Θέματα Εργασίας > Εργασία σε Άγονες Περιοχές

Κίνητρα (;) για άγονες νησιωτικές περιοχές

<< < (24/109) > >>

J. Walker:
Εμπνευσμένοι από το πρόσφατο τζακ ποτ του τζόκερ, θα μπορούσαμε να προτείνουμε το εξής: προκηρύξεις αγόνων αγροτικών ανά βδομάδα και κάθε φορά που δε θα καταλαμβάνεται η θέση, ο μισθός του αγροτικού να ανεβαίνει κατά ένα ποσό πχ 200 ευρώ

Αρχίατρος:
Aν η Τοπική Αυτοδιοίκηση συνέδραμε (αν υπήρχε η βούληση δεν νομίζω να κολλούσαμε στο νομικό πλαίσιο), οι θέσεις θα ξαναγίνονταν ελκυστικές.

Στο νησάκι που ήμουν εγώ, έδιναν στον υπάλληλο καθαριότητας (για 3 ώρες δουλειά το πρωϊ) κοντά 1000άρικο, ενώ π.χ τις γιορτές έβγαζαν ειδικό κονδύλι για την φωταγώγηση του χωριού !

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο νησάκι που ήμουν εγώ, έδιναν στον υπάλληλο καθαριότητας (για 3 ώρες δουλειά το πρωϊ) κοντά 1000άρικο, ενώ π.χ τις γιορτές έβγαζαν ειδικό κονδύλι για την φωταγώγηση του χωριού !

--- Τέλος παράθεσης ---
   Μήπως όμως ήταν δικό μας παιδί;
  Ίσως άμα σπουδάσει γιατρός ο γιος του εκεί δημάρχου να λυθεί το θέμα (μπα, χαζός είναι να πάει σε άγονο - χωρίς παρεξήγηση, εννοώ ότι ως γιος δημάρχου θα έχει καλύτερες επιλογές).

ΑΡΗΣ:
Το θέμα του εθελοντισμού στην υγεία ορίζεται με το νόμο 3868/2010 στα άρθρα 11 και 12.

Αξιοσημείωτη είναι, σχετικά με το θέμα που συζητάμε, η διευκρίνιση στο νόμο στην παρ.2 του άρθρου 12 ότι ''οι διατάξεις του νόμου αυτού για τους εθελοντές δεν εφαρμόζονται:  για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών σε προσωπικό των φορέων όπως αυτές ορίζονται από τις οικείες ρυθμίσεις για τη λειτουργία τους''.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣας λέει κάτι;

Με αντάλλαγμα περισσότερα μόρια
Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να καλύψουν τα κενά ψάχνει o Λοβέρδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

...............
Διότι σύμφωνα με τη Διαύγεια, που ακόμα επιβιώνει, αυτή η προωθητική μας δράση, αυτό το βίντεο που επαναλαμβάνει τα λάθη άλλων, κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Κι όταν μία κυβέρνηση προτείνει ανερυθρίαστα την εθελοντική εργασία σε μορφωμένους πολίτες της, ζητώντας τους ουσιαστικά να πληρώσουν για να δουλέψουν, αφού δεν τους καλύπτει ούτε βασικά έξοδα μετακίνησης και διαβίωσης, πως μπορεί να ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες Ευρώ για τέτοια βίντεο με μία αβάσταχτη ελαφρότητα;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση