Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Μη σαμποτάρετε τα βασικά και φθηνά φάρμακα.
medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνώμη μου: Κάτσε και γράψε ένα κατανοητό κείμενο και στείλτο σε κάποια εφημερίδα που να έχει σχέση με το χώρο. πχ Ιατρικος τύπος, healthdaily
Νομίζω ότι αξίζει να γίνει λίγο πιο γνωστό και εκτός του forum
--- Τέλος παράθεσης ---
Σίγουρα, πρέπει όμως να ξεθυμώσω πρώτα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Λάθος. "Στην βράση κολλάει το σίδερο".
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛάθος. "Στην βράση κολλάει το σίδερο".
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμ... Όποτε έγραψα "εν βρασμώ ψυχής" κάτι δεν πήγε καλά.
Πάρε παράδειγμα το θέμα της πενικιλλίνης. Προ διμήνου γελούσαμε όλοι. Έτυχε όμως να μου έρθουν από τότε δύο άτομα με ενεργό σύφιλη (ανασφάλιστοι). Ε, δεν πειράζει. Βάλε κεφτριαξόνη, που θέλει και γνωμάτευση σε εξιτήριο νοσοκομείου (και κάνει βέβαια και κάτι παραπάνω...). Το ίδιο είναι.
Γεια χαρά, Ελλάδα...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδος"Δεν έχεις κανένα συγγενή ή φίλο στην Τουρκία να σου φέρει τις ενέσεις;"
--- Τέλος παράθεσης ---
+1 και από μένα. Θα συμβούλευα βεβαίως την ασφαλισμένη να βρει και ένα βιβλιάριο και να γράψει τα φάρμακα στην Τουρκία πριν τα εισάγει στην Ελλάδα, όπως γίνεται επί δεκαετίες στην Ελλάδα με φάρμακα που πληρώνουν τα Ταμεία μας και κατόπιν εξάγονται σε Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία κ.λπ.
Να προσθέσουμε φυσικά ότι μεγαλύτερο σουξέ σε τέτοιου είδους "εξαγωγές" από την Ελλάδα στα Βαλκάνια, έχουν τα φάρμακα με 0% συμμετοχή όπως ινσουλίνες, αντινεοπλασματικά και πρόσφατα τα αναλώσιμα διαβήτη.
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνώμη μου: Κάτσε και γράψε ένα κατανοητό κείμενο και στείλτο σε κάποια εφημερίδα που να έχει σχέση με το χώρο. πχ Ιατρικος τύπος, healthdaily
Νομίζω ότι αξίζει να γίνει λίγο πιο γνωστό και εκτός του forum
--- Τέλος παράθεσης ---
Σίγουρα, πρέπει όμως να ξεθυμώσω πρώτα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Μαζί σου κάντο σωστά. Υπάρχουν και μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες. Εάν το γράψεις με ηρεμία...
medicus:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛάθος. "Στην βράση κολλάει το σίδερο".
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμ... Όποτε έγραψα "εν βρασμώ ψυχής" κάτι δεν πήγε καλά.
...
--- Τέλος παράθεσης ---
Πιστεύω ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις. Άλλο η σύνταξη ενός επιστημονικά τεκμηριωμένου κειμένου, που σίγουρα απαιτεί ηρεμία και ιδιαίτερη προσοχή στην χρήση χαρακτηρισμών και όρων και άλλο η σύνταξη ενός κειμένου τύπου "καταγγελία-διαμαρτυρία". Στη δεύτερη περίπτωση ο χρόνος μπορεί, επαναλαμβάνω "μπορεί", να λειτουργήσει και ανασταλτικά διότι επεξεργαζόμαστε τις όποιες παράπλευρες κοινωνικές, πολιτικές και επαγγελματικές συνέπειες μίας τέτοιας ενέργειας.
Ο θυμός σίγουρα δεν πρέπει να είναι το κίνητρο ή το όπλο, πρέπει όμως να είναι η δύναμη που θα μας δώσει το κουράγιο να στοχεύσουμε σωστά και με θάρρος. Σε προσωπικό πάντα επίπεδο, υπήρξαν φορές που η αναμονή μού ανέστειλε την αρχική μου θέρμη και με ώθησε τελικά σε μία παθητική συμπεριφορά.
Επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι μία προσωπική άποψη και όχι ένα δόγμα που δεν επιδέχεται κριτικής. Ούτε διαφωνώ με εσένα ή τον Κουναλάκη, απλά, σε αυτό το θέμα, προτιμώ να κινούμαι σε πιο γκρίζες ζώνες και να πράττω κατά περίπτωση.
Καλημέρα και καλή συνέχεια.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση