεθνής εμπειρία πάνω σε αυτόν τον τομέα;
Για να σας διευκολύνω, μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά σε άλλα post του forum όπως:
1) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
2) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
3) Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Σας δηλώνω ότι είμαι αρκετά προκατειλημμένος εναντίον των εναλλακτικών μορφών ιατρικής και θεραπευτικής αλλά ταυτόχρονα δεν παύω να είμαι αναζητητής της αλήθειας και η βοήθειά σας μπορεί να είναι πολύ σημαντική.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

eirinid:
Ας το πούμε στα ελληνικά οτι κάνω οικονομικό σχεδιασμό ....έχω σπουδάσει οικονομικά και έκανα κάποια σεμινάρια μέσω κάποιας ασφαλιστικής για να  μάθω μέσω κάποιων προγραμμάτων πως μπορώ να διασφαλίζω οποιονδήποτε απο οτιδήποτε μπορεί να του συμβεί!το ειδικεύομαι στους γιατρούς εννοώ επέλεξα γιατρούς για αυτή τη διαδικασία γιατί μπορείς να συζητήσεις πιο ανοιχτά και έχουν μεγαλύτερη ασφαλιστική συνείδηση για να καταλάβουν τι ακριβώς τους λες.

eirinid:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι ΕΠΕ τι αποζημίωση πληρώνουν συνήθως;
Επίσης, τι ποσά τελικά εισπράττονται από τους ενάγοντες σε σχέση με τα επιδικασθέντα πρωτοδίκως;

Μια και ειδικεύεστε φαντάζομαι ότι θα μπορούσατε να μου απαντήσετε αυτές τις απορίες που πάντα είχα.

--- Τέλος παράθεσης ---

η αλήθεια είναι οτι αυτή η έρευνα αναφέρετε σε γιατρούς ατομικά ανεξάρτητα από το που εργάζονταν( ικα,δικό τους ιατρείο,νοσοκομείο). όποτε δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια ερώτηση αλλά την Δεύτερα που θα πάω στη δουλειά θα ψάξω για να σας απαντήσω!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση