Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.

<< < (23/31) > >>

Δ. Κουναλάκης:
To NUJOL το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 15 χρόνια. Η συσκευασία είναι σε μπουκάλι με βιδωτό πώμα. Προσεκτικά, χύνω λίγο σε αποστειρωμένες γάζες.
Χρησιμοποιώ τις γάζες για να επαλείψω τον καθετήρα σε συνθήκες αντισηψίας (αποστειρωμένα γάντια και πεδίο). Κανένας καθετήρας δεν μου δημιούργησε πρόβλημα.

Αρχίατρος:
EMLA για... folley ; Πολύ large σας βρίσκω συντρόφια !

Το Solu Medrol το θυμάμαι σε έλλειψη απ΄το 2012, από τότε Lyo-Drol.

To Nujol είναι για άλλες χρήσεις (διευκόλυνση αφόδευσης), για ουροκαθετηριασμό, με την κλασσική ξυλοκαϊνη κι την σωστή τεχνική, κανένα πρόβλημα.

Είναι σε έλλειψη το ενέσιμο Primperan απ΄το οποίο βρωμάνε τα νοσοκομεία ; Εντύπωση μου κάνει !

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης πληροφορηθηκα οτι δεν θα ξανακυκλοφορησει γελη ξυλοκαινης, έχει κανείς ιδέα για το τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντι της συγκεκριμενης γέλης για την τοποθέτηση folley? σκεφτηκα την EMLA αλλα δεν την έχω δοκιμάσει.....

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρόμοια με την EMLA ,ακριβότερη όμως από την Xylocaine  είναι και η Xylocream.

Τιμές :Xylocaine 4,3E Xylocream 9,6E EMLA 14E /30gr.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

schumifer:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςTo NUJOL το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου 15 χρόνια. Η συσκευασία είναι σε μπουκάλι με βιδωτό πώμα. Προσεκτικά, χύνω λίγο σε αποστειρωμένες γάζες.
Χρησιμοποιώ τις γάζες για να επαλείψω τον καθετήρα σε συνθήκες αντισηψίας (αποστειρωμένα γάντια και πεδίο). Κανένας καθετήρας δεν μου δημιούργησε πρόβλημα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Is it certified sterile?

Argirios Argiriou:
17/10/2015

H προβληματική διακίνηση δύο παιδιατρικών μορφών αντιβιοτικών και της φυματίνης (για τη Μantoux).

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση