Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (22/31) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω δυσκολια να βρω 2 φαρμακα (ενεσιμα)

-s.Medrol
...
ειδικά το πρώτο δεν το βρίσκω με τίποτα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπάρχει το γενόσημο Lyo-drol.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...για την τοποθέτηση folley? σκεφτηκα την EMLA αλλα δεν την έχω δοκιμάσει.....

--- Τέλος παράθεσης ---
  Νομίζω ότι η EMLA ειναι πολύ ακριβή και η μορφή της (κρέμα) δεν βοηθάει (η γέλη σταθεροποιείται καλύτερα στον καθετήρα). Θυμάμαι κάποτε χρησιμοποιούσαμε ΄(σε κάποιο νοσοκομείο) υγρή βαζελίνη (και μου είχε φανεί τότε περίεργο γιατί ήμουν συνηθισμένος με την XYLOCAINE).

djarte:
NUJOL ?

Σαν φοιτητής θυμάμαι την χρησιμοποιούσαν στην Γυναικολογική με τον κολποδιαστολεα.

samsok:
1)ουτε το LYO DROl  βρισκω πουθενα στην περιοχη
2) δεν ηξερα οτι υπαρχει υγρη βαζελινη ,η αλλη παντως που κυκλοφορει σιγουρα δεν κανει  γιατι  ειναι πολυ παχυρευστη και μπορει να κλεισει την οπη του καθετηρα.Παντως θα ψαξω για την υγρη βαζελινη

samsok:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςNUJOL ?

Σαν φοιτητής θυμάμαι την χρησιμοποιούσαν στην Γυναικολογική με τον κολποδιαστολεα.

--- Τέλος παράθεσης ---
σιγουρα θα ...γλυστραει αλλα μην ξεχναμε οτι πρεπει να ειναι καποια συσκευασια  με τα εξης χαρακτηριστικα
1)μικρη,ευκολα μεταφερομενη σε ιατρικη τσαντα, φτηνη
2)να κλεινει παρα πολυ καλα  και να μην υπαρχει κινδυνος να  επιμολυνθει με μικροβια αλλιως θα τα μεταφερεις ολα κατευθειαν στην ουροδ.κυστη

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση